Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

peridurala/epidurala, de la Braun, Beatrice. Oricum, o s-o combine rahi+peri, dar mi-a zis sa nu cumpar rahi, ca au ei in spital.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

aha, deci nu totala, sper sa nu simtim nimic, dar daca mai stai tu asa, ti-o iau inainte cu operatia

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Dana, ai totul aproape gata, nu vreau sa te aud ca zici ceva, cum ca ai mai avea... I-am aratat si lui iubi creatia ta, cu cele 2 dormitoare ale lui bebe, ne-a placut maximum patutul din dormitorul de aici, mai ales ca modelul ala nu l-am mai intalnit pe niciunde. Ne-a placut totul, de fapt. Abia astept sa vina si mobila noastra, sa asezam chestiutele si sa putem face poze.
Symo, am tot uitat sa-ti scriu, chiar am vrut sa te sun in seara asta, ma bucur mult ca Diana e grasulina, oricum, tic-tac voi fi si miercuri!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, adevarul este ca ne-ai dat de lucru!Azi ii ziceam sotului:dar la casuta de la munte, noi ce-i amenajam lui bebe?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Pentru amuzamentul general, un mic before-and-after cu mine in rolul principal:

BEFORE (sarcina, cu vreo cateva saptamani inainte sa raman insarcinata):

http://2.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TLDi_3BQ-eI/AAAAAAAANOk/R_AVrP1aQEI/s1600/miu2.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TLDi_4YcadI/AAAAAAAANOc/UEc4vrwspm0/s1600/miu1.jpg

A se remarca: aveam glezne si chiar purtam tocuri - si ce bine ma simteam in ele!, sani cu un numar si o cupa mai mici si stiam ce e aia curea pe talie.

AFTER (35 de saptamani de sarcina) - dar in aceeasi rochie:

http://3.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TLDjAWmP1KI/AAAAAAAANOs/V1OowO7-PWg/s1600/10-09.JPG

http://3.bp.blogspot.com/_LTQdlJEyLHs/TLDjAiN6hNI/AAAAAAAANO0/2G0FS5GpQDY/s1600/10-09_1.JPG

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Beatrice, sotul a percutat greu-greu la ideea ca imi trebuie 2 camere pt bebe, nu una Da cum sunt incapatanata, mi-am continuat planul, si apoi a fost incantat si el de rezultat

Ana am pe birou o listuta cu ce mai trebuie sa fac, si e inca lunga si nebifata Asa sunt eu, imi stau pe creier lucrurile inca nefacute, nu ma lasa sa dorm noaptea

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

voi nu aveti somn?
tocmai acum am ajuns de la film......borrrinnnngggg!!!!
ce s-a intamplat cu lumea aceasta? din an in Paste mai apare cate un film bun!!!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Sunt multe sanse sa nasti inaintea mea.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

aha, deci nu totala, sper sa nu simtim nimic, dar daca mai stai tu asa, ti-o iau inainte cu operatia

35+
36 ecografic

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Dana, ai bifat toate lucrurile de mare importanta, sunt sigura ca ti-au ramas doar cele mai putin importante. Eu abia astept sa am linistea necesara pentru a decora macar putin. Bebe va avea 3 case, una aici si doua la bunici. Si sper, in scurt timp, sa mi le aranjez pe toate intr-un anume stil, mai ales ca fiecare casa e construita pe alt stil. De exemplu, la Pitesti vreau o camera romantica, cu mocheta pufoasa pe jos... Oricum, multumesc pentru idei, mi-a placut tot ce am vazut la tine.

Off topic, am niste usi superbe, a meritat asteptarea!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Fetelor, gata beau niste lapte si ma duc la culcare. Va pe toate ( fara exceptie )

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput