Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Uitati ce am facut eu sambata, ca tot va povesteam:
http://evaferriere.wordpress.com/

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

letzy81, ai voie sa te vopsesti, nu-ti face probleme.

siuta, si eu iau elevit, dr nostru a zis ca e ok.

simona-maris, scriam amandoua in acelai timp.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eva superbe ca de obicei.
Felicitari!
Andreea multumesc!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!!

va invit la o cana de cacao cu lapte si un castronel de fidea...

noi ne-am trezit..de mult nu am mai dormit atat de bine...

beatrice super utile sfaturile legate de cezariana.....eu ma gandesc cu groaza la ziua aia...

azi nu stiu de ce sa ma apuc..cred ca sunt prea multe..tot aman spalatul hainelor lui bebe dar nu stiu de ce..eu ca detergent folosesc Sano, iar balsam tot de la ei..pana acum am fost multumita..

Am pus cateva poze pe picasa cu hainute....si cu burtica, colorata!!..sa nu radeti...

va pupic pe toate si revin..uit din ce in ce mai repede

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza burtici de ursuleti!

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Uitati ce am facut eu sambata, ca tot va povesteam:
http://evaferriere.wordpress.com/

Uau! Superbe pozele. Cele cu fetele sunt exagerat de bune...Nu mi-a placut manechinul baiat in schimb. Nu e pe gustul meu.

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Amdreeacc, multumim muult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

letzy81, si IR-urile mele sunt mari, insa dr meu a zis ca nu prezinta un pericol atata timp cat copilul este normal dezvoltat pentru varsta lui.fetita ta ce varsta are dpdv ecografic?

oricum la 36-37 de saptamani nu cred ca mai sunt bebeii nostri in pericol daca se decide nasterea lor.

EvaF, superbe pozele.

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Sashenka, la elias treaba sta cam in felul urmator ptr nasterea prin cezariana:
- de obicei te prezinti dimineata la prima ora si pana in pranz e totul gata; clisma, intalnirea cu anestezistul, operatia.
- exista bloc operator propriu al sectiei si o camaruta ptr post-operator cu 2 paturi
- a doua zi dimineata te muta in salon; sunt saloane cu 3 sau mai multe paturi unele cu baie proprie, curate; mai exista si niste rezerve cu 2 paturi cu TV, AC si baie la cca 50 euro/noapte sau apartament cu 100 euro/noapte
- in general se sta o seara in post-operator (reanimare) si 2 in salon/rezerva
- este curat si viu colorat pe holuri
- copiii pot sta cu mamele, insa nu stiu sa-ti zic prea multe ca eu nu am vrut si nu vreau rooming-in
- se alapteaza la 3 ore, insa intre 12 noaptea si 6 dimineata ii hranesc ele
- exista pompa electrica la neonato daca vrei sa lasi laptele tau
- copiii sunt imbracati cu hainute de la spital, noi trebuie sa aducem pampers si creme/uleiuri plus hainutele de iesit
- l-am intrebat de curand pe dr meu ce trebuie sa cumpar, mi-a zis sa am cu mine trusa de peri, fara anestezic; alte medicamente nu mi-a cerut
- mamele primesc camasi de noapte de acolo sau le pot purta pe cele de acasa, halatul nu-mi aduc aminte sa fi fost obligatoriu.

cam asta ar fi.

asa creste bebelusa

Andreea, multumim de detalii . Nu stiam de cumpararea trusei de peridurala, eu nu am cumparat nimic la prima nastare, mi-au dat ei tot.Va trebui sa-l intreb si eu pe dr despre asta.
Oricum, asteptam detalii si dupa ce nasti, vei fi prima ! Eu cand vad AMR-ul tau cu zile si nu saptamani, ma pun pe bocit. Zicea cineva aici la un moment dat, parca nu sunt pregatita( NICI NU SUNT CA NU AM FACUT NIMIC), as vrea sa petrec mai mult timp cu Anastasia...
Si cred ca ne-am decis la nume- o sa il cheme Stefan( Simona-maris, ne luam de manuta ).

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata!
Am avut o noapte horor, cred ca abia pe la ora 4 am adormit si eu: aveam tot felul de ganduri, faceam planuri pt sapt asta, ba ma durea burta, ba spatele, ba imi era cald si tati dormea in capul meu, imi venea sa-l omor.
I-am facut mai devreme 2 sandviciuri cu fois gras si ardei gras rosu si dupa ce ca ma trezesc sa-i fac, el imi zice: plec cu punguta ca un sarac? Ei...alta data nu-i mai fac.
Madanic, Vasari, La multi ani si numai bucurii de la bebei!
Eva, super pozele, felicitations!

Ieri am fost si eu la Kiabi, am mai luat 2 seturi de bodyuri din alea mici, de 1 luna, si un dres. Ah, am gasit si husa de saltea din bumbac, set cu 2 culori la un pret f bun - 27 lei.

Sambata ne-am uitat din nou la Stokke si nu stiu daca mai sunt 100% pentru. Este mareeee si greut de ridicat, pliat (se pliaza din 4-5 miscari), cadrul care ramane pliat este destul de lung etc Imi place in schim designul si tesatura de la modelele 2010, dar dpdv al confortului utilizarii are multe chestii in minus. Are cineva, poate ne mai lamureste?
Eu cred ca ma indrept catre Bugaboo, dar din pacate singurii care il aduc sunt Mothercare si dureaza 2 luni, deci va trebui sa-l comand in state. Are cineva Bugaboo?

Sa aveti o saptamana minunata!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Am mai incheiat cu bine o saptamana!
De azi in 3 sapt il pup pe bebe pe falcute

De baut orice doriti si cate o felie mare de tort de ciocolata cu fructe de padure.. Na ca mi fac singura pofta...

AAAA si avem 15 kg in plus .. Sufar dar asta e...

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput