Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Scrish, tare as mai vrea eu sa le duca naibii la maica-sa sa nu le mai vad deloc niciodata ca nu mi-ar parea rau dar nu se poate , ca nici in ruptul capului nu si-ar lasa el comorile asa departe ... dar las ca mi ti-l fac eu sa se trezeasca in fiecare noapte sa ii dea drumul afara si nu o sa ii convina ca el e un somnoros si jumatate , poate poate asa o sa se convinga dar nu prea cred , ca imi spusese acum vreo 2 zile in urma ca sa inchidem usa la bucatarie sa nu se mai auda cand miorlaie matza .... dar mai vedem noi, eu nu mai rezista asa mult in ritmul asta , ori eu ori matzele...

catank, frumos... cand vad la altii , si eu iubeam matzele de nu mai puteam pana m-am pricopsit cu 2 odata si am vazut cat sunt de nebune si cat par lasa in urma si cata curatenie tre sa fac dupa ele si bla bla... stiu ca nu-s eu genu de urmat, eu sunt: asa nu dar sa vorbeasca cineva care are 2 matze in casa zi de zi si nu pe afara si care face curat asa ca mine si curat parul lor ca una din ele e cu par lung si naparleste si ii cade parul numai cand paseste si apoi mai vorbim plus ca eu sunt insarcinata si un motiv in plus sa fiu super suparata ca nu am chef sa iau toxoplasmoza , ca nu am chef sa inghit parul lor , ca nu am chef sa mi se urce pe mese si de astea... care mai sunt asa de multe ...

Gata ca iar v-am facut capul calendar cu matzele mele

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza dragelor,

Doamne, Doamne ce active mai sunteti!

Scrish felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa stea cumintel la mami in burtica! Nici eu nu ma imaginam mama de baietel, dar sunt sigura ca va fi cel mai bun si cel mai cel ,ca doar e copilasul meu! Asa cred si eu, ca totul tine de educatie. Eu am un nepotel, frumos ca o fetita si extrem de inteligent, iti vine sa ii mananci gurita cand vezi cat vorbeste si ce frumos vorbeste. Uite acum ca vb de bebe al meu, imi tot da cu piciorusul , cu manuta cu ce mi-o da el mie.

Catank vb de ceai, eu nu cred ca ar avea ceva lamaia, sg chestie pe care o stiu eu , ca la citrice de obicei, in coaja aceea sunt toxine , ma rog toate substantele cu care le stropesc astia. Insanatosire grabnica. Unde mergi la dr miercuri?

Strumphy cand nu am insomnie nu merg la baie, dar dimineata ce sa zic, e primul lucru pe care il fac, in schimb cand nu pot sa dorm ma apuca toate si foame si pipi si toate.

Ally, Madutza si toate fetele interesate de intalnire ce ziceti de marti la ora 16 La Plaza? Daca e prea devreme o putem schimba, dar sa va dati si voi cu parerea. Sa ne vedem la etajul 2 unde se mananca? Spuneti si voi un loc ca sa nu ne pierdem pe acolo, desi nu e chiar asa mare.

Simo cum te simti? TE asteptam sa dai si tu o veste ca esti bine!

Roxy, Yasmi

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

multumesc mult shtrumphi eu cred ca la mine nu se mai schimba, daca a apucat sa vada cuculetul, nu cred ca se mai retrage :) eu mai merg la doctor pe 1 noiembrie, pana atunci oricum o sa cumpar hainute unisex, mai mult bodyuri cred, sa vedem, asa just in case. in seara asta as vrea sa dam comanda de carucior, il luam rosu, si cred ca merge si la baiat si la fetita si poate peste 2 sapt incepem zugravitul. cum nu vreau sa ii fac camera albastra si o sa alegem culori neutre, mare pericol nu e. mai astept doar cu hainutele de baiat baiat, dar cu ele oricum nu e graba! asa ca suntem in plan

s 15, in asteptarea baietelului nostru minunat

De unde luati caruciorul? Ai vreo poza ceva cu el, ca si pe mine m-ar interesa!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Dinora sana e un fel de lapte batut, iaurt mai gros asa, insa eu nu ma omor dupa asa ceva. Eu beau lapte si pap cascaval si branzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hello,

N-am mai scris demult tare, sper ca nu m-ati uitat .
De la 'inatlneala' cred..dar efectiv n-am avut cand.
In wkd trecut am fost la un botez la Galati..deci nu am intrat..
A fost frumos..am dansat dooua 'bluze' nu prea mult ca nu e voie
. Deci toate bune si frumoasa pana marti...
Am bocit mai fetelor..mama..A sa va zic si de ce..
Bebe meu misca de la 16 sapt, asa klumea il simt peste tot (ieri l-a simtit si tati ). Bun..de duminica 3oct pana pe 5 eu nu l-am mai smtit..gata era moarta de tristete, in capul meu erau numai ganduri negre.. Am ajunsd marti la munca si nu ma puteam opri din plans...n-am mai rezistant si am sunat sa ma programez si m-au dat la urgente.
M-a programat de urgenta si ce credeti bebe statea cu burtica in sus (facea plaja pesemne) si se juca cu manutele..bineibteles ca am plans iar de fercire si imi venea sa o iau in brate pe dr de bucurie.
Am intrebat care ar fi explicatia si mi-a zis ca cel mai probabil am avut contractii si mi-a crescut tonusul muscular si de asta nu am mai simtit.
In ziua aia bebe de la 14 a miscat incontinuu puternic, pesemne sa o linisteasca pe mami lui ..
A nu va mai zic ca a facut o fata dr cand i-am zis ca am 19 sapt...da la consult a zis ca e o burtica normala pentru varsta asta..

Eu oricum m-am panicat si mai mult de la intalnire ca toate aveati niste burti (si in afara de mada toate aveati mai putin decat mine) dar e bine, o sa fie si burtica mea mare.

PS: sa va pun doua poze de la botez si oate va pun si cu burtica.

toate fetele

------------------------------------------------------------------------------------------
19+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mamele de bb2 sau bb3 cum v-atzi facut planul sa-i culcatzi pe copii?
eu am apartament cu 3 camere,eu+sotz o camera,Maria o camera si sufrageria aferenta aparatmentului
eu sunt mama cu idei fixe,eu nu dorm cu copilul in camera!!cel putzin cat e mic pana intr-un an,acum oare cum am sa fac?ca n-am o camera pt bb..singura soltutzie ar fi sa o culc pe Maria cu noi,dar apoi vezi chin pe mine cu invatzatul iar sa doarma singura si asta inseamna ca am sa vad numai desene la TV,deci iese din discutie
pe amandoi intr-o camera cred ca nu-i pot puna de la inceput
iar bb cu mine in camera NU!
sufrageria nu e pt copii
in baie?sau pe hol??
sotzul zicea ca sa transformam dormitorul nostru in camera de bb2 si noi sa ne mutam in sufragerie..eu nu dorm pe canapea,deci la mine in sufragerie sa fie un pat?
cred ca varianta cu amandoi in aceeshi camera e cea mai OK!!
voi ce parere avetzi?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac multumim frumos :) sunt convinsa ca nu o sa avem probleme cu cavalerii nostrii :)
iti trimit imediat PM cu caruciorul nostru!

shtrumphi dar dc nu montati la iesirea din casa o usa d-aia mica pt pisici si sa o inchideti noaptea? si daca vrea sa iasa singura iese! acum nah, imi dau si eu cu parerea incercand sa gasim o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Sorry pentru greseli dar n-am dormit de la ora 3..de asta mi-am si luat liber azi ca sunt chiauna de somn..zombie ce mai.

------------------------------------------------------------------------------------------
19+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Gata fetele...pozele-s up! Am vazut ca sunteti suparici pe cele ce dau rar forum...Nu-mi place sa ma justific, dar...eu intru cind pot si scriu cind stiu ca voi avea timp sa va urmaresc raspunsurile.

Scrish si toate celelalte fete care au aflat de curind culoarea caruciorului, sa fiti sanatoase voi shi bebicii si sa-i aduceti pe lume la termen!!!

Ies un pic la supermarket shi revin

Dino 20+

Mergi la inceput