Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

fetelor, pe unde umbalti pe vremea asta ? sunt singura care sta in casa ? sotul doarme cu fisu si eu ma relaxez

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki si eu sunt aici
vreau sa merg sa fac baie.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele
va eram datoare cu raspunsul de la eco de azi
am musafiri din Bucuresti si nu prea am timp de stat pe forum, dar am zis sa va scriu cateva randuri
pana auna alta e FETITA, deci intuitia mea a dat gres de data asta..nu conteaza sanatoasa sa fie, deci ma treceti si pe mine cu carucior roz(desi nu ma impac cu culoarea asta) si termenul probabil de nastere e 2 martie nu 11 cum era initial
e in parametrii , doctorul a zis ca e foarte ok , ca e dezvoltata pentru 19 saptamani pe care le avem, am toat masuratorile, dar nu mai stau sa scriu acum...are 260gr.
si suntem foarte fericiti cu toti

va pup sa aveti grija de voi si sa va bucurati de week-end.
pupici...sa nu raciti ca e foarte friggg

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

buna fetelor, ...

salo_sama Felicitari! Deci fetita, ..ce frumos, sa mai spuna cineva ca este anul baietilor.

roxy gata baita? cred ca deja de uiti cu printesa ta la desene, si eu la fel, ....

Fetelor de mandreeac stiti ceva? Ultima data parca nu se simtea prea bine, era f racita, ..a mai postat ceva si eu am pierdut firul?
Restul burticilor unde ati fugit?tot la desene animate?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

salo felicitari pt fetita!!!!!!
salo tu ai 19 sapt si cate zile???? pai daca fetita ta e ok la 19 sapt si cateva zile cu 260 gr oare mie de ce mi-a spus ca cam micut la 20 sapt fix cu 293 gr???
aa si inca ceva, Um la tine e26.05 si DNP era 11.03???

eu sunt pe aici....abia acum mi-au plecat musafirii.... de la ora 17!!!!! doamne si ce greu e cu copilas mai mic.....avea fetita 1 an si 10 luni....toata casa mi-a intors o , plus ca trebuia sa o cert pe iasmi tot timpul sa ii lase jucariile ca e mai mica.....sa aibe grija ca e mai mica,,,,etc....uffffff

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

andreea cum te simti????

deea tu esti suparata pe noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

seara buna!!
eu nu sunt la desen
m-am pus putin aici ca eram tare curioasa ce a facut Yasmi la eco
dar vad ca iar s-a dus un capitol...
dar din fericire am nimerit fix pagina unde anunta Yasmi ca are tot baiat
Pai felicirati si am vazut si pozicile...dar nu prea inteleg ce tot ne-i pus portret cu tine , cu bebe cu bubulina si cu tine mica...vrei sa zici ca amandoi vor semana cu tine...tati stie de asta????.....glumesc.....ma uimesc pozele astea 4d

felicit si celelalte burticute care au fost la eco si au vazut sau aflat carucioarele....pana la urma sanatosi sa ni sa nasca bebeii..nu mai conteaza daca nu se potrivesc ce ne dorim noi

eu azi am fost la o petrecere de copii si acolo mi-a pus o amica sare in cap...eu mancam..nu stiu unde am dus mama prima oara la nas sau la gura...toti radeau apoi de mine ca fac gemeni....valeu asta ar fi culmea sa ma trezec la morfofetala ca imi zice ca sunt 2 si unul nu s-a vazut pana acum

Miki si eu iau omega 3 de 1000mg....dar are si vit e....am vazut dupa ce am cumparat cutia ....dr. nu mi-a recomandat asa ceva.adica si cu vit.E insa am citit pe concentratie si e mai mica decat cea continuta intr-o pastila de elevit...acolo in elevit parca sunt 14mg si aici sunt 12mg...am continuat asa gandinuduma ca nu are ce rau sa imi faca....tu ei omega simplu?
ce firma...al meu este doper herz (cred ca am scris bine)

pupicei si noapte buna la toate burticile

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 17+

Mergi la inceput

deea gand la gand!!
nu ai inteles.....intr-o poza e profilul meu si a lu bb de la 4d si in celelalte 2 sunt iasmi si taticul ei cam la aceasi varsta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Catank, Yasmi, Madutza, Iony, Strumphy si Simo multumesc ca ati intrebat de mine. Sa zicem sunt ceva mai bine, se pare ca acum ragusesc, ieri mi-a fost f rau , insa am zis sa nu stau in pat si ce credeti ca am facut?????

Am gatit 3 feluri de mancare si desert si spre seara am inceput sa ma simt mai binisor, doar ca nu am dormit absolut deloc, abia pe la ora 7 dimineata am reusit sa atipesc o ora -doua. Nu stiu ce s-a intamplat, dar am insomnii destul de mari de cateva zile. Nu va ganditi ca ati bea cafea sau cola, nici vorba, dar bebe se pare ca imi joaca feste.

Yasmi felicitari pentru baietoi ca e bine sanatos si imi pare rau pentru tine ca ai colul scurt si ca e bebe cam jos, dar eu zic ca se ridica. Sincera sa fiu nu prea stiu eu ce inseamna sa fie bebe jos, dar eu zic ca are timp sa se ridice, nu? Sa stai cumintica in pat, sa nu mai alergi toata ziua.

Ally sper sa ma simt mai bine si sa ne vedem luni sau marti, dar daca s=ar putea in Plaza, ce ziceti? Si sa nu fie f tarziu, ca mie imi este cam teama sa umblu singurica cu transportul in comun si sotul ajunge tarziu acasa. Mai asteptam propuneri. Ceea ce sper eu e sa nu mi se agraveze raceala , insa eu zic ca sunt semne ca incep sa ma insanatosesc.

Mikima bucur din suflet ca bebelina este bine.

Happiness si mie imi place sa aflu ce avem toate, asa ca pe mine ma intereseaza sa aflu despre toata lumea. Te asteptam mai des.

Cami Antonia sincere condoleante si sa ai putere sa treci peste aceasta cumpana!

Kmy sa fii sanatoasa si sa poti duce sarcina la bun sfarsit !

tuturor , ma pregatesc ca trebuie sa plec.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

andreea, fata bolnavioara!!! ma bucur ca te simti mai bine!!!

Mergi la inceput