Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
JoAnn spune:
hello fetili
tot 3 in 1
maine facem 32 sapt....se cheama ca am terminat luna a 7-a
azi-noapte a fost oribil....contractii dureroase cu tot cu perfuzii...
spre dimineata am solicitat medicul de garda...razultat...dilatatie 2
medicii nu sunt prea optimisti
sper totusi sa mai rezistam cateva zile...
fetelor eu va pup...ne mai auzim
daca nu pe forum...o sa dau mes uneia din voi..
allexxia_m spune:
JoAnn ne pentru tine sa stea minunile tale acolo cat mai mult posibil iar tu sa rezisti si sa treci cu bine peste momentele mai grele! Suntem langa tine orice ar fi!
36+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn hello fetili tot 3 in 1 maine facem 32 sapt....se cheama ca am terminat luna a 7-a azi-noapte a fost oribil....contractii dureroase cu tot cu perfuzii... spre dimineata am solicitat medicul de garda...razultat...dilatatie 2 medicii nu sunt prea optimisti sper totusi sa mai rezistam cateva zile... fetelor eu va pup...ne mai auzim daca nu pe forum...o sa dau mes uneia din voi.. 31+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">Forever,Michael |
JoAnn Ne rugam ca bebelinele sa mai stea macar cateva zile ca sa mai ia ceva in greutate!
Suntem alaturi de tine Orice ar fi, tu sa fii optimista ca totul va decurge bine! Pupam cu drag o viitoare mamica!
O sa fim aici pt incurajari, asteptam semne de la tine!
Madalina32+
adipapazi spune:
da, sugubina, tinand cont ca noaptea e naspa sa te scoli ca sa iei, ti-a dat doza maxima. desi poti lua 6 de 40 in 24 ore. de-aia iau eu 3 de 80, ca sa iau doar de 3 ori amarul asta de pastila. odata cu el iau si magneziu. va spun, Mg asta face minuni cu relaxarea burtii. inclusiv e bun pt constipatie!n-am stiut ce e aia in sarcina.
joann, sa ai multa bafta! sufleteste sunt alaturi de tine. de fapt, cred ca nu e fata aici care sa nu se roage pt binele vostru!
fug la dush si la nani.
pont pt cine se confrunta cu vreun cos la radacina firului de par/sub piele in urma epilatului stiti voi unde: avem voie sa dam cu unguentul numit FUCIDIN!
Adi +31 cu si
danaint spune:
Hello fetelor!
JoAnn, multi sa treci cu bine peste ultima perioada, si sa stea bebelinele cat mai mult in burtica!!
Symo, ce misto e radiatorul ala. Vreau si eu!
Noi azi am fost la KIABI, si mi-am luat o pijama cu pantaloni si una rochita, speciale de alaptat. Sunt ele cam mari (rochita cu vreo 2-3 numere), da na, merg si mai lalai. Nu aveau marimi mai mici, si mi-au placut, asa ca nu am mai ezitat.
Si apoi ne-am uitat la hainute. Tati i-a ales o bluza cu elefantel, si eu i-am luat un costumel crosetat, vestuta + pantalonei, ambele crosetate (pentru ca am inca in minte rochiticile alea puse de fluturasha in galerie, ma atrage tot ce este crosetat ). E asa haios, l-am tinut o vreme pe canapea langa mine, ma uitam la el si zambeam Apoi am fost la Intersport, de unde si-a luat sotul un echipament nou de alergat (ca are maratonu saptamana viitoare, si de, nu se poate sa alergi in orice), si a reusit sa cheltuiasca de 2 ori cat mine si bebe la un loc. Si cica eu sunt cheltuitoarea familiei
s36 Lucas Petru
ana_o spune:
Seara buna, dragele mele!
Bun a fost somnul, am intrat imediat in lumea viselor!
JoAnn, sa-ti dea Dumnezeu 2 fetite sanatoase si frumoase, noi le asteptam cu mare drag! Cand o vrea Domnul, atunci sa se nasca ele, sunt sigura ca va fi totul bine cu voi!
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
syl spune:
Da fetelor aveti dreptate, o sa caut un homeopat sa ne rezolve cu imunitatea. Si...ramanem acasa, nema gradi, e o solutie f buna.
Raportez ca am dormit, lucru care se intampla f rar ziua. Ma simt f greoaie parca as simti cum creste burtica, de abia o duc. Ma vait si eu de coloana sunt anchilozata total.
Syl, mami de Ati si acum 29+ Thomas Bogdan
Ioana_Mami spune:
Buna seara ,
JoAnn , sper sa stea bebelinele cat mai mult in burtica....mult curaj!
Noi dam de baut , limonada (cred ca am baut azi 2 litrii) , pentru ca am intrat si noi in saptamana 37...
Va pup !
Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
lore76 spune:
buna seara la toate fetele
joann multa sanatate tie si printeselor tale si poate mai asteapta si ele cateva zile
msymo ce grasunica ai, felicitari
syl, raluca, anes si la toate cele cu copii bolnaviori, multa sanatate si sa va reveniti cat mai repede
ana, dana eu sunt pro intalneala pt marti, daca stabiliti ceva si se poate marti, bolduiti - si sunt prezenta-
aaa, si am schimbat si noi prefixul din 2 in 3
Lore 30 + &
vmadelain spune:
Ioana, Lore si alte burtici care au schimbat saptamanileFelicitari pt schimbarea semnaturii! Sa dea Domnul ca bebeii sa stea in burtica pana la cele 40 de saptamani!
Madalina32+