Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
danaint spune:
Corina, de la Flexa de la noi l-am luat. Eu am obsesie cu design-ul scandinav, si cand l-am vazut pe la inceputul sarcinii, cand inca nici nu constientizam prea bine ce mi se intampla , a fost dragoste la prima vedere. Si am strans in ascuns pentru el pana prin luna a sasea cand l-am comandat. Sotu nici nu stie cat a costat exact, ca sigur facea gura Da ma gandesc ca e investitie buna, se face si pat lungut (are niste prelungiri), de copil mai mare. Si arata si super
Ma duc sa mai ma uit la un episod din Nip Tuck (preferatul meu in aceasta perioada), ca sunt cu burta plina, am papat prajitura de la Starbucks
s36 Lucas Petru
BraveGirl spune:
Danaint, tare ideea cu stransul banilor. Asa ziceam si eu pt Stokke, dar sotul stie pretul, asa ca nu pot aplica Mi-e asa greu cd merg in mall si-l vad si trebuie sa ma abtin...imi tot vine sa scot cardul si sa-l iau dar apoi nu mai vin acasa, ca ma pune sotul sa dorm in el...
A...eu ieri ma simteam ca nasol, obosita, cu hormonii varza. Asa ca am bagat o comanda mica, mica la Next. Asa, sa-mi revin putin.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
danaint si eu ma uit la NipTuck, am vazut toate seriile vara asta si am ajuns la jumatea lu seria 6..In curand il termen si pasta se pare..
sugubina 31+ cu Puficele
vmadelain spune:
Ziua buna si de la noi!
Vasari, Madanic LA MULTI ANI!!! Multa sanatate, fericire si bebei la termen cat mai sanatosi!
Eu sunt mahmura, e a treia noapte consecutiv in care nu am reusit sa dorm prea bine, simt ca cedez nervos...ma trezesc de o mie de ori pe noapte si de tot atatea ori ma chinui sa readorm... Sunt umflata cu pompa la picioare si maini, si ma dor toate cele... MisticGirl Ne luam de mana cu starile de rau , sper sa iti revii cat mai repede!
Trecand peste indispozitie, Joy Imi pare rau de povestea cu streptococul B,sper ca medicul sa fie inspirat bine si sa iti dea un tratament care sa reactioneze imediat si sa alunge crocobaurul!
Ana Ma bucur ca ai mai finalizat ceva in casa, sper sa scapi in curand de toate treburile si sa te bucuri cat mai repede de sentimentul de "acasa". Felicitari si pt semnatura echografica!
BraveGirl si alte burtici care schimba azi semnatura Felicitari pt semnatura!
Miruna Harnicuta mai esti!Ma bucur ca s-au rezolvat pana la urma toate!
Sugubina Si eu ma chinui sa gasesc ceva retete de gatit,regimul asta m-a dat peste cap si nu stiu ce sa mai incerc...am mai intrebat pe aici in cateva randuri pt inspiratie,dar am renuntat sa mai intreb ca probabil nu s-a citit...
Fluturasha Superbe hainutele bebelinei! Te invidiez ca stii sa implestesti asa frumos!
Ma duc sa inghit ceva si apoi mi-astept sotul sa vina de la munca si sa mergem in oras,poate ma binedispun cumva!
Va pup pe toate si va doresc o duminica cat mai placuta!
Madalina32+
amelia_ilie spune:
LA MULTI ANI Madanic , Vasari !!!!! Sa aveti parte numai de bucurii, bebei sanatosi si la termen!
Felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura!
Azi am schimbat si noi semnatura, deja avem 30 implinite .
30+
andreeacc spune:
asaa, copilul a plecat cu nasa lui la teatru, iar eu si sotul in carrefour...am gasit sorici!
asa imi sclipeau ochii ca am cumparat o bucata uriasa si cum am ajuns acasa m-am asezat la masa cu sarea si painea proaspata si nu ma mai putea opri, pana a venit sotul si mi l-a luat cu forta din fata...inutil sa va spun ca si eu si cei 2 catei l-am cam marait.
acum am bagat si niste struguri "sa taie greata" si sunt rasfranta pe canapea...astept sa vad daca mi se face rau.
miruna , la ce kiabi ai fost? la orhideea sau militari? as mai da si eu o fuga, nu mai imi trebuie nimic, dar asa, de ridicarea moralului.
danait, merci frumos ptr detalii, sa vad cum il combin pe copil marti..nu stiu daca poate merge sotul cu el la antrenament si din cauza asta nu-s sigura ca ajung.probabil ca abia marti o sa fie alba sau neagra.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 18 zile
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Sugubina eu am pus repede de o ciorbita de perisoare. Imi era pofta. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+ |
Si eu am prestat azi o ciorbita de perisoare (de pui, cu bors, buna rau), si pentru felul 2 vom avea niste ciocanele de pui la ceaun. A, si sotul mi-a facut o prajiturica (am cumparat foi de pandispan ieri si el a facut crema + asezarea in forma finala ).
30+
EvaF spune:
La Multi Ani, Madalina si Alina!!
Iaca intram si noi. Am avut ieri fetelor o zi mi-nu-na-ta. Ma mir ca ca am rezistat in conditiile in care e o caldura aici de mori efectiv, vara curata. Am avut 2 shootinguri, unul dimineata unul dupa-amiaza, fiecare de cate 1 ora si 1/2, a iesit excelent, ma deshidratam insa f repede, mi-am sunat sotul de cateva ori sa aduca apa. Modelele mele se uitau la mine, tu mai rezisti sa faci ce faci cu asa burta in luna a7a? Daaaa, de ce nu? Dar din noiembrie incolo nu mai risc, stau cuminte. Profit luna asta de vreme buna. O sa imi lipseasca pana prin martie incolo munca mea, e asa fain, ma distrez cu modelele, nu cu toate, unele sunt rigide, insipide, dar ieri cu modelul meu baiat, m-am spart de ras. I love my job! Ma rog, gata cu off-topicul.
Vroiam sa va mai zic ca am slabit deja 3 kg, asta de joi pana azi, nici macar 4 zile. Deci clar eram plina de lichide si acum ca mananac fara strop de sare/ dulce am inceput sa elimin din lichide. Nu mai am glezne umflate, ma simt usoara, e excelent. Va recomand, asta pentru sanatate, nu de alta. Vreau sa mai dispara din lichidele astea si sa zic ca am luat doar 12 kg maxim pana in momentul nasterii, altfel stiu cat e de greu si sa ma misc, sa respir, asta in luna a9a.
Joy o sa fie bine!
Ana, felicitari pentru schimbartea semnaturii, ce putin mai ai!!!
Felicitari tuturor pentru schimbarea semnaturii!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 28+ cu Noah (30. 12. 2010)
crisis81 spune:
Neata'
De fapt acum am ajuns acasa si am intrat sa vad ce faceti. Am de recuperat de la pagina 1 asa ca scriu pe masura ce citesc.
Am laptop nou si sunt foarte mandra de el.
Vasari, allexxia_m multumesc pentru raspunsuri!Am inceput sa ma indoiesc si eu de legatura mai ales pentru ca am avut si aseara o contractie dureroasa prelungita si nu bausem ceai deloc.
MSymo ce emotii. Ce aproape esti de marele moment.
JoAnn sper sa mai stea bebelinele acolo, sa mai puna ceva sunculite inainte de marele eveniment.
Joy21 buna sugestia cu buzunarele la halat. Si al meu are unele incapatoare rau. Si lasa plansul ca bebe va veni atunci cand va fi bine. Si eu abia astept momentele cu Teo si "bibe"
Eu insa din prostie mi-am luat pijamale de vara pentru spital, desi acum imi dau seama ca nu o sa fie la fel de cald ca acasa deci banuiesc ca nu o sa-mi fie folositoare.
danaint eu nu as incapea in aceeasi rochie/pantalon/bluza sub nici o forma. Deci felicitari!
ana_o ma bucur ca ai rezolvat-o cu usile, dar .... curatenie la ora aia.....
Trimit acum sa nu pierd si mai scriu pe urma.... mai am putin de recuperat.
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
BraveGirl spune:
Madalina, eu am citit de fiecare data, dar la cap gatit, eu am doar pofte ciudate. Nu am ce sa va zic care sa va inspire, mai ales de regim. eu TREBUIE sa am aproape zilnic supa/ciorba pt Arianna, ca e singura mancare care o mananca f bine, si atunci fac pt toata lumea, nu numai pt ea. Prefera ciorbele, si cum nu am incredere in borsul din comert, fac invariabil ciorba de vacuta/pui acrita cu muuuulltaaa lamaie. Deci vezi, plictisitor.
Apoi ii place orezul si pestele. Eu orez fac in multe feluri: iau orez la punga din ala uncle's Ben, il fierb putin si apoi il trag in unt cu diverse: legume/carne/sosuri. Ariannei ii place cel mai mult cu porumb. Se gaseste la Mega Image porumb la cutie, Crispy corn, care tras in unt e super bun. Arianna nu se opreste din mancat...fara sare, ca la ea evit sarea.
Nu prea are rost sa gatim (ma refer la mancaruri mai complicate, pt ca desi are aproape 2 ani, inca nu vreau sa-i solicit organismul Ariannei cu mancarea gatita cu ceapa, bulion, prajeli,faina, etc, adica alea yammiii) dc Ariannei trebuie sa-i fac altceva. Prefer sa fac pt toti. Doar dc poftesc eu ceva, atunci fac (rar, ca timpul e insuficient) Deci asta e motivul pt care eu nu discut de obicei cd vorbiti de mancare. Ca as scrie in fiecare zi cam acelasi lucru
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2