Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Beatrice multumim!
Parca nu pare naiba asa negru,nu?
Si eu ma speriasem de masajul acela.Eu la trombofilia mea si cu tot tratamentul,trebuie sa fac miscare mai repede de 24de ore.
Eu as vrea sa asiste si sotul,sper sa poata.Daca nu macar sora care-i anestezista(asta daca nu o fi la servici)

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Mi-am amintit de la postarea lui Beatrice...

Am citit pe forum, la un subiect mai vechi legat de nasterea la Municipal cateva chestii ciudate:

- este obligatoriu sa ai halat si sa il porti pe holuri;

- exista sectia cu desene si cea fara desene, prima fiind de fita;

- te lasa sa imbraci bebele cu hainute proprii daca sunt sterilizate (la incredere) si ambalate in pungute individuale ;

- exista rezerve cu plata - 50E/zi;

Stie careva mai multe detalii despre toate aceste aspecte? Prima si a treia m-au scos din minti...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

pai hai sa-ti spun eu ce imi aduc aminte:

-nu am iesit pe holuri, asa ca nu stiu daca trebuie halat
-asa este, am fost internata in amandoua, in cea cu desene cand l-am nascut pe iustin, am stat in salon cu 3 paturi, baie proprie, televizor pe care iti punea doar niste cursuri cum sa te descurci cu copilul...
-pe mine nu m-au lasat sa-l imbrac cu haine de acasa, doar cu haine de la ei sterilizate care aratau oribil
-da exista rezerva dar trebuie sa-ti faci programare cu 6-7 luni inainte si oricum pe aceeasi data mai sunt programate inca 2-3 persoane. daca nasti in aceeasi zi poate ai o sansa sa te bage in rezerva, daca nu poti sa-ti iei adio

fetelor mie poate sa-mi dea cineva detalii despre elias . as fii vrut sa nasc la regina maria dar din pacate acum nu ma ajuta bugetul

Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Corina, eu stiu ca ciupercile sunt f sanatoase tocmai pt ca nu au chimicale. Copiilor nostri le plac f mult ciupercile, desi eu nici nu vroiam sa le vad cand eram mica.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Neatza, Doamnele
Imi cer mii de scuzeca intu asa rar, dar eu sunt ff lenesa, plus ca nu am pe nimeni sa ma ajute si ma pregatesc de toate singura.Sotul, ca de obicei, lucreaza, e plecat, sau e super-obost Plus ca am inceput si cursurile

Noutati nu am de raportat, decat sa ma plang, si urasc asta. Pe scurt, nu mai pot face nimic si ma dor toate
Am si eu o intrebare: in spital stai cu sutien de alaptat pe tine? Merge si cu bustiera din aia comoda ? detest sutienele alea
Andreeacc, si eu vreau detalii despre cezariana la Elias, te rugaaaaam, si eu si Andreea (Sashenka)
Va urez multa sanatate celor din spital, JoAnn, ai grija de tine si de bebeline, multa sanatate. Tuturor o saptamana excelenta si sarcina cat mai usoara in continuare, ca a mea a devenit cam grea
Pup tare mamicile,burticile si bebeii
Simona +36 cu STEFAN
AMR 3 SAPT Doamne-ajuta-ne pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Vasari !
La multi ani Madanic !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

televizor pe care iti punea doar niste cursuri cum sa te descurci cu copilul...

Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Pai la un film riscai sa te relaxezi

Multumesc mult de info!!! Zau ca ma socat si cea cu halatul si cea cu hainele in pungute individuale

Cat despre rezerva, atat timp cat nu m-am programat iar personalul cu care ma voi lupta va fi acelasi... renunt.

Cum te simti???

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sashenka, la elias treaba sta cam in felul urmator ptr nasterea prin cezariana:
- de obicei te prezinti dimineata la prima ora si pana in pranz e totul gata; clisma, intalnirea cu anestezistul, operatia.
- exista bloc operator propriu al sectiei si o camaruta ptr post-operator cu 2 paturi
- a doua zi dimineata te muta in salon; sunt saloane cu 3 sau mai multe paturi unele cu baie proprie, curate; mai exista si niste rezerve cu 2 paturi cu TV, AC si baie la cca 50 euro/noapte sau apartament cu 100 euro/noapte
- in general se sta o seara in post-operator (reanimare) si 2 in salon/rezerva
- este curat si viu colorat pe holuri
- copiii pot sta cu mamele, insa nu stiu sa-ti zic prea multe ca eu nu am vrut si nu vreau rooming-in
- se alapteaza la 3 ore, insa intre 12 noaptea si 6 dimineata ii hranesc ele
- exista pompa electrica la neonato daca vrei sa lasi laptele tau
- copiii sunt imbracati cu hainute de la spital, noi trebuie sa aducem pampers si creme/uleiuri plus hainutele de iesit
- l-am intrebat de curand pe dr meu ce trebuie sa cumpar, mi-a zis sa am cu mine trusa de peri, fara anestezic; alte medicamente nu mi-a cerut
- mamele primesc camasi de noapte de acolo sau le pot purta pe cele de acasa, halatul nu-mi aduc aminte sa fi fost obligatoriu.

cam asta ar fi.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Eva felicitari pt kilele date jooos ! E mare realizare! Cate zile ai tinut fara sare fara zahar?

Sugubina, 3kg in 3 zile, am inceput joi regim fara sare/dulce si duminica aveam cu 3 kg mai putin. De unde intelegi clar ca sunt lichidele din tesuturi.
Asa ca pana in prezent pot spune ca am luat doar 12kg.

Stiu ca retin lichide pt ca la nasterea lui Luca am lasat nu 5-7 kg ca toata lumea la materniatte ci 13 kilograme, de pe o zi pe alta, dupa ce am nascut. A iesit lichidul din tesuturi retinut pentru sarcina.
Incearca si tu, succes! F sanatos din toate punctele de vedere, mai ales ca sarea si zaharul nu au niciun aport in sarcina, si nici in alimentattie in general, in afara iodului din sarea iodata pe care il poti suplini cu alta sursa de iod.
Eu rezist fara probleme, de obicei mananc cam nesarat, punem f putina sare la mancare noi si cum mananc ceva nefacut in casa( de ex pizza la restaurant) a doua zi sunt cam umflata la maini. Imediat stiu ca am mancat cam sarat, nici nu imi place, nici nu imi prieste.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

buna dimineata burticilor!!am si eu o intrebare:vreuna dintre voi ia centrum materna?am fost sa imi mai iau si mi-au spus la multe farmacii cum ca s-a scos de la vanzare si ca ar exista un inlocuitor.stiti ceva despre lucrul acesta?eu am programare la dr abia pe 18,cefac pana atunci?

31+ cu Luca Stefan

Buna
Si eu am patit la fel. Am luat in schimb Elevit( asta am luat la prima sarcina ) si maine o sa-i spun doctorului, dar nu cred ca e vreo problema . Te tin la curent .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Vroiam si eu sa ma vopsesc dar dupa ultima echo care-mi arata IR mari,mi-a pierit tot cheful.
Cand alaptez nu am voie,nu?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput