Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Yaia faine pozele,am admirat si tortul si protagonistii frumosi

Mersi!
Care tort? Sa stii ca al facut de mine a fost mai bun! (ptiu, ce modesta sunt!)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, m-a fermecat omida mica si asa de jucausa! Ce maestra a prajiturilor esti tuLa noi Sara a atins maximul istoric de 13,5, vreo 98 cm, dar Sofi vine puternic din urma, asa mancacioasa e, ultima data avea 9 kg

Cu Sofi sint necajita, iar ii curge ochisorul, e a treia oara luna asta cand folosesc Tobrex, nu e ok, e musai sa-i desfunde canalul, si cat am sperat sa se rezolve cu masajul, a fost bine o vreme, dupa care iar au aparut problemele. Deci iar in clinica

Multumim!
Iaca de aveam rabdare, vedeam ca nu trebuia sa ma laud singura!
Si Alexia e mancacioasa...de la tzatza! Cu lingurita merge taaare greu! Nu vrea sa deschida gura si pace!

Imi pare rau sa aud de Sofi cu ochiul. La Tudor nu am avut probleme, dar si Alexiei ii curgeau ochii dar dupa somn avea genele lipite si secretii din acelea lipicioase galbui. Si mi-a spus sa nu-i dau nimic atata timp cat albul ochilor e alb si nu rosu! Stergeam doar cu apa dupa ce se trezea si atat (dinspre coada ochiului spre nas). Si dupa o perioada au incetat si lacrimatul la vant si secretiile. Sper sa se rezolve si la voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

P.S. Yaia, la voi e clara treaba, Alexia e a lui tati, iar Tudor al tau! Reusiti copii,amandoi! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

La mine, amandoua seamana cu C si la al treilea, clar nu ma bag!

Eu va cred pe cuvant, eu nu-mi dau seama cu cine seamana, mi se pare ca amandoi sunt combinatii de la amandoi. Uite cand erau mici, picaturi identice mi se par!
Multumim mult!

Deocamdata! nu te bagi deocamdata, nuuu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Yaia, ce frumuseti ai tu acolo!!!Alexia ce mare a crescut!!!!!

Ce de zapada am vazut ieri la stiri, am ramas masca!
Eu abia astept vacanta, mai ales ca si Craciunul si Revelionul, vom petrece in aceeasi locatie, nu vreau sa vina iarna!Mi-a fost indeajuns iarna trecuta, care nu se mai termina o data!

Multumim!

Vezi ca astia anunta o iarna mai grea decat anul trecut. Cica poluarea cu titei in Golful Mexic nu ar mai lasat Gulfstreamul sa aduca apa calda in Europa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

'Neata si o pentru doritoare.

Tocmai m-a anuntat sotul aseara ca plecam la "Paris", a rezervat biletele de avion si acum avem nevoie de cazare sau orice info utile(mai este pana atunci...abia astept)...poate imi recomandati ceva...

O zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Neata!
Iti recomand "Opera Deauville", am stat aici pe 1 mai, cand am fost la Paris. E un hotel central, curat, si curand renovat, metroul e la 30m.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

multumesc mult, l-am notat...daca mai am nevoie de info, pot sa-ti trimit PM?

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriela si noi am avut probleme cu ochisorii, cica era conjunctivita, nu am scapat decat la 6 luni cand am mers de urgenta la oftalmolog, la Budimex, nu mai stiu cu ce i-am dat, dar atunci am scapat definitiv, cat am mers pe mana dr de fam...reaparea. Sanatate multa, poate nu este nevoie de interventie.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Intru rapid sa pup cu mare drag pe scumpii Tudor, delfinash de Yaia si Micha, ursulet de Piciu :*:*

Sa cresteti cu sanatate, bucurii, fericire si experiente minunate alaturi de familia voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Noi suntem bine, acum, relativ. Saptamana trecuta a fost un chin, ambii bolnavi, Lisa prima cu viroza, otita si conjunctivita, apoi a facut si Adam viroza, bine ca nu si celelalte. Lisa a fost pe antibiotice si picaturi plus unguent pt ochi. Abia ce a scapat azi. Am fost cu ea la control de dimi si dr a zis ca e ok. L-a verificat si pe Adam, tusea ingrozitor si era cu muci, fara chef, infundat, treziri noaptea, nedormit ziua... Acum e mai bine, desi inca muceste. Insa sotul e de-acum capsat, duminica a fost ingrozitor, cred ca aceeasi chestie, asa ca s-a pus pe antibiotic si el, ca sigur e ce a avut si Lisa. Azi e ceva mai bine...

Party a fost sambata - SUPERB! Trebuia sa mergem intr-un parc, dar era destul de rece, erau invitati copii mici si sta sa ploua. Asa ca inainte sa apara invitatii ne-am carat acasa si am dat tuturor SMS. Cand urcam dealul cu masina a inceput sa ploua. Numai bine... Insa petrecerea a fost super, Adam a dormit-o aproape pe toata :P, s-a trezit dupa tort, felicitari si cand aproape toti plecasera :D Insa Lisa a fost in elementul ei, au primit o gramada de cadouri, ca nu mai am unde sa calc.

Eu am scapat si de data asta, cica :P
Sotul imi spune "soldatul universal"

Nu am citit din urma, intru zilele astea sa recuperez. Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

ce liniste e astazi pe aici! Sunt reduceri in magazine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La noi nu, doar au dormit valizele mele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput