Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_o spune:
Eu intru maine in saptamana 38, dupa echo... Pf...
Gandesc optimist si refuz orice nastere in intervalul imediat urmator. N-as fi nici pregatita, mai ales psihic.
Ca sa intru in discutie, nu concep sa nu mananc muraturi, i-am dat lui bebe aproape toata vara salata de varza murata, cu ulei si piper. Iarna, cu atat mai mult mananc salata asta, ca vin produsele din carne de porc afumata... Deci nu continui, ca-mi fac rau.
Legat de bagajul de spital, mai am multe de facut! Raportez ca nu mi-am luat camasa de noapte pentru alaptat, ci pijamale... cu maieu special si sutien special. Nu am camasi decat pentru perioada de "dinainte". Absorbantele alea "home made" mi le fac saptamana cand ajung acasa, cred ca vineri. In rest, astea pe care le bagam in orice bagaj(cosmetice etc), le pun chiar la final. Ma apuca emotiile, nu mai vreau sa ma gandesc nici la bagaj.
Iar la final, adaug inceputul de vise... Oare pentru ca nu-mi mai "arde" de asa ceva??
Si finalul 2, ia ghiciti ce am eu in casa, la ora asta?! Echipa care monteaza usile! Si zidurile nu sunt drepte, asa ca s-au apucat de taiat... nu va pot explica ce e aici si nici n-are rost. Mai bine ramanem la ceaiul de zmeur.
Allexxia, , te asteptam mai des, acum ai terminat bagajul, stai linistita... deci...
Alina, la un curs de "olarit" m-as baga si eu.
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
sorinaalex spune:
Buna burtici
Sunt chiaunica rau pt ca de azi dimineata am tot citit ce ati scris saptamana asta. Am reusit sa recuperez tot, dar nu mai sunt in stare sa-mi aduc aminte mare lucru. Cred ca maine dimineatza o sa fiu mai coerenta.
Pana atunci vreau sa va spun 2 lucruri pe care le am acum in cap si pana maine s-ar putea sa zboare :
1. Am gasit intr-o lista cu bagaj pentru spital o sugestie care mi se pare foarte buna, mai ales pentru fetele care nasc natural: o sosetuta sau o manusa a lui bebe pe care sa o tineti cu voi pe timpul travaliului si care ajuta sa nu "uiti scopul" atunci cand simti ca te rupi in doua de durere.
2. Legat de tratament homeopat, eu am fost la medic si mi s-au prescris mai multe remedii, inclusiv pentru travaliu. Nu v-as recomanda sa le luati asa "din auzite" sau de pe internet pentru ca tratamentul si dilutia difera de la persoana la persoana. De exemplu ma uitam pe net la ceva ce mi-a dat mie: am gasit pe siteuri ca se ia cu 2 saptamani inainte de nastere, in timp ce mie mi-a spus sa nu-l iau sub nici o forma pana nu sunt convinsa ca am intrat sigur-sigur in travaliu, respectiv mi-a confirmat un medic faptul ca am inceput sa ma dlat.
Atat am fost in stare sa scriu in seara asta . Ma dor ochii de mor, dar pe de alta parte nu pot sa va scriu daca nu am citit tot . Constiincioasa, dom'le, nu asa orisicum!
Va pup si va urez o noapte cat mai linistita si odihnitoare
28+
ana_o spune:
Ioana, Lore, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Lore, welcome in prefixul 3!
Pentru intalneala, e ok marti, suntem deja 3, sa vedem cine se mai anunta!
Dana,!
Ana
AMR cateva saptamani...
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Symo, ce misto e radiatorul ala. Vreau si eu! s36 Lucas Petru |
Da, e super, l-am pus deja sa vad ce poate. Dar...sa stii ca-i f mic, este pt o camera micutza.
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 11 ZILE
alinushca spune:
JoAnn, multa sanatate si sa ramaneti 3 in 1 chiar mai multa vreme. Cauta sa te relaxezi la maxim si fizic si psihic si asa poate ajuti uterul sa incetineasca graba asta a lui.
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 36
ana_o spune:
Eu am o dilema maaare.... Si nu-mi amintesc daca i-am urat "la multi ani" lui Moshulik. I-am sau nu i-am? A fost pe 4 octombrie, dar efectiv nu-mi amintesc... Am I crazy?
Ana
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Am luat capitolele la verificat. Eu nu cred ca i-am urat "la multi ani", pentru ca din momentul in care a nascut, am scos-o din lista cu burtici si am treecut-o in lista cu mamici. Astfel... N-am mai sesizat niciuna. Ce urat, dc am facut treaba asta. O sa verific in continuare, eu n-am fost zilele alea pe forum, decat putin si de aia nu-mi amintesc. Oricum, imi imaginez ca s-a suparat... Va dati seama???
Merg in urma, sa ma conving 100% daca i-am zis sau nu, ca parca am un feeling. Dar daca nu i-am zis niciuna, nu avem scuza.
Ana
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Mda... am verificat. Nu i-am zis niciuna "LA MULTI ANI!".
Trist, sincer, sper sa ne ierte...
Ana
AMR cateva saptamani...
beatrice75 spune:
Schimbat de semnatura!
Ana, tu daca faci cezariana, nu ti-ai programat-o?
35+
36 ecografic
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Mda... am verificat. Nu i-am zis niciuna "LA MULTI ANI!". Trist, sincer, sper sa ne ierte... Ana 36+, viitoare mami de, David Ciprian AMR cateva saptamani... |
Oare de ce am uitat-o ? SI mie imi pare rau, ii putem spune cu intarziere "LA MULTI ANI1 Moshulik!" Sa-ti creasca printesa mare, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de fiecare clipa minunata petrecuta cu ea !
29+