Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Adi, sanatate copiilor!

Cecilia, sper sa scapam si noi, intr-un fel sau altul, ca asa nu se mai poate. Eu nu stiu sa te ajut cu info, am vazut Parisul cand eram prin liceu cu o bursa. Spectaculos!Trebuie sa fie minunat sa il vezi alaturi de persoana iubita

Erina, maine ajungem din nou la oftalmolog

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna seara si de la noi!

Noi suntem bine,tot 2 in 1,dar pana miercuri...cand sunt programata pt cezariana.Deci miercuri imi voi tine comoara in brate...Am deja emotii!!!!!!!!
Andra e bine,merge la gradi si abia asteapta sa-si cunoasca surioara..

Luy-e ok sa-mi lasi cd-ul si bluzita la Ibis,numai sa-mi spui cand sa treaca sotul sa le ia...

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Of, Adi, sanatate copiilor!

Cecilia, sper sa scapam si noi, intr-un fel sau altul, ca asa nu se mai poate. Eu nu stiu sa te ajut cu info, am vazut Parisul cand eram prin liceu cu o bursa. Spectaculos!Trebuie sa fie minunat sa il vezi alaturi de persoana iubita

Erina, maine ajungem din nou la oftalmolog

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Abia astept, mi-am dorit mereu sa vad Roma si Paris, iar surpriza sotului a fost super placuta, dar mai am de aseptat putin...spre primavara, concediu in 2 nu am mai avut de cand s-a nascut Cristi

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

Buna seara si de la noi!

Noi suntem bine,tot 2 in 1,dar pana miercuri...cand sunt programata pt cezariana.Deci miercuri imi voi tine comoara in brate...Am deja emotii!!!!!!!!
Andra e bine,merge la gradi si abia asteapta sa-si cunoasca surioara..

Luy-e ok sa-mi lasi cd-ul si bluzita la Ibis,numai sa-mi spui cand sa treaca sotul sa le ia...

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

chiar fff putin, numai maine si gata, nastere usoara, refacere rapida si bb sanatos si papacios.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

remember us? Hop si eu dupa ceva vreme sa urez ani fericiti si luminosi tuturor copilasilor a caror aniversare de 3 ani am ratat-o

Si apoi bun venit proaspetei printese Irina zisa si Suri! Sa ai o viata ca-n povesti alaturi de familia ta minunata

Si felicitari pentru perechea perfecta si dorita a lui Robert Mami Madalina, felicitari pentru caruciorul cu pompoane roz

Si la fel de multe felicitari pentru pompoanele Nanei! Mamico, sa fie intr-un ceas bun!

Gabi of prin ce ati trecut... Am citit tot, dar n-am fost in stare sa scriu nimic... sper ca toate-s bune la voi acum si ochisorul Sofiei sa nu va puna probleme foarte mari. Multumesc ca ai intrebat de noi

Mergi la inceput

La noi au fost niste saptamani nebune rau de tot. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc... Toate au culminat cu atacul cerebral al socrului meu si tot calvarul care a urmat. Nesiguranta, disperare, arbitraj intre Constanta, Bucuresti, scoala, servici cu probleme exponential mai mari decat de obicei, copii cu tot felul de pretentii la momentul nepotrivit si etc, etc, etc. Si tata bolnav abia respira... Sincer, vreau sa sterg totul cu buretele daca e posibil. Vreau o lobotomieeee!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

Buna seara si de la noi!

Noi suntem bine,tot 2 in 1, dar pana miercuri...

Miercurea asta?!?!!!! Pai cum ramane cu 23 octombrie? Cu toata nebunia asta n-am mai ajuns in pod sa caut ce trebuie.Vorbim maine? Iau telefonul tau de la Marta.

Mergi la inceput

Eu de citit v-am citit. Pot sa dau si extemporal doamna C, sa stiti. Culmea e ca am vazut si poze (Rox, nu ma mai joooccc... Maldivele alea mi-au pus capac). ultimele pe care le-am vazut sunt cele ale Yaiei (doamna, aveti niste copii super-estra-fantastici, ce sa mai spun de pisicuta bruneta care e din ce in ce mai felina)

Mergi la inceput

Sa va spun si despre copii. Cu toata nebunia asta ei sunt ok (nici nu stiu de toate nenorocirile, am reusit sa-i "pacalim", desi cu Miruna a fost destul de greu). Vlad e super ok la gradinita. Merge cu drag, invata in fiecare zi lucruri noi, cantecele, jocuri, poezii, si-a facut o multime de prieteni, vorbeste intr-una si nu se mai opreste. Ne si bufneste rasul cateodata de ce limbaj "elevat" are, ca deh... invata de la don'shoara de pansion de sor'sa . E cuminte, cooperant si intelegator (cand vrea el, ca atunci cand isi pune incapatanarea in functiune reuseste sa ne scoata de pe sina), e sociabil pana la sufocare (intra in vorba cu toate babele pe strada -no ofence pentru babe, sunt batranele simpatice si lui Vlad ii face placere sa se converseze cu ele), a devenit si foarte independent (el care nu dormea fara unul din noi nici in ruptul capului, a dormit singur cu baietii mai mari la o pijama party acu doua saptamani, si in casa straina)

Miruna e din ce in ce mai domnisoara. Scoala merge ca unsa ( e chiar putin plictisita ca inca n-au facut lucruri foatre "eroice" la scoala, dar totul e ok). Deseneaza din ce in ce mai frumos, e foarte creativa in tot ce face (incusiv teme, toate sunt cu un "bonus" estetic). Acum ma dau peste cap sa vad cum reusesc sa-i implinesc o dorinta foarte mare,anume aceea de a vedea Venetia (de un an ma bate la cap). Timpul e scurt pana la sfarsitul lunii si mai suntem conditionati si de problemele de sanatate ale parintilor, dar sper sa reusim in vacanta de o saptamana de la inceputul lui noiembrie. Sper sa reusim sa-i facem surpriza.

Mergi la inceput

Cecilia, cate zile stati la Paris? Un sfat ar fi sa nu va cazati prea central ( e o nebunie perpetua). Poate intr-o seara cand or adormi copiii la o ora civilizata iti fac apologia Parisului turistic, ca de shopping mai bine uiti daca nu-i perioada de reduceri masive

Mergi la inceput