Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Eu intru maine in saptamana 38, dupa echo... Pf... Gandesc optimist si refuz orice nastere in intervalul imediat urmator. N-as fi nici pregatita, mai ales psihic. |
38, f bine! Inseamna ca bebe e pregatit oricand, ce mai conteaza mamica? Glumesc. Spune-i sa stea cumintel la caldurica ca e frig si ploua afara.
Apropo de intalnire, m-as mai baga si eu la una, si marti e ok, dar mai pe seara, asa, (poate 7?) sa am si eu "babysitter".
Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Mda... am verificat. Nu i-am zis niciuna "LA MULTI ANI!". Trist, sincer, sper sa ne ierte... Ana 36+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Off, nu e tocmai frumos din partea noastra, dar nu cred ca se supara ea asa repede. Oricum, nu a mai scris de muuult timp pe la noi si cred ca e ocupata cu bebe.
Moshulik,
David Lloyd George
ana_o spune:
E bine 7, Victoria, dar inauntru, de data asta. Sper sa fie ok si pentru fete, dar cred ca da.
Beatrice, eu fac cezariana "de urgenta", nu la cerere/programata. De aia ma internez pe 18(adica peste o saptamana?!), astept travaliul acolo.
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Legat de bagajul de spital, mai am multe de facut! Raportez ca nu mi-am luat camasa de noapte pentru alaptat, ci pijamale... cu maieu special si sutien special. Nu am camasi decat pentru perioada de "dinainte". Absorbantele alea "home made" mi le fac saptamana cand ajung acasa, cred ca vineri. In rest, astea pe care le bagam in orice bagaj(cosmetice etc), le pun chiar la final. Ma apuca emotiile, nu mai vreau sa ma gandesc nici la bagaj. |
Astazi am intreprins si eu primii pasi. Am cumparat de la farmacie cateva lucruri de pe lista si in drum spre casa mi-am gasit si un halat. Nu obisnuiesc sa port si nu aveam in casa unul pretabil pt spital (am unul rosu visiniu din matase sexy rau ). Deci mi-am luat un halat din polar, negru, lung, cu buzunare (e bine sa ai buzunare la halat dc nasti la un spital de stat ).
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o E bine 7, Victoria, dar inauntru, de data asta. Sper sa fie ok si pentru fete, dar cred ca da. |
Haha... chiar nu mai e vreme de stat afara.
David Lloyd George
Joy21 spune:
citat din mesajul lui JoAnn hello fetili tot 3 in 1 maine facem 32 sapt....se cheama ca am terminat luna a 7-a azi-noapte a fost oribil....contractii dureroase cu tot cu perfuzii... spre dimineata am solicitat medicul de garda...razultat...dilatatie 2 medicii nu sunt prea optimisti sper totusi sa mai rezistam cateva zile... fetelor eu va pup...ne mai auzim daca nu pe forum...o sa dau mes uneia din voi.. 31+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">Forever,Michael |
Suntem cu gandul alaturi de tine. Pupici la gemene si la cat mai multe zile in formula 3in1!
David Lloyd George
danaint spune:
7 e ok si pt mine intalneala marti.
Am picioarele umflate, umflate, umflate Si nu imi vine sa ma duc sa ma intind, ca mi-am facut birou fancy acasa, si stau sa mai termin diferite chestii pt firma. Ca dupa ce nasc, prapadu o sa fie pe acolo
s36 Lucas Petru
danaint spune:
Moshulik, la multi ani si de la mine, cat mai fericiti alaturi de bebe!! (chiar daca asa cu intarziere)
s36 Lucas Petru
danaint spune:
Si eu vineri am incropit bagaj. Am pus in el hainute de bebe, camasa de noapte de alaptat (da o sa mai adaug set cu pantaloni ce am luat azi de la KIABI). MI-am dat seama ca halatul luat nu e spalat. Hainutele de bebe pt iesit din spital iara nu sunt spalate. Deci mai am de munca la bagaj Da ma gandesc ca daca eu nu ma grabesc, nici bebe nu se grabeste, nu?
s36 Lucas Petru
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ana_o E bine 7, Victoria, dar inauntru, de data asta. Sper sa fie ok si pentru fete, dar cred ca da. Beatrice, eu fac cezariana "de urgenta", nu la cerere/programata. De aia ma internez pe 18(adica peste o saptamana?!), astept travaliul acolo. Ana 36+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Ce tip de anestezie?
35+
36 ecografic