Dovlecei in sarbatoare*200*
Raspunsuri - Pagina 3
diamar78 spune:
Seara buna!
In sfarsit s-au calmat apele. Am citit tot dar nu am retinut mare lucru doar ca Danangie a gasit un siropel bun pt Mattia si monikus asteapta vesti de la ea sa-i spuna mai multe de siropel ca nu mai stie cum sa-l linisteasca pe Rares.
Monikus, dar daca il pui cu tine in pat nu-i place? Chiar nu pot sa-mi dau seama de ce plange asa de tare? Urocultura i-ai facut ca sa excluzi o infectie urinara?
Lali, asteptam pozele cu Paul fara mot.
La dovlecelul vesel am citit pe sarite dar sa stiti ca astazi mi-a placut ce am citit, sfaturi si ganduri bune si parca am vazut dovleceii de septoct2009 la inceput, cand erau toate bune si frumoase.
Ma duc sa scriu 2 vorbe ca sunt fete care intra mai rar sau chiar deloc aici si simt nevoia sa spun si eu o vorba de incurajare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Vreau si eu "Ignrol".Dar pentru viata reala ,se poate? Maryyyyyyyy,de unde ai cumparat? Ce fac nazdravanii? Mai,piciul meu a inceput sa se uite printre craci ,o sa ii fac o poza cand il mai prind E asa cadaghios cum se aseaza in cap,se sprijina in maini si indeparteaza genunchii si rade in hohote. Cica il cheama pe urmatorul,asa zice soacra-mea! Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
hahahah asa facw si Carol! e dfistractie maxima sau il alerg princasa si zic ”te prind, te prind, te prind” si el fuge si se ascunde si apoi radeeeeee
va si va urez usor
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Ellenuta te intreb ca tu ai doua motate si probabil la prima fetita v-ati lovit de asta. Ce sanie ati folosit si de unde ati cumparat-o? Ma freaca si pe mine sa cumpar o sanie pentru fimiu ma gandesc ca iarna asta merge plimbat cu asa ceva dar sa fie cu hamuri/ centuri ceva. Alex (05.09.2009) |
eu i-am luat o sanie din auchan. din pacate, nu are centuri, insa, ea se tinea bine de o curea pe care i-o infasurasem de sanie. uite asta e saniuta.
mai e un model super de saniuta, insa, e mai scump, respectiv www.nichiduta.ro/images/NEW/175589-saniuta-khw-baby-dream1.jpg" target="_blank">acesta e bine ca ai centuri si sac la ea.
sau www.firmeproduse.ro/pictures/p0912/supermarketpunctro1260912938.jpg" target="_blank">asta
ai facut praji? a iesit?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
bia multumim de link, eu una as veni, insa, e departe de mine si nici nu am cu cine lasa zuzele ...
liliaco nici la noi nu e mai buna vremea .. ploaie si frig, brr ...
lali ce alegeri interesante a facut domnul dezmotat .. care domn a fost tare simpatic la dezmotare!
diamar si la noi se gasesc sfaturi, ganduri bune, un umar de plans, un sprijin .. dar daca suntem provocate si jignite, ar trebui sa stam sa zambim frumos, nu? oricum, eu una am zis ca nu mai voi discuta despre aceste lucruri si nu ma voi mai lasa atrasa in cercul asta urat al parodiilor si jignirilor ... Dumnezeu mai da si dupa sufletul omului, le vede El pe toate ..
o noapte buna va doresc!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
citat din mesajul lui monikus Criss eu astept cu nerabdare sa va vad si pe voi. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Si eu imi doresc sa ne vedem...poate saptamana viitoare daca e mai cald ne intalnim in parc sau de ce nu la o ceasca de cafea ..oricum noi iesim in parc chiar daca vremea e asa...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
LALI sa-ti traiasca dezmotatul,sa aiba parte numai de bucurii,sanatate...bani multiiii... ca domnisoareee....dupa ce a ales sigur va avea multe...
Va pupam cu drag..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
Multzam fetelor !
Buna dimineatza! Haideti la cafea,veniti ? Haideti ca eu o pun la fiert,va place la ibric? Daca nu,pun si filtrul in functiune!
Hai va pup,azui ies din casa chiar de ploua,m-am saturar de 4 peretzi.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
danangie spune:
Buna dimineata si sa aveti o Duminica frumoasa.
MONIKUS siropul se numeste QUIETALIA. E un homeopat. Uite iti dau un link: http://www.farman.it/product.asp?ndxP=ILTNW&id=1574&title=Prodotti-Fitoterapia-Altro-Boiron_Quietalia_Sciroppo_200_ml. Mie pediatra mi-a spus sa-i dau 2 doze pe zi timp de o luna. Deci sper sa functioneze.
Noi am avut a 2-a noapte de vis. Inca nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-mi revin. Mattia s-a trezit la 2,00 si la 5,00. A adormit inapoi relativ repejor.....dar nu ma plang. Important e ca nu a avut moment de insomnie. Ok, va pup...ma pregatesc sa plec la biserica.......chiar daca nu stiu daca ma voi duce ca-s singura.....mai vedem. Puppppp
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Ioanna81 spune:
buna dimineata,
Bia eu cred ca merg la targ cu tot familionul din dotare (adica el sotz si el fiu ) ca tere-s curioasa!!!
ce sanie mistooooo (cea imblanita). super elle, super
l-am vazut pe Paulica . are niste ochisori sa fie intr-un ceas bun.
noi am schimbat ieri rezerva la Salin S2 si azi noapte am dormit bine . ma intreb totusi daca aia e sare speciala sau folosesc sare normala, iodata. stiti cumva?
eu am urmat indemnul lui Lali si ieri m-am intalnit cu monnvas si i-am dat doua cutii cu hainute si jucarii pentru Siluan. daca vor fi lucrusoare care nu se vor vinde alea vor ajunge la copiii amarati de Craciun.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
madalina84 spune:
Buna ziua dumnelor
LALI e un frumos Paulica si iti seamana de numa,ce haios e el cu gura plina de struguri
IOANNA felicitari pentru gestul facut,sunt sigura ca ti-a dat un sentiment de multumire sufleteasca
MONIKUS sper ca sunteti mai bine si ai reusit sa te odihnesti cat de cat
Eu am muncit ieri pana la 8 seara,am picat franta dar a iesit asa de frumos ca a meritat.Azi nu am nimic in program asa ca sunt prin preajma,sa aveti o duminica placuta