Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Poftiti la cafeluta de orz cu lapte si ceai de fructe de padure cu miere!

Ieri seara am prestat la ziua fetitei vecinilor unde era full de copii, cu varsta de la 2 luni pana la 10 ani. Ma uitam la cei mici ca la raritati, nu am mai vazut de ceva timp bebei asa mici si ii studiam sa imi dau seama daca le-ar fi mers salopetelele . Statul in fund m-a daramat insa. Am ajuns acasa semi cocosata...

Andreea soriciul il pun in tigaia de teflon fara ulei si il tin sa prinda un pic de culoare, ca pe gratar. E inventia sotului dar e asa bun... Si eu mi-am pregatit farduri de data asta, cat mai naturale si din acelasi motiv Sper sa ma tina fizicul si psihicul sa ma ocup de partea asta

Anes felicitari pentru baietel! Sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit si iubit!

Ma duc la munca... am de calcat o gramada si vreau sa finalizez si camera lui bebe, sa stau linistita.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multam de cafelutza!
Pai iar te duci la munca?Parca luasei concediu

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Anes, sa-ti traiasca puiutul si tie multa sanatate, sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Azi am intrat si noi in sapt 37 asa ca dam de baut la toata lumea.
Am prins prima zapada la munte,mie imi place iarna dar acum mi s-a parut un pic deprimant zapada aceea peste atata verde,peste pomii cu fructe.In Poiana si la Predeal a fost mai mare zapada.
Azi am in program sa imi calc camasile de spital+halat.As fii vrut sa spal si lucrurile pt bebe dar nu am detergent special.Oare Persil lichid+clatire de 2 ori nu merge?Oricum le voi calca pe urma.Parca nu mai am rabdare si pana vine sotul....si cand vine e obosit si nu cred ca are chef de cumparaturi.Am fost ieri seara la cumparaturi dar n-am gasit decat Persil sensitive si nu am vrut sa iau.
Si mai am in plan o zacusca de ghebe(mi-a trimis mami de la tara)si sper sa ma ajute si dl sot.Eu l-am anuntat de ieri ca azi are treba

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pt fetele care nasc prin cezariana la Filantropia:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156350&whichpage=14

Alecsa mi-a raspuns la o multime de intrebari.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Letzy81, eu am spalat hainele lui bb cu persil sensitive si clatire dubla.De ce nu ai vrut sa iei persil sensitive? oricum vezi ca la farmacii se gasesc mult tipuri de detergent ptr copii.

Miruna merci de pont cu tigaia, mai am o bucatica, o fac azi la pranz ca sa nu ma mai cert cu sotul.

Bravegirl o sa incerc si eu reteta ta cu orez si porumb; si copilului meu ii place orezul.

ukume, dupe ce reteta ai facut puiul KFC? ca am visat toata noaptea.

aaaa, si cand nu visam ca mancam pui KFC, am visat ca a nascut Miruna

m-am trezit cam razboinica de dimineata si mi-am bagat sotul in sedinta...saracu se uita la mine ca la OZN-uri, nu cred ca a inteles ce vreau...nici eu nu stiu ce doream de la el, dar aveam chef de discutii in contradictoriu si cum el ma cunoaste bine, cand am stari din astea "ilogice" nu se pune la mintea mea....si ce enervant e sa n-ai cu cine sa te certi

dupa ce mi-am baut sucul de portocale (care pentru mine e un drog cum e ptr altii cafeaua) mi-am revenit.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 18 zile

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sa nu uit sa schimb AMR-ul

AMR 17 zile!!!

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Beatrice, munca casnica . Am calcat toate hainutele. Acum sunt gata de asezat si pozat. M-am gandit sa ii incep albumele cu pozicile pregatirilor. O sa-l asept si pe Ema ca s-a autodeclarat fotograful sef... daca ar tine si aparatul drept...

Letzy eu le-am spalat si la Emanuel si acum cu detergent normal si doua clatiri. Nu am adaugat niciun balsam pentru ca ramane in apa de clatire. Eu una nu mai cred de mult in chestiile sensitive, concentrate sau care promit minuni. Sunt doua variante: chimic sau organic/natural. Cea din urma e sigur safe dar in timp datorita lipsei de inalbitori optici hainele devin oarecum gri...ca in reclame .

Ma duc sa pregatesc si scoica iar apoi camera M-a luat o frica si o agitatie de cand mi-a povestit ieri una din mamici ca a nascut la 36 de saptamani in conditiile in care nu a avut probleme, nu a facut efort, nu a obosit nu nimic... eu ce sa mai zic ca bifez destul de multe.

Bine frica mea se manifesta prin calcarea isterica a compleului de iesit din spital, pregatirea fardurilor... ce vata si comprese sterile

Mergi la inceput

Mi-am amintit de la postarea lui Beatrice...

Am citit pe forum, la un subiect mai vechi legat de nasterea la Municipal cateva chestii ciudate:

- este obligatoriu sa ai halat si sa il porti pe holuri;

- exista sectia cu desene si cea fara desene, prima fiind de fita;

- te lasa sa imbraci bebele cu hainute proprii daca sunt sterilizate (la incredere) si ambalate in pungute individuale ;

- exista rezerve cu plata - 50E/zi;

Stie careva mai multe detalii despre toate aceste aspecte? Prima si a treia m-au scos din minti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Andreea pai in mintea mea era numai Sano(cred ca asa se numeste)ca asta l-a folosit cumnata mea si era multumita dar cred ca fac ca tine Miruna,ma duc sa le bag la spalat,sigur fara balsam.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput