Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Din pacate aici a tras prima ninsoare...a inceput intai sa ploua, apoi a dat gheata cat mazarea si apoi a fulguit putin. Si maine cica ninge...si tati facuse plan de iesit cu masina in weekend!

Vezi, trebuie sa-i faceti un upgrade la masinuta si sa-i atasati niste talpici ca la sanie

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate mulat Oliviei, lui Andrei de Valentina si tuturor celor bolnaviori!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Citat:
Din pacate aici a tras prima ninsoare...a inceput intai sa ploua, apoi a dat gheata cat mazarea si apoi a fulguit putin. Si maine cica ninge...si tati facuse plan de iesit cu masina in weekend!

Vezi, trebuie sa-i faceti un upgrade la masinuta si sa-i atasati niste talpici ca la sanie

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Si sa-l numim Cars 2: the Ice Age - Living in Finland!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
Ca sa vezi ce rupta sunt de toate, nici macar nu stiu ce e FHM. Eu nu mai vreau sa vad haine frumoase si alte cele. Eu de la reduceri mi-am luat...manusi!

Ntzzzzz... N-ai nimerit-o cu hainele de data asta... Ba chiar acolo se pozeaza fara
FHM = www.fhm.ro/news/fhm-octombrie-cu-daiana-anghel-pe-ma%C8%99ini-retro" target="_blank">For Him Magazine

Iaca, va puteti inscrie la www.fhm.ro/fetele-fhm/fhmame/inscrie-te-la-fhmame" target="_blank">FHMame !!!

Mergi la inceput

prisi, stai cumintica acasa si ai grija de burtica, da ? E super ca Mirunei ii place atat de mult la gradinita !
Eu nu am intrerupt cititul nici macar acum, reusesc sa termin o carte intr-o saptamana ( maxim 2 ), am avut la mine carte chiar si in spital ( si am terminat-o acolo, ca daca tot n-o aveam pe Irina cu mine si nici somn nu aveam... ).
Am citit deja jumatate din cele 100 de carti de la Adevarul. Recunosc insa ca nu procedez prea bine, pt ca de obicei citesc atunci cand mananc ( eventual mai citesc seara/noaptea, inainte sa adorm, daca mi-e foame si mai 'ciugulesc' ceva ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Am citit deja jumatate din cele 100 de carti de la Adevarul.

De azi apare o alta colectie..inca 101 de carti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

Multumiri pentru vizionat poze.
Alina iti inteleg perspectiva cu blondul.
Cum merge casuta? Miine mergem sa vad geamurile, le fac albe pe dinauntru, maro-nuc pe dinafara, obloane tot nuc.

Ceamica, David plingea ca se bagase sub balansorul acela si nu putea iesi. Multumesc

urmeaza oricum o conftruntare eleganta saptamina viitoare in problema pusului la colt.

Luy felicitari poentru citi, cit despre mincat e musai pentru ca alaptezi.

Yaia, ce rau ca s-a raciot. Poate isi revine vremea si nu va strica planurile de week-end.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cum merge casuta? Miine mergem sa vad geamurile, le fac albe pe dinauntru, maro-nuc pe dinafara, obloane tot nuc.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Ufff...ma doare deja capul!De luni reincepem lucrarea, ca pana acum avut ceva probleme(iti dau pm).
Abia astept si eu sa ajungem la geamuri, dar deja la primavara.
Ce ma bucur ptr voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Carpatina , felicitari Ioanei pentru acomodare si tie pentru rabdare !

Merci soro , dar la care rabdare te referi? La "rabdarea" de a lacrima in fiecare zi dupa ce o lasam la scoala?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Va las aici pozici de la ziua sportului.

Alooooooo... "lipseste" pozele cu obeonto. Rog remediati defectiunea!

Adorabile fetele in toate pozele!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput