Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

aa,am uitat sa zic k s-a trezit 'termitutza'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello fetelor!

LMA evy_me!

Cris_m imi pare rau de maraiala Alexei, sper sa nu o tina mult.

Lorex, BF ce dragut ca urca scari!

Alexutza n-are net deocamdata.

Mara e mai bine, tuseste mai putin. Am luat sirop de patlagina de la plafar sa-i dau. Pot, e ok si pt bebelusi? Acum suflu si-n iaurt. Si ca tot a venit vorba...oani

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

eu ti-am scrs in cap tr k este ff bun,trece repede tusea,i-am dat alexei
si eu sper sa nu o mai tina mult,ms

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Iti multumesc din suflet.
Ai calcat?

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Vroiam sa va multumesc pt complimentele la adresa Marei si pt sfaturile cu privire la tuse/mucisori.

Cris_m stiam eu ca parca pe forum citisem de siropul de patlagina dar eram asa ametita ca am uitat de unde, ce si cum.

Sunteti toate la plimbare? Am ieist si noi 30 de minute la aer.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

lorex, imi place cum gandesti, nici eu nu sunt adepta datului medicamentelor preventiv. Pe Irina nici la fundulet nu o ung preventiv, doar cand da semne de roseata. Ma fac ca nu vad progresele spectaculoase ale Bobitei, mai ales ca e cu o luna mai mare ca a mea, care abia se ridica singura in fund...

dastefa, eu am masina de spalat vase de ceva timp si sunt mai fericita de atunci. E mai multa armonie in familie, nu ma mai enervez pe al meu ca nu misca un pai. Merita investitia.

cris.d, ce rapizi ati fost, sa va fie de bine mutarea!

Lillo, xela, sanatate multa copiilor, sper ca ati scapat de febra!

oani, multumim pentru informatiile de specialitate! Si zi asa, is cam radicala. Mersi pt intentia cu ciocolata, am mai ras azi una (si vreo 2 patratele peste ). Iti dau mail.

miremia, cum se mai simte delfi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

A, xela, mi-am amintit ca m-ai intrebat de fete. Da, Isa tuseste in continuare in ciuda tonelor de medicamente pe care le-am bagat in ea, conform retetei de la dr ei (in care n-am incredere nici de doi lei, dar asta e alta poveste). Din fericire, de Irina nu s-a lipit nimic pana acum, desi noi suntem toti cam raciti, pe al meu il supara sinusurile si pe mine ma doare rau in gat. Multumesc pentru intrebare.

Mergi la inceput

In legatura cu intrebarea pusa pe mail am primit 15 rasp pozitive din 15 asa ca maine o sa trimit un mesaj (cu instructiunile de la lorex incluse).

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Seara buna!

UAUUUU!!! Bobitza urca scarile!!! Si UAAUUU!!! Irina de Nikole se ridica singura in fundulet!!! Felicitari!!!

Noi ne chinuim in continuare sa ne ridicam in 4 labe

Nu stiu daca a mai scris cineva (deci scuze daca repet) dar noi nu ne descurcam deloc cu covorasul cu fructe (de care eu eram asa de incantata!!!). S-a prins instantaneu cum sa scoata fructele din centrul patratelelor si chiar patrate intregi si le molfaie in gurita si mi-e ca: 1. se ineaca cu vreo bucata mai mica de fruct si 2. rupe cu dintii materialul din care sunt facute patratelele si ajungem la problema 1.

Voi cum ati rezolvat problema asta? Ca e atat de potrivit covorasul asta pentru iarna, taman bine sa nu il ia frigul pe covor... Of!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI EVYME!!! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!

Masina de spalat vase - si mie mi-ar place mult dar chiar nu am unde sa o pun in bucataria mea de apartament de bloc . Si cand ma gandesc cate vase spal zilnic mi se face rau . Apropo de asta faza comica cu A. O intreb intr-o zi ce crezi tu ca face un economist (dupa ce am vorbit de ce face la munca un inginer)? Pai ... spala vase , se joaca cu copiii si se duce la munca. Deci si ea stie f bine ca spal multe vase .

C s-a umplut azi de bubite, o fi o alergie dar ... la ce? Ma duc maine la dr cu el. Are doar pe cap, burta si spate. Noutatile in ultimele 2 zile au fost nurofen, panadol, marar si patrunjel uscat. Suspectez nurofenul totusi, nu stiu de ce ... . Sau poate asa actioneaza virusache asta la el febra, dupa 2 zile eruptie ... Of, of ... e grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

micky_mica SUPERBA!!!! ai fost minunata l anunta...felicitar,casa de piatra si tot ce va doriti

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Vroiam sa va multumesc pt complimentele la adresa Marei si pt sfaturile cu privire la tuse/mucisori.

Cris_m stiam eu ca parca pe forum citisem de siropul de patlagina dar eram asa ametita ca am uitat de unde, ce si cum.

Sunteti toate la plimbare? Am ieist si noi 30 de minute la aer.

AMR 5 kg

Bravo pentru plimbarica! Frumos frumos!
Sper ca maine sa scapati total de tuse!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput