CELE MAI URATE PLAJE???

CELE MAI URATE PLAJE??? | Autor: tynutza

Link direct la acest mesaj

e adevarat ca strainii stiu sa isi faca reclama la orice lucru orikt de urat,mic,neinsemnat!!de ce zic asa ?am fst in mare si minunata vacanta la palja vara asta in SAINT TROPEZ....mic,urat ,inghesuit...un satuc uitat pe coasta frantei plin numai de magazine de lux si atat...plaja mica ....nu se compara cu nisipul auriu si fin de la marea noastra!
VOI????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cred ca depinde de ceea ce astepti tu de la plaja respectiva. La Saint Tropez n-am fost, dar nisipul fin si auriu nu reprezinta absolutul.
Sa-ti dau un exemplu: Thassos, comparand Paradise Beach - o plaja cu nisip ff fin, auriu dar cu enorm de multa lume pe ea si in apa, paturi lipite unele de altele. legate cu lanturi sa nu le ia lumea (am asteptat vre-o jumatate de ora sa catadixeasca un nene sa desfaca lantul contra cost, desigur), cu o plaja non-name pustie, cu ceva pietre si arici de mare in apa dar si cu poteca de nisip - eu voi alege plaja a doua.
Un alt exemplu ar fi plajele din Bulgaria: Nisipurile de aur si Albena. Desi sunt imense si cu nisip fin - nu m-as duce din cauza aglomeratiei. Prefer Playa de jardin - in Tenerife - desi are nisipul negru si nu foarte fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui tynutza

e adevarat ca strainii stiu sa isi faca reclama la orice lucru orikt de urat,mic,neinsemnat!!de ce zic asa ?am fst in mare si minunata vacanta la palja vara asta in SAINT TROPEZ....mic,urat ,inghesuit...un satuc uitat pe coasta frantei plin numai de magazine de lux si atat...plaja mica ....nu se compara cu nisipul auriu si fin de la marea noastra!
VOI????

Pai Saint Tropez e de fapt Vama Veche de la noi :) pana sa vina Brigitte Bardot in anii '60 era doar un satuc, pe urma a devenit la mare moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la Balcik, in Bulgaria plaja este ca si inexistenta... dezamagire mare.. eu plecasem echipata pentru plaja noroc ca am fost doar in excursie de o zi

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

la Balcik, in Bulgaria plaja este ca si inexistenta... dezamagire mare.. eu plecasem echipata pentru plaja noroc ca am fost doar in excursie de o zi

Ingrid si Cristi 7 ani

Plaja nu-i grozava, e drept, dar mie la balcik mi-a placut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

Atunci hai sa facem si noi atat de multa reclama la VAMA VECHE... ASTEPT ALTA PARERI!!!
VA PUPAM sarah si ingrid 11luni!!!

Mergi la inceput

Citat:

Atunci hai sa facem si noi atat de multa reclama la VAMA VECHE... ASTEPT ALTA PARERI!!!
VA PUPAM sarah si ingrid 11luni!!!

Nu cred ca mai e nevoie :) Acum 13 ani cand am fost prima data in vama nu era nimic si azi nu gasesti cazare, sau daca gasesti, e la preturi exorbitante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:

VOI????

St Trop a devenit atat de turistic incat plajele frumoase si frecventate de lumea buna sunt in jur ( vezi Ramatuelle de ex). Iar plaja chiar din St Trop e asa pt turisti ....
Insa intrebarea din titlu nu e concludenta, la ce te referi, la nisip fin si mare sau la civilizatie sau la clima sau si/ si. Ca asa daca e, Marea noastra e frumoasa daca consideram nisipul si valurile, insa curatenie si civilizatie mai e de lucrat, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

vama s a skimbat enorm...nu mai pot fi "like vama" pt ca nu mai am unde....am cautat o ora intr o noapte un loc mai ferit unde sa ma lovaresc si eu cu sotul in vama... nu am gasit...multa lume cu copii mici si spiritul vamei ...oha... nu mai e...am inteles ca vamaiotii au si ei copii la randul lor pe care i aduc in vama . eu nu am adus pe pyty mea acolo,era locul nostru de nebuniiacum nu mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

As zice ca nu exista plaje cu adevarat urate, ci depinde fiecare ce-si doreste. Eu dau alt exemplu. Vara acesta în Corfu am fost în renumita Paleokastritsa cea mai populara si minunat#259; statiune dupa unii, eu nu am fost încantata, plaja era foarte mica, lume muuulta si mai era si cu pietricele, în schimb apa avea o culoare demetiaala, un verde extraordinar... sunt convina ca multi de acolo nu iubeau la nebunie plaja aceea, dar erau acolo pentru apa sau pentru atmosfera...

Cand mergi la mare eu nu consider ca totul sta în plaja, pana la urma apa si atmosfera, peisajul si mirosul acela de mare fac diferenta. Dar nu zic, unele plaje ca cea de la St. Tropez s-ar putea sa fie supraevaluate din diverse motive.

www.celina-bianca.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mie mi s-a parut urata plaja Karidi de langa Vorvourou (Halkidiki, Sithonia). Inghesuita, prafoasa si incredibil de murdara.
Noroc ca gasiram altele mult mai aerisite.

Mergi la inceput