Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Syl, m-am rasfatat azi si mi-am luat cateva cosmeticale pentru spital, asa in tonuri cat mai naturale: mascara waterproof, baza machiaj,fond de ten, gloss de buze cu efect pump-up, dermatograf. Eu data trecuta cat am stat in spital ma fardam un pic in fiecare zi, imi mai crestea moralul.Si cum acum o sa vina si baiatul meu sa ma vada, nu vreau sa se sperie.

Nu ma pot duce cu cele pe care le folosesc in mod normal ca sunt tonuri mai puternice.

va pup, noapte buna!

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 18 zile

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Iaca am terminat cu toate. Mancat(cred ca termenul e prea delicat, am rupt in doua, efectiv), spalat vase, aranjat, citit un pic, uitat la tv si acum relax, cu voi. In seara asta am bagat AMR-ul la spalat vase(la baie), e totul cumparat pentru masina de spalat, pana si mirositor de interior, numai s-o vedem odata instalata. Fetelor, abia cand iti lipseste ceva cateva luni, iti dai seama cat e de important llucrul ala. Noi ne bucuram ca doi copii pentru orice finalizare care are loc in acest apartament. Pacat ca suntem in Ro si ne confruntam cu lipsa de profesionalism, sa astepti atata timp, pe banii tai....... In fine, ma uit doar la partea plina a paharului. Cu toate ca miercuri plec la Tg Jiu si tocmai cand vor fi gata toate, n-o sa ma pot bucura de ele. Ca dupa nastere, vom ramane o perioada la ai mei. Asta e.
Andreea, multumim pentru aprecieri!
Corina, cine nu stie, nu crede... ma refer la problema cu partea dorsala. Ai explicat perfect ce si cum, aceeasi problema de "estetica exterioara" o am si eu, chiar ma programasem la o astfel de interventie, insa am plecat in State si am prelungit vizita, fix cand eram programata la operatie. Logic, n-am mai reprogramat-o. 3 luni am facut tratament la ProctoMed, deci chiar stiu ce inseamna hemoroizi si dureri. Din pacate.
In alta ordine de idei, vad ca a fost zi de shopuiala si pentru voi, eu am ajuns pana la C&A sa schimb o caciulita pentru nepot si nu m-am abtinut sa nu cumpar un scutec gros tip paturica, din bumbac. E galben pal, cu ursuleti... Am si uitat sa va spun ca majoritatea hainutelor lui bebe sunt cu ursuleti. Ca sa fim in "ton" cu odiseea noastra, pai nu? Am gasit si jucarii care se agata la patut sau la carucior, foarte colorate si frumoase, am luat 2 seturi. Ca sa nu va mai spun ca 3 din 5 carucioare pe care le vad, sunt Stokke. N-ai ce zice, sunt super true. Mi-au placut si-mi plac multe carucioare, sunt impartiala in acest moment, ca nu avem carucior, dar niciunul nu concureaza cu Stokke. Parere personala, bineinteles.

Am mai vrut sa adaug pentru fetele cu regim fara sare ca va super admir ca puteti. Eu am mancat in seara asta sare cat pentru 10 persoane la un loc, nu m-am umflat, mie dr chiar mi-a recomandat sare, nu stiu ce-ar insemna sa renunt la sarea in bucate. Madalina, de aici iti poti da seama ca n-as putea never sa recomand vreo mancare fara sare, ca nu concep asa ceva. Iar la capitolul gatit, sunt restanta de 2 luni. Sa nu te superi, nu ca nu ti-am citit postarea, dar... Ma repet, toata stima ca puteti minti/insela pofta de sare, eu una n-as putea, nici cu interdictie.

Mai vreau sa scriu, dar nu mai retin ce.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ma duc sa ma arunc un pic in pat, sper sa dorm mai bine decat azi-noapte, cand am tot stat dupa motan ca il trecea pofta de mieunat din sfert in sfert de ora.
Maine e o noua zi...

Sa aveti o noapte frumoasa, linistita si odihnitoare!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Joy imi pare rau ca ti-a iesit strept B. Asa mi-a iesit si mie la prima sarcina la 32 sapt prima data am facut trat cu antibiotic, apoi la 36 sapt iar a iesit pozitiv si am facut iara trat. Si apoi mi-a zis doct ca in momentul in care voi naste sa spun asistentelor sa-mi bage 2 doze de antibiotic (eu m-am tratat cu ampicilina) intravenos, in momentul travaliului. Si astfel Lorena nu a patit absolut nimic. Iar de nascut am nascut la 40 sapt, deci nu mi-a grabit nasterea. Acum am scapat de strept, voi mai face iara o analiza pt strept la 35 sapt sa vedem.
Asa ca nu te mai supara ca il superi si pe bebe.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Multumesc de raspuns. E bine sa stiu ca se poate trata si de urgenta, intravenos, in timpul travaliului.

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy intra-adevar se face tratament in timpul travaliului , pentru bb,acelasi lucru mi s-a spus si mie de catre medicul meu; nu e cazul sa te ingrijorezi, noi suntem purtatoare de streptococ B dar doar atat; astfel ptr a nu dauna lui bebe se face tratament exact la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez ca am bagat la stomacel sorici am trimis sotul din dotare sa-mi ia, ca muream de pofta.
Ana, nu stiam ca ai asa mari probleme cu nenorocitii de H. Eu pana in sarcina nu am avut cine stie ce, si acum sunt ok, ca altfel zau ca cezariana scria pe mine.
Syl, nu sunt cine stie ce retete. Pt Arianna cumpar orez la cutie cu pungute din alea mici, de 125g. Prefer orezul integral, ca nu constipa. Il fierb, dar cu 2 min mai putin decat scrie pe cutie. Apoi pun in tigaie tefal o lingurita de unt si diverse legume, pe care le trag putin in unt, apoi adaug orezul. Cel mai des fac cu porumb. Porumbul ala de la Mega image, Crispy Corn parca, de la conserva, il trag doar 30 sec in unt, apoi pun orezul si gata. E f dulce si bobul e mare. Dc la felul intai n-are carne, eu fierb putin piept de pui, pe care il pun in tigaie o data cu legumele. Orezul iese bun cu ardei de toate culorile, mazare, porumb, sau orice leguma care ii place si care se inmoaie in unt. Dupa ce scot portia ei, eu adaug condimente pt mine si manac si eu
Tot pt mine, rar ii dau si Arianei datorita faptului ca au chimicale, trag in tigaie in unt porumb, ciuperci de mai multe feluri (prefer din alea deshidratate, pe care le pun in apa cu cateva ore inainte), piept de pui/ muschi vita si adaug apoi o lingura sos de soia si 2 linguri sos de stridii si apoi orezul. E super bun

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Vmadelain si sunset zuzi, si eu am luat doar kit-ul, dr nu mi-a zis nimic si de anestezic; n-am mai auzit pana acum ca ar trebui si asta, o sa-l intreb si va spun si voua ce am aflat.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 18 zile

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Eu trebuie sa cumpar si anestezicul - Naropin; se da doar cu reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Burtici somnoroase, va las si eu, sa aveti un somn usor si linistit, ne-auzim la cafeaua de dimineata!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Dragi burtici,

Ne auzim domani! Acum ma indrept spre pat, sper ca noaptea asta sa am si eu cateva ore cursive de somn!

Va doresc un somn cat mai profund, odihnitor si lung! Pup cu drag! O noapte linistita tuturor!

Madalina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, sunteti scumpe de tot! Multumesc pt. urarile de sanatate! He, he, acum doi ani pluteam de fericire ca s-a nascut minunea mult asteptata! Ce a trecut yimpul! Am nascut chiar azi pe 10.10.2008 (sper ca nu am trecut in 11.10).

Va scriu tot din spital, daaar...aniversarea copilului, planificata, tot a avut loc. M-am invoit de la dr. si am plecat dimineata acasa. Mama, sora si soacra au pregatit tot acasa, asa ca au n-am facut nimic. Tortul, l-am comandat. Au fost 8 copii si parintii aferenti. Frumos..! A trebuit sa plec la ora 20.00 si ceva pt. a ma intoarce in spital pt. perfuzie si sa raman in continuare.

Deci, eu sunt inca in spital si nu inchid un ochi din cauza durerilo de spate. Colicile renale m-au mai lasat dupa ce am eliminat un calcul de marimea unei jumatati de boaba de piper. Acum continuu tratam. cu antibiotice, scobutil, no-spa, arefam si diazepam. Acum sunt cu perfuzia in brat.

Joy, ai vazut, si eu fac diazepam si nu sunt singura, crede-ma. Sunt sarcini mai mici carora le recomanda dr. Am mai facut o "cura" si acum o luna jumatate cand am fost internata.

JoAnn, ce face fetita suferinda?

Eva, nici eu, nu il mai pot ridica pe Remus in brate, nici nu am voie, abia ma tarai eu, si nu am luat excesiv de multe kg. Ce sa spun...este greu cu un copil asa de mic si cu burtica, dar si apoi cu bb mic! Dar ne descurcam noi!

Va pup !

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Anes, mult curaj si multa sanatate!

35+
36 ecografic

Mergi la inceput