Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Siuta,am ales Stefan pt ca eu sunt putin nationalista, si traiesc cu nostalgia lui Stefan cel Mare...si,mai nou, clasa politica imi provoaca un dor nebun si de Vlad Tepes "cum nu vii tu, Tepes Doamne..."
Stefan al meu va fi botezat chiar de ziua Sf Stefan, probabil la biserica Sf Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Pt fetele care nasc prin cezariana la Filantropia:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156350&whichpage=14

Alecsa mi-a raspuns la o multime de intrebari.

Multumim, Beatrice
Buna dimineata, fetelor, mai am putin de citit si va scriu si eu cate ceva, desi nu am mare lucru de spus.

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna dimineata!
Am avut o noapte horor, cred ca abia pe la ora 4 am adormit si eu: aveam tot felul de ganduri, faceam planuri pt sapt asta, ba ma durea burta, ba spatele, ba imi era cald si tati dormea in capul meu, imi venea sa-l omor.
I-am facut mai devreme 2 sandviciuri cu fois gras si ardei gras rosu si dupa ce ca ma trezesc sa-i fac, el imi zice: plec cu punguta ca un sarac? Ei...alta data nu-i mai fac.
Madanic, Vasari, La multi ani si numai bucurii de la bebei!
Eva, super pozele, felicitations!

Ieri am fost si eu la Kiabi, am mai luat 2 seturi de bodyuri din alea mici, de 1 luna, si un dres. Ah, am gasit si husa de saltea din bumbac, set cu 2 culori la un pret f bun - 27 lei.

Sambata ne-am uitat din nou la Stokke si nu stiu daca mai sunt 100% pentru. Este mareeee si greut de ridicat, pliat (se pliaza din 4-5 miscari), cadrul care ramane pliat este destul de lung etc Imi place in schim designul si tesatura de la modelele 2010, dar dpdv al confortului utilizarii are multe chestii in minus. Are cineva, poate ne mai lamureste?
Eu cred ca ma indrept catre Bugaboo, dar din pacate singurii care il aduc sunt Mothercare si dureaza 2 luni, deci va trebui sa-l comand in state. Are cineva Bugaboo?

Sa aveti o saptamana minunata!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 9 ZILE

Neata

Si eu am avut o noapte ingrozitoare...de la ora 4 nu am mai reusit deloc sa dorm de-adevaratelea..
Noi am cumparat Stokke si eu sunt foarte incantata de el; bine eu aveam pata de mult pe acest carut si nici unu nu mi se parea la fel de bun; cat despre greutate eu pot ridica scheletul acela intr-o singura mana; am facut exercitii de demontare a pieselor si acum mi se pare foarte simplu de asamblat. La noi in portbagaj incape fara nici o problema. Nu regretam ca l-am achizitionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata !!

Andreea mie medicu mi-a zis k rezervele sunt ori 75 ori 150 euro p naopte, se sta o noapte la reanimare si una in salon, iar bebeii nu stau cu noi. trebuie sa mergi la 3 ore sa alaptezi. dar in salon nu ti-i da.

acu difera regulile si in functie de medic??

Felicitari pt schimbarile de semnatura.
sa aveti o sapt frumoasa si usoara, fara dureri si contractii.

noi ne apucam de curatenie si pus totu la loc, k am terminat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Vin de la doctor si ghiciti ce, sunt usor anemica Nu ai zice la ce indesata sunt

Diabetul gestational e in regula, glicemia mea la proba 2, dupa glucoza, e chiar binisor sub limita inferioara (la prima proba era fix pe limita). I-am povestit de regimul Evei, fara sare, fara zahar. Mi-a zis la glicemia mea sa nu ma aventurez fara zahar, doar fara sare. Am incercat de ieri fara sare, deocamdata nu vad rezultate da am sperante.

Am vorbit de nastere, incercam fara epiziotomie daca si bebe coopereaza - adica nu iese la relax cu mainile sub cap, si se incadreaza sub 3.2kg.

Pentru cele care nasc la Euroclinic - vesti cam nasoale. Medicii au plafon la nr de nasteri, si tb pana pe 15 ale lunii sa va declare ca sunteti pe lista la ei. Si chiar daca v-ati incadra in limita (cu data nasterii), daca naste alta pacienta mai inainte, la revedere si pa pa decont
Iar nasol cu celulele stem. Au fuzionat cu CMU, si acum doar recoltarea pentru centrul Unirea de celule stem este gratuita. Cu orice alta firma costa 800 RON.

Cu intalnirea, ramane maine la 7?

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Sashenka, la elias treaba sta cam in felul urmator ptr nasterea prin cezariana:
- de obicei te prezinti dimineata la prima ora si pana in pranz e totul gata; clisma, intalnirea cu anestezistul, operatia.
- exista bloc operator propriu al sectiei si o camaruta ptr post-operator cu 2 paturi
- a doua zi dimineata te muta in salon; sunt saloane cu 3 sau mai multe paturi unele cu baie proprie, curate; mai exista si niste rezerve cu 2 paturi cu TV, AC si baie la cca 50 euro/noapte sau apartament cu 100 euro/noapte
- in general se sta o seara in post-operator (reanimare) si 2 in salon/rezerva
- este curat si viu colorat pe holuri
- copiii pot sta cu mamele, insa nu stiu sa-ti zic prea multe ca eu nu am vrut si nu vreau rooming-in
- se alapteaza la 3 ore, insa intre 12 noaptea si 6 dimineata ii hranesc ele
- exista pompa electrica la neonato daca vrei sa lasi laptele tau
- copiii sunt imbracati cu hainute de la spital, noi trebuie sa aducem pampers si creme/uleiuri plus hainutele de iesit
- l-am intrebat de curand pe dr meu ce trebuie sa cumpar, mi-a zis sa am cu mine trusa de peri, fara anestezic; alte medicamente nu mi-a cerut
- mamele primesc camasi de noapte de acolo sau le pot purta pe cele de acasa, halatul nu-mi aduc aminte sa fi fost obligatoriu.

cam asta ar fi.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

merci mult inca o data , dar mai am niste intrebari daca nu te superi :
-este obligatorie clisma? eu la nici o cezariana nu am facut clisma...
-rezervele trebuie oprice dinainte? sau cum se procedeaza?
-stii cumva cam care ar fii scorurile?

si cine mai este la filipescu poate sa-mi dea mai multe detalii despre el si cati bani ar trebui la cezariana tinand cont ca abia m-a primit?

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Neata !!

Andreea mie medicu mi-a zis k rezervele sunt ori 75 ori 150 euro p naopte, se sta o noapte la reanimare si una in salon, iar bebeii nu stau cu noi. trebuie sa mergi la 3 ore sa alaptezi. dar in salon nu ti-i da.

acu difera regulile si in functie de medic??

Felicitari pt schimbarile de semnatura.
sa aveti o sapt frumoasa si usoara, fara dureri si contractii.

noi ne apucam de curatenie si pus totu la loc, k am terminat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

foarte tare....o fi medicul meu mai ieftin?de da rezerva la 100?

mai intreb si eu pe 25 cand il vad si postez ultimele noutati...desi pe 6 cand am fost la control asta mi-a zis.

cat despre bb mie si altora care au nascut mai recent ni l-au adus in camera cand am cerut, dar e adevarat ca eu am cerut 1 singura data si gata, l-am "returnat" rapid ca nu prea stiam ce sa ii fac.acum, desi n-as mai avea o problema din asta, stiu ce urmeaza acasa asa ca 2 zile de refacere nu-mi strica.

siuta, mie mi-a zis ca ar fi bine sa am trusa, dar ca poate sa o ia si sotul atunci in ziua operatiei in cazul in care nu au ei in spital...insa am preferat sa nu risc sa n-o aibe si sa il pun pe sot sa alerge emotionat si bezmetic pe la farmacii...pentru 100 si un pic de ron...

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

tare ciudat...mie mi-a zis preturile astea acu o sapt cand am mers la control.
o sa mai intreb si eu peste 2 sapt cand merg iar la control.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

bebelu86, tu nasti natural? ptr ca mie mi-a zis f clar ca pe 28 noaptea voi sta la reanimare si 29 si 30 noaptea in rezerva, urmand ca pe 31, duminica, sa ma externeze.

sashenka, rezerva trb sa o rezervi (nu gasesc acum un alt cuvant ptr a nu ma repeta) din timp prin intermediul doctorului, cel putin la mine asa a fost data trecuta si asa fac si acum.

scorurile cred ca difera de la medic la medic, poate fetele care nasc cu dr tau stiu mai multe.

clisma, habar n-am daca-i obligatorie, dar eu sunt asa de stresata de primul scaun de dupa operatie, incat n-am nimic impotriva ei.

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris
Am si eu o intrebare: in spital stai cu sutien de alaptat pe tine? Merge si cu bustiera din aia comoda ? detest sutienele alea
Simona +36 cu STEFAN
AMR 3 SAPT Doamne-ajuta-ne pe toate

Simona, eu cand l-am nascut pe Nicholas, am stat cu bustiera comoda (cum ai spus tu), de la Pompea. Am folosit acel tip de bustiera din momentul nasterii pana am terminat definitiv cu alaptatul. Nu vad de ce te-ar obliga sa porti sutien pt alaptat, daca nu iti este comod.
Sarcina usoara in continuare

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput