Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
sunset_zuzi spune:
vmadelain pe chit am dat 100 ron serul nu l-am cumparat, nu au ei in spital?
Voi va cumparati si serul pt epidurala?
Doamne ai grija si de noi 33+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi vmadelain pe chit am dat 100 ron serul nu l-am cumparat, nu au ei in spital? Voi va cumparati si serul pt epidurala? Doamne ai grija si de noi 33+ |
Te intrebam de ser anestezic caci stiu ca unei prietene care a nascut de curand i-a cerut si serul si a mai dat in jur de 150ron pe el...dar cred ca depinde de spital!
Madalina32+
bebelu86 spune:
din cate stiu se ia doar chitul. fara anestezic.
ala il au ei in spital.
in farmacii nu cred k se gaseste, si dc se gaseste, iti trebuie ceva la mana. k totusi e un anestezic.
intrebati medicu sa fiti sigure.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria
andreeacc spune:
Vmadelain si sunset zuzi, si eu am luat doar kit-ul, dr nu mi-a zis nimic si de anestezic; n-am mai auzit pana acum ca ar trebui si asta, o sa-l intreb si va spun si voua ce am aflat.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 18 zile
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
miruna, tu prajesti soriciul in tigaie in ulei? ca eu pana acum mancat crud asa, "murat" in usturoi sau la gratar.
Andreea, mami de baiat si 36+ cu
AMR 18 zile
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
Ah am o stare..De pe la 13 tot alternez in pat sau pe canapea; Pufi e racit si el-da mai grav ca mine. Si prost e ca pleaca maine la Botosani 3zile. Nu imi vine sa il las pt ca sigur vine si mai bolnav inapoi!! Of..
Cu soriciu si Pufi si-a luat ieri de la un magazinel cu produse de Sibiu, tare bun e.Numa o fasiuta am gustat pt ca era cumplit de sarat..
Am visat ca a nascut Joann , azi pe 10.10.2010! Ia sa vedem dc se implineste. Sper ca nu.
ratusca83 traiasca ciorba de fasooole! Si Pufi a prestat ieri.. F buna si asa nesarata.
Eva felicitari pt kilele date jooos ! E mare realizare! Cate zile ai tinut fara sare fara zahar?
sugubina 31+ cu Puficele
sunset_zuzi spune:
vmadelain legat de anestezic si eu cred ca depinde de spital...sper sa nu-mi trebuiasca si ala
sugubina si eu bag maine o ciorba de fasole
Doamne ai grija si de noi 33+
crisis81 spune:
Mi-am sterilizat si eu ce-mi iau cu mine la spital.... zici ca ma mut. Iau pompa de muls, recipiente pentru lapte si doua biberoane....aaaaa si suzeta pt orice eventualitate.
De nebuna ce sunt mi-am luat si pompa electrica si manuala ca sa fie. Azi am vazut ca aia electrica are un chit si o poti transforma si in manuala. Asa ca...... de vanzare pompa manuala AVENT, nu este noua, este proaspat sterilizata si o vand cu 50 lei. Daca intereseaza pe careva sa-mi spuneti, daca nu... o pun la bazar.
Deci o sa am un bagaj super, super mare..... cred ca schimb troly mic pe unu mai mare.
Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ana_o spune:
Hello, din nou!
Burtici pofticioase ce sunteti, eu nu am bucatarie, de aia nu ma mai pot lauda cu nimic gatit!! Si cand va aud cate faceti...
Sper, de maine, sa se remedieze situatia. Ca poate totusi a "prins" amenintarea domnului iubi.
Sorici, deci... Atunci va spun ca si baietii mei(fratele si omul), au fost la targul ala cu produse bio si mi-au adus slaninuta de porc afumata, cu un sorici moale si buuuunnn... Pfff, am fost acum in Cora, am completat frigiderul cu cele necesare si imediat ma apuc de un aperitiv taranesc cu branza de vaca, ceapa rosie, slaninuta din asta, salam potcoava, sunculita taraneasca, zacusa si... ar merge si-un ou, dar n-am unde fierbe, am dus tot ce era vechi din casa, ca de miercuri trebuia sa vina mobila. In fine, ma concentrez pe mancare, poftesc de nu mai pot. Cu burtica plina(si la propriu si la figurat), revin.
Va pup.
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...