Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Cecilia, cate zile stati la Paris? Un sfat ar fi sa nu va cazati prea central ( e o nebunie perpetua). Poate intr-o seara cand or adormi copiii la o ora civilizata iti fac apologia Parisului turistic, ca de shopping mai bine uiti daca nu-i perioada de reduceri masive

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
caietul cu amintiri

O sa stam de luni pana joi, adica 3 nopti...si da nu este perioada reducerilor, am inteles ca trebuie sa evit nordul Parisului, (arodisentele 18,19,20)...nu stiu ce mi-as dori sa vizitez mai intai si nici cat o sa apucam in doar 3 zile, deocamdata cautam locatie pt cazare....chiar te rog sa-mi spui cand ai timp.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

Buna seara si de la noi!

Noi suntem bine,tot 2 in 1,dar pana miercuri...cand sunt programata pt cezariana.Deci miercuri imi voi tine comoara in brate...Am deja emotii!!!!!!!!
Andra e bine,merge la gradi si abia asteapta sa-si cunoasca surioara..

Luy-e ok sa-mi lasi cd-ul si bluzita la Ibis,numai sa-mi spui cand sa treaca sotul sa le ia...

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Super!Va tinem pumnii si suntem alaturi de voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru doritoare.

Am cumparat dimineata carticelele de la Adevarul, Regele leu si Memo... pt cele interesante, se pare ca nu mai este asa o nebunie, am gasit fara probleme chiar si nr. de sapt trecuta.

Ana, sper sa treceti cu bine peste toate problemele, sanatate multa parintilor si un pentru baiatul sociabil si d-soarei scolarite.

Adimercedes,ma bucur ca ai reusit sa mai intri, sanatate multa micutilor.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

O sa stam de luni pana joi, adica 3 nopti...si da nu este perioada reducerilor, am inteles ca trebuie sa evit nordul Parisului, (arodisentele 18,19,20)...nu stiu ce mi-as dori sa vizitez mai intai si nici cat o sa apucam in doar 3 zile, deocamdata cautam locatie pt cazare....chiar te rog sa-mi spui cand ai timp.

(07.09.2007)

Cecilia, daca iti organizezi din timp ce si cat vrei sa vizitezi, ai sa vezi ca vei reusi. Parisul mi s-a parut un oras "simplu", dupa o zi, aveam impresia ca am stat deja de cateva luni acolo!Si cu 2 copii mici cu noi, foarte cooperanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Neata!

Multumesc fetelor pt incurajari!
Azi e ultima zi 2 in 1...

Slippers-stai linistita!Rezolvam noi cumva...

alina39+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Alina.clau tin pumnii pt maine.

Mad felicitari pentru fetita. Super.

Luy sa-i fie de bine Mariei tunsoarea. Si noi am fost ieri la Ciufolici, am tuns-o mai scurt pana la urma, nu-mi vine deloc sa o chinui cu codite de acum chiar dc imi place parul lung. Si ei ii place sa-si aleaga o jucarioara, dar cel mai mult ii place sa stea pe calut cand e tunsa. Cat despre calorifer sa stii ca noi tinem non-stop caloriferul electric in priza, deci si noaptea cand dormim altfel se raceste foarte repede in camera. Cred ca e indicat si la voi mai ales ca Irina e foarte micuta.

Noi am fost pe la tara zilele astea, azi dimi s-a trezit ragusita si cu tuse magareasca, sper sa nu ajungem la aerosoli. La gradi mi-a zis asistenta de la filtru ca nu e rosie in gat, oricum sun sa fac o programare la dr.

Yaia e superba Alexia, parca ar fi o papusa. Foarte bine arata si tortul si prajitura facute de tine. Imi plac tare mult pozele in care sunt fratiorii impreuna, ai cu ce te mandri.

Cecilia super... Paris. Sa stapaneasca sanatos Cristi noile achizitii. Si noi luam cartile de la adevarul.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, draga mea, multe incercari pe voi!Insa cu asa copii reusiti, destepti si frumosi treceti peste toate

Alina, tinem pumnii pt marea intalnire!

Cecilia, ma bucur de bucuria voastra, de asta simt si eu nevoia, de o vacanta in 2, planuim una la Viena!

Va pup, o zi frumoasa! Om rezolva-o noi si cu ochisorul, bine ca a scapat Sara cu operatia, v-am zis ca nu se aude nimic cand doarme? La ea care respira asa greu...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani Andrei de mami Valentina !
Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Intru rapid sa spun:

Ana, sa se aseze toate pe fagasul normal.

Alinaclau, ma voi gindi la tine miine! Nastere usoara si asteptam vesti!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani ochios minunat Andrei!!!

Sa iti fie viata frumoasa si implinita!

Valentina sa va traisca baiatul! petrecere minunata!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput