Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LML Petra de danasor si Irina de cataluta!

Fetelor, va multumesc pentru urarile de sanatate, asemenea va doresc!

micki, brrr, am ramas fara cuvinte... sanatos sa fii, sa n-ai nevoie sa stai in spital. Se pare ca la noi in tara ar trebui sa aplicam sistemul american, cu nascutul acasa...

Lillo, offf, sanatate multa, de doctori ce sa mai zic, m-am dus cu Isa la dr cand avea vreun an si 8 luni (avea febra) si i-am zis sa aiba grija ce antibiotic ne prescrie, ca are fond alergic. La care ea: "Pai si ce antibiotic i-ati dat pana acum?". Nu-ti spun cum a facut ochii cat cepele cand i-am zis ca nu luase niciodata, de niciun fel... De parca la 1 an si 8 luni musai tre' sa fii trecut prin toate antibioticele!

xela, foarte tare A! Mi-ar placea si mie sa aleaga Isa friptura, dar ea prefera intotdeauna prajitura!

miremia, ce mai face delfita, e mai bine? Vroiam sa te intreb, tu ai gustat din iaurtul delfitei? Ca i-am luat si eu Irinei tot din ala verde, nemtesc, bio si mi se pare ca ar fi sarat! Sunt eu cu capul? A, si daca tot vorbiti de biscuitii organix, cat costa? Intreb si eu ca de cand cu bugetul asta de austeritate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

miremia, ce mai face delfita, e mai bine? Vroiam sa te intreb, tu ai gustat din iaurtul delfitei? Ca i-am luat si eu Irinei tot din ala verde, nemtesc, bio si mi se pare ca ar fi sarat! Sunt eu cu capul? A, si daca tot vorbiti de biscuitii organix, cat costa? Intreb si eu ca de cand cu bugetul asta de austeritate...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Multumim de intrebare, este mai bine.
Iaurtul l-am gustat, nu mi s-a parut deloc sarat, mi se pare doar mai putin acru decat altele. Organix moi sunt 2 tipuri: unii sunt 13 ron dar sunt 12 biscuiti parca iar ceilalti sunt vreo 15 ron, nu stiu exact cati.....inca nu i-am luat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Bea ce mai faceti, sunteti bine? Sa mai intri cand poti sa ne dai vesti despre voi.

MP am vazut minunatie de Alex, ce mare s-a facut si el!
Am vazut si un Sebica scump pe calut si pe Raul in barte la mami mireasa, Ariana cu papusa si Maia cu parintii olala]

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Multumim de intrebare, este mai bine.
Iaurtul l-am gustat, nu mi s-a parut deloc sarat, mi se pare doar mai putin acru decat altele. Organix moi sunt 2 tipuri: unii sunt 13 ron dar sunt 12 biscuiti parca iar ceilalti sunt vreo 15 ron, nu stiu exact cati.....inca nu i-am luat.

AMR 5 kg

Inseamna ca mi s-a parut. Mersi pt info. Ma bucur ca delfi e mai bine, am admirat-o in poze, e frumoasa foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Seara buna!

Xela, cu bb 2 e greva japoneza!
Miremia, felicitari pentru covorul pufos!

Oare Alexutzzza s-o fi mutat?

Cris.m, spor la calcat, sa termini cat mai repede! Eu sunt tot cu maldarul in sufragerie...

Ma duc sa pun biberoanele la sterilizat, o noapte linistita va doresc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

bon soir!

am asteptat seara sa adoarma spiridushul ca sa va scriu in liniste!

uff..
abia asteptam sa intru..
bobitza ma solicita destul de mult, azi afost cam moftroasa, numai lipita de mine a stat!Nu mai mananca asa bine cum manca inainte.In schimb daca-i dau ceva in mana sa roada singura, face tare urat cand ii iau inapoi, din cauza ca mi-e frica sa nu se inece.

App, MCRISSA, de ce insisti cu biscuitii daca se ineaca asa rau? E asa important sa stie sa pape biscuiti la varsta asta??
Eu v-am mai zis, cand eram mica fetitza unei vecine a murit ca s-a inecat cu o pastilutza sfaramata cred,..nici nu mai stiu detaliile.Oricum, avea cateva luni, deci intreaga nu i-a dat-o in nici un caz.Ideea e ca se poate muri din asta si eu am ramas cu o pata pe creier.

Am uitat sa va povestesc ca vineri am vazut in posta un mandat postal si ma bucuram ca a venit coletul de pe amazon dar nu aveam cheie sa deschid, asa ca m-am chinuit cu lumina de la telefon si degetele sa-l scot printr-o crapatura si l-am scos .Mi-a luat vreo 10 minute .Fug repede la posta ca mai era program jum de ora si can'colo, tipa imi da o cutie micutza. Eu zic: "Atat?". Ea: "Da! Scrie scrisoare voluminoasa.Asta e scrisoare voluminoasa!"
Am plecat cu coada intre picioare, era un produs pe care l-au trimis separat.Nu cunosc motivele.Un seat back organizer..

Azi a sosit si restul
Am facut legumele bobitzei a steamerul robot!
Super fain si rapid si usor de spalat.Si ocupa si putin loc!
Desigur nu am fost lipsita de surpriza nici de data aceasta! Shteicherul rootului era tipic englezesc deci a trebuit sa alerge sotul sa cumpere adaptor!

Nikole, nici eu nu o dau cu bepanten preventiv.
Doar cand e nevoie.In u;timul timp a cam fost nevoie. Cand arata mai rau ii coc sau fierb fructele si parca se mai reface!

Azi am prins-o eu cand se scremea si am pus-o repede pe olitza si a facut acolo

Cand ma intorc acasa o sa pun poze si filmulete noi.

Ayanna,
tu semeni cu soacra'mea.Toata ziua e cu aspiratorul in mana, spala si sterge si aseaza. Ma innebuneste de cap. Daca las apa in cana ca fug sa vad ceva de ex, cand vin inapoi o gasesc spalata si pusa la loc .Aproape ca nu iese deloc in casa/curte pe motiv ca are prea multa treaba, niciodata n-o termina! Mie nu mi se pare normal.
Linisteste-te, nu deveni sclava casei tale.Lasa-le incolo ca o sa innebunesti incercand sa mentii curatenia! Bucura-te de viatza. Ce daca e un pic mai mult praf pe mobila!

Si zici ca zgubi te face la corason? stie scheme cu arcuri de-alea? Stai sa vezi mai incolo

Iaurt de capra se gaseste in carfur.Eu imi iau des sa pap.

Oani,
pt tine si cat de frumos ne-ai expus problema cu metanidazolul (daca am retinut bine). adica cu algocalminul, ca sa nu ma mai dau desteapta la ore din astea grele .
Cum te mai simti?

Cris.D,
sa va fie de bine mutarea..
Ce-mi place de voi..

Mai fetelor.Aveti curaj sa dati sirop de patlagina la copii. Ati intrebat vreun medic??? Patlagina este o planta otravitoare.Trebuie f mare atentie la cantitati si dilutii...eu zic sa ai verificati..

Micki mica,
eu te invidiez...nu-mi amintesc sa fi plesnit de fricire vreodata asa cum povestesti tu.Esti onorocoasa.Aaa, ba am fost f fericita cand mi-a iesit un rezultat bun la o analiza in urma unui tratament indelungat, daca se pune..
Ma uitam la pozele tale frumoase si marturisesc ca mi-au dat lacrimile la poza cu kiti in care comentariul e ca mami si tati s-au cununat in sfarsit, sau ceva de genul..nu stiu de ce m-a impresionat asa...
Ma bucur ca Adrei e mai bine.Se recupereaza complet? Sper ca nu ramane cu urmari..

Decenuela,
esti fenomenala! calcand pe tztz auzi :)))...si melcu'

Tomaca,
Deci buturel face cu mana!Vaaaai...cred ca va topiti...cam cum sunteti dupa ce inchidtei usa? Nu-ti vine sa te intorci?
scoala am numa' in wk-end. merci de intrebare
Si bobitza molfaie aricii pe care-i gaseste.Eu n-as putea molfai asa ceva.Cum mama lor nu se zgarie?
Neopreol? ce-i ala?

Depsre Pulmex eu imi amintesc ca era un gel care se dadea pe piept pt raceala dar si ala controversat...parca...peste 2 ani...ceva de genul..

Danasor,
LML! Ms de tratatie! Felicitari pt ca ati fugarit febra!
De unde iei biscuiti Hipp?
Organix eu am gasit in Sensiblu.

Lillo,
Ce sa mai spun...medici inconstienti..pediatra noastra e recunoscuta pt ca prescrie greu antibiotic, uneori chiar prea greu..nici asa nu bun..Sanatate piciului!

Alexutza, n-are net... Bea... sunteti bine?

LA MULTI ANI EVYME! iti doresc numai bine si sa va gasiti casutza voastra de vis!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Lorex Pulmex-ul este pt bebelusii de peste 6 luni. Acum cu patlagina ce sa zic....scrie ca este si pt copii (nu zice nimic despre bebelusi). Eu i-am dat 1/2 din doza pt copii inscrisa pe ambalaj. O sa o intreb si pe doctorita despre homeopate pt bebelusi, parca as merge mai mult pe astea decat pe clasice.

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu super ocupata.....................

vine toamna am fost la cules de porumb si sambata si luni si marti.............adik azi..........
am scos morcovii/patrunjeiii/telina din pamant sa nu inghete...........am cules fasolea inca tre sa mergem la taiat de panusi...........

acasa una acolo alta..........ivan e ok cu tati...............

maine merg la servici si daca am inceput o sa ma tot cheme...cred o sa vedem.............
am fost tot pe drumuri

mi-a dat si lucru acasa sa lipim etichete de pret si sa bagam nasturi in pungi..................

asa ca......................

Ivan nu ma lasa sa scriu e calare pe mine langa tastatura

abia azi vad ca a puscat gingia la al 6-lea dintisor..........

se ridica singur langa pat incepe sa mearga langa el...........se taraste.nu vrea in 4 labe..................se mai loveste

nu pot lasa nimic in jurul lui ca tot baga in gura si ii plac la nebunie cablurile si sireturile...................

telefonul nici sa nu vb..de telecomanda s-a saturat.......................

are 4 pungi de jucarii nu ii mai trebuie nimic.................

numa sa il tot plimbe cineva...................

mai are un pic si il vad in usa........ca merge.......................

oooooooooooooofffffffffff ce trece timpul doamne doamne

la multe lunite pufuletilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am ratat o gramadaaaaaaa.......................

ceea ce tin minte e ca maine e 13 nu?
e ziua lui Emma....................
la multe lunite..................!!!!!!!!!!!1

dam si noi un tort anticipat.............

eu super ocupata.....................

vine toamna am fost la cules de porumb si sambata si luni si marti.............adik azi..........
am scos morcovii/patrunjeiii/telina din pamant sa nu inghete...........am cules fasolea inca tre sa mergem la taiat de panusi...........

acasa una acolo alta..........ivan e ok cu tati...............

maine merg la servici si daca am inceput o sa ma tot cheme...cred o sa vedem.............
am fost tot pe drumuri

mi-a dat si lucru acasa sa lipim etichete de pret si sa bagam nasturi in pungi..................

asa ca......................

Ivan nu ma lasa sa scriu e calare pe mine langa tastatura

abia azi vad ca a puscat gingia la al 6-lea dintisor..........

se ridica singur langa pat incepe sa mearga langa el...........se taraste.nu vrea in 4 labe..................se mai loveste

nu pot lasa nimic in jurul lui ca tot baga in gura si ii plac la nebunie cablurile si sireturile...................

telefonul nici sa nu vb..de telecomanda s-a saturat.......................

are 4 pungi de jucarii nu ii mai trebuie nimic.................

numa sa il tot plimbe cineva...................

mai are un pic si il vad in usa........ca merge.......................

oooooooooooooofffffffffff ce trece timpul doamne doamne

la multe lunite sarbatoritilor pe care i-am ratat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi pare tare rau ca nu mai pot fi zi de zi alaturi de voi, alaturi de pufii voastri sa vad ce mai e nou cu voi
am 7 capitole de recuperat, da lasa ca trece toamna si vine iarna si nu mai e asa mult de lucru afara........................si apuc sa citesc si sa vad cate am pierdut.................

sper ca sunteti toti ok.....mi tare dor de voiiiiiiiiiiiiiiiiii
dar asta e viata
timpul e super limitat..............

tot timpul tre sa fiu in curu' lui ivan.nu faa asta nu fa aia, nu e voie asta nu e voie aia.......am mutat tot sus...............cat am putut la cate nu ajunge....si ui asa
nu stiu ce a fi cand a merge singur......................

miremia mersi de intrebarea..................

va pup pe toate pentru toti pufii dam un tort si pentru mamici de pufi un tort............

http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/upload/tortul_lunii/16_tortul_lunii.jpg

si o poza anticipata de 9 luni

jeez deja 9999999999999999999
mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuu

of offffffffffffffff

va pup dulce inca odata.................
si aveti grija de voi si de pufuletii vostri...........

http://img407.imageshack.us/img407/8494/oct82010165small.jpg

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu asa am vrut sa incep..dar am trimis repede, ca de obicei, din greseala.........................:(((

buna seara, sa salut si eu omeneste...............

asa-s de obosita ca nu mai pot........abia mai vad ecranul
merg sa facd us si sa dorm.daer nu stiu cand ca ivan a dormit o ora de la 7-8 asa ca nu stiu cand doarme..dar il als cu sot si eu ma bag la somn ca nu ami pot si la 5.20 suna ceasul.................

of offfffff.................

acu am mai citi cateva..noroc ca lorex a nominalizat lumea, asa mai aflu si eu cateva chestii despre unele din voi...................

ma bucur ca deja bobita doarme.................
si alexxutza se muta??????????????
of offffffffffff

is in urma rau de tot.....................

ratusca tu inca sterilizezi????????????
aoleu..........acu' mi-am adus aminte eu tre sa spal si biberoane...........ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iar se face 1 pana dorm............

eu nu mai serilizez de la 4 luni................5.............

mno noapte buna sa aveti

mersi de intrebari.......................

pupam nora.........si pe toti ceilalti

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

In primul rand, vreau sa multumesc tuturor pt urari, atat ale mele cat si ale lui Sebi.
Noi suntem fara net, pt ca ne-am decis sa renuntam la abonamentul pe care-l aveam (si care era pe numele soacrei) si sa facem altul, pe numele nostru. Dar n-am luat in calcul faptul ca noul net n-o sa vina in 2 zile Acum ne-au salvat nasii lui Sebi, ca ne-au dat stikul lor de net mobil (ei au si cablul, si mobil)...
Am citit din urma, dar din doi in paispe, doar cap. asta l-am citit cap-coada, dar nu ma bag acum la raspunsuri, ca sunt cam ametita...
Din pacate, azi nu numai ca n-am chefuit, dar am avut zi administrativa; am profitat ca a fost sotul liber si am facut curatenie si papa. Plus o fuga pana la maica-mea sa scot catelul la plimbare, ca ea s-a internat cu nepoata-mea in spital si tata lucreaza de noapte Ma rog, am petrecut nitel in we, ca am fost la sor-mea la curte si am facut un gratarel (din care Sebi n-a gustat nimic), a fost si meciul, au venit si niste vecini de-ai lor, a fost frumos. In primul rand pt ca a fost fara so_acra si fara atmosfera incarcata de la noi de-acasa Atat de mult imi doresc sa reusim si noi sa ne mutam in casuta noastra... Poate Doamne-Doamne o sa ne implineasca si noua visul anul viitor...
Sebi este bine, la fel de energic ca de obicei, maine sper sa reusesc sa mai incarc niste poze si doua filmulete, ca in seara asta vad ca nu vrea sa mearga...
O noapte linistita sa aveti!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Ma bucur ca sunteti mai bine, cel putin pari mai linistita si sa dea DD sa aveti si voi casuta voastra!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Mergi la inceput