Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

niste poze cu noi daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2969589310101671646mevSwk?vhost=family

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
asteptam bebe 3 un baietel de care tati e tare mandru si e in culmea fericirii nu mai zic de mine:D

fetele mele cresc frumos,fericite,batause,iubarete,istete,mamoase nu mai spun ce mai,o adevarata bucurie sa le avem pe langa noi.
bunicii plang dupa ele,de dorul lor,abia asteapta sa mergem inapoi acasa,la fel si ele,nu le mai place in u.k. si nu le condamn dupa ce vacanta de 3 luni au avut

ce sa va mai zic,io frumoasa si grasa nu ma simt bortoasa deloc,parca nici nu as avea bebe la purtator,nu greturi,nu dureri de spate etc etc doar sa dorm toata ziua mi-as dori

Felicitaaaaari pt. bebe, sa fie sanatos! Cand ai termenul? Deja 18+? Unde ti-e burta, ca m-am uitat la poze, dar nu am vazut nimic!
Si ce fete frumoase ai! Melissa are niste ochi! Doua zambilice frumoase ai, sa-ti traiasca!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

niste poze cu noi daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2969589310101671646mevSwk?vhost=family

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

superbeeeeeeeeeee, a crescut atat de mult iubita Ebonee, pare asa mare in pozele cu surioara ei cu ochi frumosi...o familie minunata in care se pare ca si-a gasit loc si baiatul lui tati. Felicirati Danielle, ma bucur ca ai avut curaj pentru bb 3, esti o mamica de admirat, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara in continuare.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani sarbatoritilor de 3 anisori:

Andrei Gabriel de mami Valentina22
Andrei David de mami andreea deea
Mihai de mami vickyfilip
Amalia Maria de mami crissintibun
Raul Catalinde mami micki13

La multi ani Kriss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Erina mai prind si eu cate un somn la amiaza,dar de obicei numai la sfarsit de saptamana V-am admirat in poze,a mai crescut frumosul David,iar Daria e tare eleganta

Ana

Danielle felicitari pentru bb3!
Fetele sunt tare dragute,ce-a mai crescut Melissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daniele, ce motate superbe am vazut!!! Sunt minunate!!! Seamana una cu cealalta doar ca Melissa are ochisorii verzui!!!

Mi-a placut mult poza cu voi trei frumoasele in oras, Ebonee in pelerina cu floricele. Intreb si eu unde e burtica...

Felicitari din inima pentru baietel!!! Imi place mult sa vad mamici tinere care au curaj sa faca mai mult de doi copii. Toti sunt la 2 ani diferenta.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Danuta si tuturor mamicilor care ne-au vazut in poze si ne-au complimentat asa de frumos. Multumiri!!!

Pentru miine dimineata va las:

Bee Gees-www.youtube.com/watch?v=RajNXA3bWeA&feature=related" target="_blank">Alone

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 410

Mergi la inceput