Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (409)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sabina, ce de sportive am vazut!Si mami!
Imi place modul vostru de viata!

Mergi la inceput

Carpatina, bravo Ioanei, ca se descurca la gradi!
Sa auzim de la toti numai de bine, ca pana la urma are foarte multe parti frumoase, doar la inceput e mai urat!

Mergi la inceput

Rox, sa va fie de bine we la munte. Imi place zapada, dar doar la munte!
Ce mai spuneti, ce fac copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Alina !

Bun venit, pui mic ! sa ai o viata minunata, alaturi de surioara ta si de parinti sa va bucurati de fiecare zi !

Refacere rapida mamicii, laptic bun si un bebe cuminte, care doarme noaptea !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani Mihai de vickyfilip! Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

SabinaY, foarte frumoase pozele, e grozav ca aveti asa ceva acolo . V-am admirat pe toti, de la cea mai mica la cel mai mare , bravo familiei sportive ! Evident ca Lisa a castigat cursa, ea este invingatoare de cand s-a nascut ! Nu ai tuns-o deloc pe Erika, nu-i asa ? Tare frumos ii sta cu codite . Mi-au mai placut la nebunie si pozele in care are ochelarii de soare si se stramba
Felicitari pentru organizare !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaiace frumoase sunt pozele cu piticii, iar masina lui Tudor e super , sa se bucure de timp frumos cat mai mult sa o poata folosi

Multumim! Din pacate aici a tras prima ninsoare...a inceput intai sa ploua, apoi a dat gheata cat mazarea si apoi a fulguit putin. Si maine cica ninge...si tati facuse plan de iesit cu masina in weekend!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

noi suntem bine, Miru merge cu drag la gradi , a venit si cu steluta in piept ca a strans jucariile si era tare mandra de ea, avem un singur stres dimineata ca se incuie usa la gradi si ea nu ajunge la timp in rest nu stiu ce invata ea pe acolo ca nu prea spune ,stie doar un cantecel pana acum , dar e secretoasa tare

eu sunt in medical vreo 2 saptamani sa ma odihnesc si sa incerc sa nu ma mai stresez, asa ca m-am apucat de citit romane, sunt la al 2lea deja ma simt ca in vacanta

Bravo, Miru!
Sa inteleg ca ati gasit deja nume cu M pt. cel mic? Sau m vine de la mic?

Mergi la inceput

valentina, sa-ti traiasca baiatul frumos, sa fie sanatos si fericit
! La multi ani ! cu intarziere, dar cu drag
Imi pare rau ca e iar bolnavior, sper sa-si revina si macar sambata sa puteti sa-l aniversati frumos.
Multa bafta la interviuri, sa gasesti ceva cat mai aproape de ceea ce-ti doresti !

Alinkav, multa sanatate Oliviei, sper sa fie doar ceva trecator ! Pupam pisicuta blonda

Cecilia, de ce ati avut dificultati la imbracat ? Cine nu se putea hotari asupra tinutei, mama sau baiatul ? . Si la Maria la gradi s-au facut poze in prima sapatamana din septembrie, dar nu ne-au anuntat inainte, au facut poze doar pt blogul gradinitei, nu ne-au dat noua. Are intr-adevar si poze cu copiii din grupa, sunt facute inainte de 'absolvirea' grupei de anul trecut. Atunci ne-au zis ca ii vor poza si ne-au intrebat daca si cate poze vrem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia , cata fericire pe chipul lui Tudor ! S-o stapaneasca sanatos si fara evenimente Cred ca deja ti-a organizat treaba vis a vis de masinuta - cand, unde , cat si cum tb intretinuta
Am vazut si noul fan mickey Alexia , plus ca sunt taaare bune degetelele acelea , mi-a facut pofta!
Asa si nu raspund la provocari ..... te vad eu pe coperta de la FHM !

Multumim! Nu, mecanicul e mami! El acum e seful la Mack care are cabina ce se desface, pe care l-a primit duminica de la niste prieteni. Acolo il spala pe McQueen mic pe dinti, il pune la televizor si ii da de mancare la bucatarie. Mai nou are McQueen rosu care e mama, McQueen albastru care e tata si un McQueen mic si un Luigi mic care sunt copii. Si ii inghesuie pe toti in remorca Mack, ii plimba, ii hraneste, ii culca...nebunie, ce sa mai! Si daca Alexia indrazneste sa atinga Mackul...e jaleeeee!
Vrei reteta de degete?
Ca sa vezi ce rupta sunt de toate, nici macar nu stiu ce e FHM. Eu nu mai vreau sa vad haine frumoase si alte cele. Eu de la reduceri mi-am luat...manusi!

Mergi la inceput