Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

LA MULTI ANI MADANIC VASARI SI MOSULIK multa sanatate si tot ce va doriti

Mi-am cumparat azi epidurala perifix de la braun ....la centrofarm am dat 100 ron pe ea ...am mai bifat inca o chestie saptamana viitoare vreau sa-mi fac bagajul sa il am facut

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andreea, sorici zici? Unde? De care? Cum? Vrei sa leasin? E PREFERATUL MEU!!! MOOORRR!!! Ma duc sa ma tarai pana la tava de cioco de casa...na sa-ti fac pofta Ofer cioco de casa, in forma de ursuleti/inimioare in schimbul soriciului

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Cris, sa stapanesti sanatoasa laptopul! Eu stiu ca in general, in spital, in camere e f cald. Deci ai nevoie de camasa subtire.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madanic!
Vasari!
Moshulik

BraveGirl multam! Sper sa fie cald ca eu sunt cea mai friguroasa din familie. Camera copilul e pe Nord si doarme doar in pijama subtire si eu pe sud, pijamale groase+ ploapama groasa.

Sa va zic ce a facut fii-mea acum 5 minute? A intrat in casa cu bona si desi s-a trezit tarziu azi (11.30) e deja obosita. Asa ca a deschis portita de la scari, a luat-o in sus si ne zice: "pa! nani". Adica ea pleaca la nani chiar daca are nici 3 ore de cand s-a trezit. Aerul rece de afara a terminat-o.

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Andreea, sorici zici? Unde? De care? Cum? Vrei sa leasin? E PREFERATUL MEU!!! MOOORRR!!! Ma duc sa ma tarai pana la tava de cioco de casa...na sa-ti fac pofta Ofer cioco de casa, in forma de ursuleti/inimioare in schimbul soriciului

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

in carrefour baneasa, la raionul de delicatese, vis-a-vis de cel cu sunci si altele de feliat...merita, e si preferatul meu si asta chiar e bun si moale.

ma odihnesc un pic si prestez o ciocolata de casa, ca tot mi-ai facut pofta.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 18 zile

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Madalina, eu am citit de fiecare data, dar la cap gatit, eu am doar pofte ciudate. Nu am ce sa va zic care sa va inspire, mai ales de regim. eu TREBUIE sa am aproape zilnic supa/ciorba pt Arianna, ca e singura mancare care o mananca f bine, si atunci fac pt toata lumea, nu numai pt ea. Prefera ciorbele, si cum nu am incredere in borsul din comert, fac invariabil ciorba de vacuta/pui acrita cu muuuulltaaa lamaie. Deci vezi, plictisitor.
Apoi ii place orezul si pestele. Eu orez fac in multe feluri: iau orez la punga din ala uncle's Ben, il fierb putin si apoi il trag in unt cu diverse: legume/carne/sosuri. Ariannei ii place cel mai mult cu porumb. Se gaseste la Mega Image porumb la cutie, Crispy corn, care tras in unt e super bun. Arianna nu se opreste din mancat...fara sare, ca la ea evit sarea.
Nu prea are rost sa gatim (ma refer la mancaruri mai complicate, pt ca desi are aproape 2 ani, inca nu vreau sa-i solicit organismul Ariannei cu mancarea gatita cu ceapa, bulion, prajeli,faina, etc, adica alea yammiii) dc Ariannei trebuie sa-i fac altceva. Prefer sa fac pt toti. Doar dc poftesc eu ceva, atunci fac (rar, ca timpul e insuficient) Deci asta e motivul pt care eu nu discut de obicei cd vorbiti de mancare. Ca as scrie in fiecare zi cam acelasi lucru
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Bravegirl Esti o draguta! Si eu cam tot in supe, orez si cartofi alternez...dar e cam greu...ca deh gravidia sau psihicul gravid imi induce mii de pofte! Spor la facut cioco de casa!

Andreea SORICI???!!! Wow, asta da potfa! Sa il papati sanatosi!

Crisis Felicitari pt laptoul cel nou! Sa-l stapanesti sanatoasa!

Sunset Brava pt achizitia epiduralei! Ai dat 100 de ron doar pt chit, nu? Serul de anestezic l-ai luat separat? Sau ti-l da de la spital?

Crisis, ma joinesc si eu cu Teo, am iesit putin pana la magazin si deja mi-e somnic!

Madalina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooo burtici!!

MADANIC, VASARI, La Multi Ani, multa sanatate si tot ce va doriti!!!!

joann asteptam vesti bune de la tine..sa speram ca fetitele vor sta cat mai mult in burtica

danait superbe camerele lui bebe.....

criss sa stapanesti sanatoasa noul laptop

ana cred, ca noi taurii avem o problema cu facutul curateniei...eu daca stiu ca am dezordine in bucatarie sau alta camera nu pot sa dorm....chiar si cate o scama ma streseaza uneori...
Am reusit sa "dresez" cat de cat si pe domnul, si sa-l vedeti ce presteaza acum..mama, mama...

Am citit din urma,dar neuronul meu s-a blocat...aaa..la noi la farmacie inca se gaseste centrum..chiar mi-am cumparat o cutie zilele trecute...

bun...noi azi am facut ce nu mai facusem de cateva luni..am condus.....pai n-am avut ce face..sotul era plecat la tara iar eu trebuia sa ajung in celalalt capat al orasului..asa ca m-am suit frumos in masina si m-am dus..noroc ca nu mi-au aparut contractii...

La capitolul mancare..am facut o ciorba de fasole cu afumatura, pilaf cu multe ciuperci si niste muschi de vita la cuptor...ca desert mere coapte cu multa scortisoara...
Acum ma pregatesc sa merg la mama... Am decis sa amenajam camera pt bebe si la casa de acolo asa ca merg sa-i dau indicatii...
Diseara pun si poze noi pe picasa....

Acum beau o bere fara alcool....
Inca ceva,ca sa vedeti ce mama "denaturata" sunt...eu care nu le am cu alcoolul, aseara cand am fost la cumparaturi nu-mi venea sa ma dezlipesc de raionul cu bauturi..sotul meu se uita la mine si-mi spunea ca am luat-o razna..pana la urma m-am ales cu o sticla de lichior de ciocolata..bineinteles ca nu am defacut sticla,dar am zis sa fie in casa,in caz ca ma apuca poftele...

va pup pe toateeee

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Se pare ca papa zilei este soriciul... si noi am prestat azi la o bucata de sorici prajit in tigaie. Eu il cumpar de la un magazin pentru muncitori din camp , bate orice sorici din comert. E moale si in acelasi timp crontanos. Cand ma gandesc ca inainte de sarcina nu as fi mancat asa ceva... problema mea e ca nu ma duc in acel magazin, nu e tocmai frecventabil si trebuie sa trimit sotul

Madalina, tare greu cu somnul. Incearca sa iti sustii spatele cu perne... si la mine e egreu si am mai gacut si groapa in saltea. imi vine sa o car in spate pana la magazin sa le dau cu ea in cap. Are 1 an iar eu am 65 kg, nu 200...

Ratusca, eu am condus in ultima luna cat nu am condus toata sarcina si culmea nici nu imi mai da contractii. Eu am si un stil destul de ciudatel si conduc cu o placere bolnava, mai ales cand e liber. Azi am mers mult si imi placea asa tare ca era liber...

Si al meu sot s-a perfectionat la curatenie , am vrut sa iti spun la telefon ca daca l dresezi merge, dar era de fata

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

haha Ratusca, si eu in sarcini am pofte de alcool. In general eu nu beau decat cocktailuri cd iesim in oras (f rar), iar acasa doar chestii de femei, dulci, o gura, doua. Rar, beau Martini acasa. In rest nu le am cu alcoolul de loc. Mai imi plac visinele din visinata . Dar in sarcina cu Arianna pofteam numai la alcool, dar nu chestii light, pofteam la palinca, afinata, gin . am zis ca dupa ce nasc si termin cu alaptatul, ma duc in club si bag 4-5 cocktailuri, sa ma fac manga. Si am ramas cu pofta, ca n-am apucat sa intarc decat dupa ce eram gravi, deci exclusa betia mea Din 2008 poftesc

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea, uitasem, am fost in Kiabi din Orhidea. Nu au multe lucruri noi la bebei si nici la baietei mari, insa de terapie merge .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput