Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

mai vroiam sa-ti spun ceva..eu sunt de parere ca bb oricum creste, chiar daca mama n-ar manca nimic..el isi ia din rezervele tale, daca nu le ai atunci te afecteaza pe tine in minus, adica ramai cu carente..asta e si parerea doctorului meu..

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

miki asa o fi. nu am prea "analizat" aceasta pb.dar daca tu nu ai rezerve??? de calciu de ex, sa ai un deficit de calciu.....sau fier....etc / de unde ia bb??
si ma mai gandesc, ca si organismul mamei da cat da....dar nu se lasa pe el pe zero...
nu stiu....oricum am inceput sa iau vitamine si sa am o atentie sporita la ce mananc. neaparat proteine trebuiesc mancate, apoi lactate, vitamine......

pupp
merg sa o culc pe bubu.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Fiecare bebe are ritmul sau de crestere cred. Lumea nu functioneaza intotdeauna dupa legile statisticii. Bebicu nostru avea la 16 sap o greutate de 172 de g adica destul de mult in plus fata de medie (dupa ce la inceputul sarcinii era destul de mic fata de normal), dar ma cam asteptam ca si mami o fost marisoara 3.600 la nastere si de tati nu mai zic 2.400 nascut la 7 luni, deci are cu cine semana.
Eu personal nu iau Elevit zilnic cum a zis medicul, ci o data la 3 zile, doar fier si calciu zilnic iau pentru hematii si oasele bebelui care acuma se formeaza mai tare, la indicatia medicului care imi explica de ce luam una si alta. Oricum noi mamicutele care ducem sarcina mai mult in sezonul rece trebuie sa avem grija cu fixarea calciului la bebic pt ca nu prea ne putem bucura de razele soarelui. Oricum am zis cand voi prinde o zi mai buna, cu ceva soare sa nu dardai imi voi rasufleca mainicile pana la coate sa ne mai vada soarele pe cat posil. Plus ca abia astept sa vina concediul nostru in Egipt- la un pic de plaja si baita cu bebe in burtic.O sa zboare si prima data cu .
Mi-a dat doctorul unda verde la toate, dar cu moderatie. Sa nu ma ard si sa nu exagerez cu sporturi acvatice.
Despre Omega 3 am citit ca e foarte bun pt sistemul nervos al copilului si a intelectului, dar nu m-am gandit sa iau. O sa-l intreb pe doctor.

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelorv-am vazut pozele...superbe
sunteti f frumoase., copiii vostri niste ingerasi..nici nu pot acu sa va zic pe nume pt ca toate sunteti niste mamici frumoase
am pus si eu 3 poze cu noi

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

fetelor, ma tot uit la burticile voastre si nu inteleg ce aveti in ele ca eu nu am NIMIC
nici un semn de bebe si maine se incheie saptamana 15.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Antguess, am vazut si eu pozicile. E frumusel tare baietelul tau!

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

alina, multumesc frumos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata!! am terminat mancarea...azi avem meniu de criza: ciorba de cartofi si dovlecei,mancarica de cartofi cu pulpe de pui
ia sa-l sun pe sotz sa ia de la mama nishte gogonele

fetele din Piteshti in centru e superb,muzica populara,muulte fructe si legume,gratare,porumb fiert(foarte bun),branza,cas...o minunatzie,am fost tare incantata,parca eram in alta parte...macar de-o plimbare merita!!

Maria nu vrea sa faca nani si m-a cam suparat zilele acestea.tre sa iau la citit metode de imblanzire,ca s-a rasfatzat rau de tot si nu ma mai pot controla,acum am ales sa o ignor

tre sa fac si curatenie,lenea-i mare...nu shtiu cum sunt altzi copii,dar Maria face o dezordine fantastica si eu contribui ca-s asha obo dupa salon ca nu-mi mai arde sa strag si uite asha in 2-3 zile zici ca a fost razboi in casa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burtici ce mai faceti?

antguess foarte frumoase pozicile

azi am stat mai mult prin bucatarie, bineinteles nu singura. cu mama. am mai facut una alta pentru iarna.

anaxena este foarte buna mancarica ce-ai facut-o. si cu gogonele....si mai si

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki asa o fi. nu am prea "analizat" aceasta pb.dar daca tu nu ai rezerve??? de calciu de ex, sa ai un deficit de calciu.....sau fier....etc / de unde ia bb??
si ma mai gandesc, ca si organismul mamei da cat da....dar nu se lasa pe el pe zero...
nu stiu....oricum am inceput sa iau vitamine si sa am o atentie sporita la ce mananc. neaparat proteine trebuiesc mancate, apoi lactate, vitamine......

pupp
merg sa o culc pe bubu.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

pai creste deficitul mamei, asta spuneam..normal ca nu ramai pe zero, ca la un moment dat carentele astea se vad in starea ta generala si iei masuri.
oricum si eu sunt total de acord cu mancarea sanatoasa, chiar mi-am luat ieri pe drum pana in bucuresti o revista despre sarcina si am mai citit una alta despre alimentatie..am bagat la cap si sper sa si aplic eu recunosc ca am noroc ca m-a prin perioada asta la ai mei, ca ei mananca sanatos, f multe legume, gratare, peste f f mult si eu n-am de ales mananc ce fac ei..daca as fi fost la noi acasa in bucuresti, cum sotul nu mananca deloc acasa, doar in weekend si atunci prepara el ceva ca e mare gurmand, eu as fi murit de foame
eu tocmai am bagat 2 bucati imense de peste cu usturoi si mamaliguta, una la gratar si una prajita..tare bun a fost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

fetelorv-am vazut pozele...superbe
sunteti f frumoase., copiii vostri niste ingerasi..nici nu pot acu sa va zic pe nume pt ca toate sunteti niste mamici frumoase
am pus si eu 3 poze cu noi

doamne ce baiat frumos ai..cred ca esti tare mandra de el..bine ca nici mami nu-i departe

Mergi la inceput