Fluturasi de martie-aprilie 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hmmm anaxena e complicat :( eu cred ca daca o pui pe maria cu cel mic in camera o sa o debusoleze pe maria pentru ca o sa o trezeasca noaptea, o sa fie o foiala continua din care nu stiu cat o sa inteleaga :( acum zic si eu, nu am copii dar ma gandesc ca e posbil sa ii fie complicat.

eu zic k cel mai simplu ar fi o canapea extensibila in sufragerie si patutul lui bebe in camera voastra..sau maria cu voi in camera

s 15, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, la casa cealalta am avut usita speciala pentru pisici sa iasa afara si nu o prea foloseau, aici s-au invata ca le deschid usa larg sa pofteasca in gradina plus ca aici usile de la bucatarie care dau spre gradina sunt imense si nu se poate face usita speciala de aia, ca e geam dublu si e foarte greu si costa foarte mult daca s-ar si putea, dar din cate spune Nick zice ca nu se poate, la casa cealalta usile erau din 2 bucati fiecare si s-a putut, aici nu

dorinut@@@@@@@... ce faci mami? ne dai fiori s ne bagi in sperieti ? Ca ma gandeam zilele astea la tine ca nu te-am mai vazut la ochi de la marea intalneala deci te distrasi la botez... m-as dantui si eu da nu am unde Ti-a mai crescut burtica ca la intalneala nu aveai deloc si atunci aveai 18 sapt , ca te-am si laudat ca nu ai burta deloc si eu la 15 sapt cate aveam atunci o aveam mare cat de 30 hai ca burtica cu bebe era de 15 sapt si altele 15 sunculitele

dinora nuuuuuuuu nu suntem suparate pe ceel care dau rar pe forum, suntem suparate pe cele care cer user si parola si care nu si-au pus deloc nici macar o poza in contul comun si plus ca mai dau sirar pe aici sau nu mai dau deloc , dispar in ceata ca magarul de aia spuneam ca poate ar fi bine sa fim mai prudente sa nu mai dam user si parola la cine intra si cere, ca asa pot si eu sa ma duc la nu stiu ce odisee si spun ca am burta de 30 sapt sau un bebe acasa de 1 an si sa-mi dea si mie user si parola, nu e chiar asa... mai multa prudenta cred ca se cere in acest caz. rosiile... unde-s rosiile?? scump duamna scump, dincolo era mai `eftin
Apopo, frumusica burtica ai, eu cred ca ascunde un baietel

Am vazut si burtica de madutza, nu prea a mai crescut asa tare ma gandesc in comparatie cu 19 sapt, nu se vad alea 2 kile in plus ...

Despre carucior si nume de fete sau baieti eu nu mai spun nimic, ca astept sa fac eco la 20 sapt aici sa vedem daca n-a zburat pasarica si a venit un cuc in cuib Oricum nume de fata unul il stiu, dar restu nu mai stiu ... m-a si bagat maica-mea in boale ca sa nu cumpar nimic la bebe ca poate din fata se face baiat, dar v-am mai spus eu, sa faca ea baiat ca si asa are 4 fete si pe mine sa ma lase sa fac o fetita frumisica cu codite

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy nici eu nu cumpar dinainte..ma rog cand o sa fiu aproape de 9 luni o sa iau patut si ce mai trebuie..dar pana atunci nimic..Bani sa fie ca intr-o zi pot sa cheltui foarte usor cateva 10 de milioane .
Desi recunosc ca ma teneaza si pe mine cand intru intr-un magazin de bebe, as lua de toate de toate..dar mai stau sa fie bebe sanatos ca-i ia mami cate'n luna si stele .

------------------------------------------------------------------------------------------
19+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Andreea, ia zi repede cum te simti azi ? Mai bine sper Gata de intalneala ? Sa nu uitati s afceti pozici multe multe sa va vad si eu

Ama pe und eo fi, oare ce mai gateste bun ? Ia sa vii sa ne spui si sa ne mai arati burticuta draga noastra

Iony, ti-am vazut hainutele lu bebe, frumusele dar si mai frumusica e burticutza

stefya, cuma fost la botez ? te-ai datuit bine ? rochia neagra a fost numa buna cred

Viss, cand ai examenele? intr-o pauza de invata sa mai treci pe la noi sa ne mai povestesti ce fac puiutii mai un cot mai un piciorus ... ceva box in burtica la mami ?

ailed_dota, tu ce mai spui? cand te duci in ro ?

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

ce burtica frumusica mai dorinutoooooo!!!!! acum se vede dar la intalnire nu se vedea deloc, erai plata Nu stii ce ascunzi in burtica inca??
Cat despre cumparat hainute si eu am o retinere pana mi se confirma ca bebe e bine , zic de morfo de 20 sapt , dar o sa vreau sa merg si intre 20 sapt si 36 sapt cand o sa am urm eco la spitalul unde mi se supravegheaza sarcina, deja am vorbit cu berbatu` ca sa mergem in ianuarie la privat la 28-30 sapt sa vedem ce mai face bebe si cum o duce si apoi sa dam iama in magazine la shopping , plus ca in ianuarie o sa fie sale-uri aici si poate cumpar mai multe cu bani mai putini , fac economie

Edit: sa imi cer scuze mai dorinuto ca eu sunt oleak chioara , nu mi-am pus inca ochelarii pe nas pe ziua de azi si nu am vazut ca tu deja stii ca ai baietel

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Multam de apreciere ..intre noi fie vorba era si bluzica mai larga si eu incercam sa scot burtica in fata

Nu-i problema 'chioara' pe 'chioara' se intelege.
Pai eu stiu dar nu 100%..nu stii ca mie la 13 sap mi-a zis ca e fata si la 15 baiat..asa ca pe 15 oct am morfo de 20 de saptamani, atunci o sa stiu exact. Bine ca eu il alint baietelul lui mama..deci am cam scos din schema ideea ca ar fi fata..nu conteaza oricum eu visez la un bebe mic care sa miroasa a laptic..
Sa caut ecografia cu cuculetul sa o pun.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. eu tot cu invatatul..mai am o sapt, si pe 19 am prima proba de examen- ca sunt 4 in total, si tot pe 19 - merg la eco dup-amiaza sa-mi vad bebicii.o sa am 5 sapt de cand nu am mai dat ochii cu ei.
strumph- si eu merg la toaleta de 5,6 ori pe noapte.problema e ca, apoi mi se face o sete..am gura uscata si buzele lipite, asa ca dc nu beau 1 pahar de apa, tot treb sa-mi moi buzele.
dorinut- bine ai revenit.as putea spune ca mi-a fost dor un pic de tine.imi pare rau ca te-ai panicat asa tare, dar te inteleg.sunt convinsa ca si eu am sa trec prin aceleasi stari, cand or incepe sa se miste..dc vor lipsi de la apel, 1 zi-2..incep gandurile..nu cred ca avem nici o solutie. teama din trecut, n-o va inlatura decat prezenta lor vie, sotul meu zice:" sa-i vad eu aici pe pat, pe amandoi langa mine, si apoi am sa ma pot bucura "
apropo de poze- nu stiu dc a sesizat cineva, dar dc veni vb, eu mi le-am sters pe ale mele. s-a vb prea mult despre modelism, greutate, femeile slabe care sunt femei - celelate care sunt mai putin slabe, sunt si mai putin femei..si cum nu ma incadram normelor de superbitate, am luat aceasta hotarare.eu una ma gandesc ca e decizia fiecaruia dc pune sau nu poze.atata timp cat pe net s-au facut complimente foarte multe dspre aspectul fizic, dspre cat de frumoase, superbe, suple sunt unele fete, poate ca cele care nu sunt in standarde - una are poate coapsele mai mari, sau fundul mai mare- deci, nu e dupa grafic- poate lua propia decizie..parerea mea, este ca asta e un forum- pe care fiecare dintre noi l-a cautat ptr a se informa cat mai mult despre sarcina.despre bucuriile, trairile , emotiile dar si problemele care pot apare. aspectul fizic este chiar deloc relevant..o tiganca, o tipa cu nasul carn sau o supraponderala -sunt tot gravide.si au dreptul la informatie. si la nediscriminari.. am observat ca unele fete se uita la poze, apoi scriu despre x :"oau, ce bine arati", si despre y ..nu scriu nimic. bineneteles ca prin comparatie, nu arata asa bine, si atunci ,ce sa scrie..pai, dc tot o fac despre una, 2 fete- cele care arata foarte bine dupa parerea lor, sa scrie despre toate:" y arata mai putin bine, z- asa si asa.." si eu cred ca ar iesi o varza, nu?nu ar fi frumos ptr nimeni sa fie inclus intr-o subgrup , nu? dar noi suntem deja un mare grup - de gravidute fericite, nu? slabe, slute, grase, suntem gravidute, nu?
binenteles ca fiecare are dreptul sa scrie ce vrea, sa complimenteze pe cine vrea, eu am incercat sa explic si gandurile unei persoane de partea cealalta . la sfarsit adaug ca asta e parerea mea.

15 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna amiaza burtici cu bebici!
ScrishFelicitari pentru beietel. Sa te bucuri de el si sa fie un baietel cuminte, frumos si destept. Abia astept si eu eco de vineri sa vedem ce mai face bebe, nu neaparat sa stim ce avem, nu stiu de ce dar nu sunt foarte curioasa.Mi-am inchipuit ca voi fi mai nerabdatoare.
Strumphitza grija mare cu pisicile. Ai facut testul de toxoplasmoza? Eu l-am facut. E pozitiv de mult timp deci nu e pericol. Nu vreau sa te sperii, dar la Bistrita s-a nascut un copilas fara globii oculari din cauza toxoplasmozei.Plus ca trebuie avut grija cu parul pisicilor dupa ce vine bebe.Iubim animalele, dar nu mai mult ca si pe copii nostri, parerea mea.
Catank grija cu coaja citricelor mai ales, contin tot felul de substante contra deshidratarii, nu e indicat sa consumi coaja.
Referitor la persoanele care nu prea scriu pe forum (cum sunt si eu
), eu cred ca fiecare are dreptul de a scrie cat de des poate sau voieste, si este decizia noastra de a dezvalui viata noastra personala pe un forum care este public, deci iti cam asumi un risc oricum. In privinta pozelor sunt de acord, cu toate ca eu nu am acces. Nu poti da acces la oricine sa vada pozele copiilor tai. E ceva normal.
In rest vad ca ati avut un weekend plin. Si eu am fost sambata seara si ieri la nasi la tara. Asa frumos a fost. Ne-au indopat pe toti trei cu bunatati si a fost soare, foarte frumos. Si la plecare ne-au dat o gramada de produse bune de tara. Super dragutti nasii nostri, astepta si ei un nepotel cu o luna mai micu decat bebele nostru. Radeau si glumeau de faptul ca vor putea face o cresa cu bebici.
Referitor la burtica la mine este destul de marisoara burtica zic eu, depinde de cat am mancat. Vreau zilele astea sa ma duc pe la mall sa-mi iau un sarafan si cizme comode. Am iegari de gravida si ciorapi grosi. Deci traiasca rochitele nu vreau sa cumpar pantaloni de gravida. E mai frumoasa o gravida cu rochita, plus ca e mai comod pt mami si bebe.
V-am pupicit si pofta buna la pranz!
Ma duc sa mananc ca am o foame.

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 19 +

Mergi la inceput

viss asa este acest grup trebuie sa aiba rolul sa nu ajute pe toate in aceeasi masura si de cate ori avem o temere sa scapam de ea. Eu de ex am sps ce mi s-a intamplat mai mult in ideea ca poate ca vor trece si alte fete prin asta. Si mai stii ce cred eu ca toate femeile gravide sunt frumoase (eu tot timpul am considerat asta), au o bucurie care debordeaza prin toti porii lor.
Nu trebuie sa te gandesti ca unele au zis asa si unele nu.. Gandeste-te ca sunt fete care pot intra in fiecare zi pentru ca sunt acasa si automat comunicand mai des se nasc 'legaturi de pritenie virtuale' si automat vin si complimentele ca intre prietene.
Te rog sa nu te mai gandesti la lucruri superficile (eu una asa le vad)
si sa te gandesti ce ai doua minuni mici in burtica care iti vor lumina viata ...restul sunt copilarii.
Te sarut si te vreau vesela cum te-am cunoscut

Ana-Maria

Mergi la inceput

felicitas tu inca nu stii ce ai in burtica? Sau stii dar nu sigur ?

Ana-Maria

Mergi la inceput