CELE MAI URATE PLAJE???
Raspunsuri - Pagina 2
Karis spune:
Din pacate, plaja din Mamaia m-a dezamagit cumplit. Nu stiu de ce m-am asteptat la altceva cand si anul trecut si cu 3 ani in urma fusese tot asa. Sezlonguri peste sezlonguri, pana in mare. Si printre sezlonguri si pe nisip cat vezi cu ochii coji de seminte, coceni de porumb, pahare de bere, etc. Mizerabila si dezgustatoare.
Ennni spune:
Plajele din Vancouver/Canada dupa parerea mea sunt de tot rasul. dar reclama stiu sa-si faca mamaaaa mamaaaaaa
Sanatate multa tuturor
Eni
Fomalhauti spune:
Doi ani nu am fost la mare. Vara viitoare vreau neaparat sa ma duc. Si as vrea, daca reusesc, sa stau doua saptamani. Asa ca vrea ceva cat mai ieftin....Dar plaja e importanta. Sigur ca depinde ce doresti de la o plaja. Eu doresc sa se poata face castele si forme din nisip. De exemplu, pe Costa Brava (la nord de Barcelona) nu se poate. Daca vrei sa stai la plaja pe sezlong si sa inoti in mare, e in regula. Daca vrei forme si castele nu se poate - plaja nu este cu nisip ci cu mici pietricele rotunde. Eu mai doresc ca intrarea in apa sa fie lenta, sa fie o zona cat mai lunga unde micii pot sta in apa in picioare (preferabil si asezati) si sa se joace, sa se stropeasca. Din nou, pe Costa Brava apa e adanca imediat....
Nisip fin si intrare lenta in apa sunt la sud de Barcelona, pe Costa Dorada. Plaja este aglomerata dar pe mine nu ma supara. Adica, e destul de multa lume dar nu e cum era pe vremuri in Mamaia, in partea dinspre Constanta cand nu aveai unde sa-ti intinzi un prosop.
Le rog pe cele care au fost in diferite locuri sa scrie cum este plaja. Poate gasesc locul viselor mele: ieftin, nisip fin, apa mica.
liliana csaki spune:
Fomalhauti, uite www.find-croatia.com/beaches-croatia/paradise-beach-lopar-rab.htm" target="_blank">asta. Nu stiu cum e cazarea ca noi am stat pe Krk dar plaja e din nisip fin, fin, pudra, iar intrarea in apa, pana la glezna zeci de metri si calda de parca-i din cada, super plaja pt. copii mici. Pana sa-ti ajunga apa la gat mergi de te plictisesti.
anya spune:
Fomalhauti, cam ce vrei tu gasesti in Thassos. Imi placea ca puteam sa stau linistita pe plaja, cu ochii pe broaste . Spun broaste pt ca nu ieseau din apa decat ca sa ceara inghetata. Apa mica- pe distanta mare si plaja cu suficient de putina lume ca sa pot sa-i vad in permanenta, fara sa ma ridic.
Ennni spune:
Fomalhauti si pe Costa del Sol/Marbella gasesti cam ce doresti tu legat de nisip si mare, insa cazarea nu e foarte ieftina.
Fomalhauti spune:
Vai, ce frumos. Eu am inceput deja sa visez, dar chiar trebuie "sa-mi iasa" vara viitoare...Am timp sa analizez toate variantele...
ligia13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Doi ani nu am fost la mare. Vara viitoare vreau neaparat sa ma duc. Si as vrea, daca reusesc, sa stau doua saptamani. Asa ca vrea ceva cat mai ieftin....Dar plaja e importanta. Sigur ca depinde ce doresti de la o plaja. Eu doresc sa se poata face castele si forme din nisip. De exemplu, pe Costa Brava (la nord de Barcelona) nu se poate. Daca vrei sa stai la plaja pe sezlong si sa inoti in mare, e in regula. Daca vrei forme si castele nu se poate - plaja nu este cu nisip ci cu mici pietricele rotunde. Eu mai doresc ca intrarea in apa sa fie lenta, sa fie o zona cat mai lunga unde micii pot sta in apa in picioare (preferabil si asezati) si sa se joace, sa se stropeasca. Din nou, pe Costa Brava apa e adanca imediat.... Nisip fin si intrare lenta in apa sunt la sud de Barcelona, pe Costa Dorada. Plaja este aglomerata dar pe mine nu ma supara. Adica, e destul de multa lume dar nu e cum era pe vremuri in Mamaia, in partea dinspre Constanta cand nu aveai unde sa-ti intinzi un prosop. Le rog pe cele care au fost in diferite locuri sa scrie cum este plaja. Poate gasesc locul viselor mele: ieftin, nisip fin, apa mica. |
O astfel de plaja gasesti la Albena/Bulgaria..asta cel mai aproape...
karfe spune:
sani beach -grecia,nisip super fin si pana ajungeai la adancime ,oboseai.
si aici,dar este un camping
http://www.thalattacamp.gr/en/pages/kalamitsicamping
celi-bia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Doi ani nu am fost la mare. Vara viitoare vreau neaparat sa ma duc. Si as vrea, daca reusesc, sa stau doua saptamani. Asa ca vrea ceva cat mai ieftin....Dar plaja e importanta. Sigur ca depinde ce doresti de la o plaja. Eu doresc sa se poata face castele si forme din nisip. De exemplu, pe Costa Brava (la nord de Barcelona) nu se poate. Daca vrei sa stai la plaja pe sezlong si sa inoti in mare, e in regula. Daca vrei forme si castele nu se poate - plaja nu este cu nisip ci cu mici pietricele rotunde. Eu mai doresc ca intrarea in apa sa fie lenta, sa fie o zona cat mai lunga unde micii pot sta in apa in picioare (preferabil si asezati) si sa se joace, sa se stropeasca. Din nou, pe Costa Brava apa e adanca imediat.... Nisip fin si intrare lenta in apa sunt la sud de Barcelona, pe Costa Dorada. Plaja este aglomerata dar pe mine nu ma supara. Adica, e destul de multa lume dar nu e cum era pe vremuri in Mamaia, in partea dinspre Constanta cand nu aveai unde sa-ti intinzi un prosop. Le rog pe cele care au fost in diferite locuri sa scrie cum este plaja. Poate gasesc locul viselor mele: ieftin, nisip fin, apa mica. |
Daaa, raspunsul pentru tine este: Grecia, Corfu, plaja Apraos, īn nordul insulei, este exact ce iti doresti, mie mi-a placut la nebunie. Chiar m-am gandit ca acolo probabil o sa ma intosc cand o sa am un copil, este locul perfect
Īn plus insula Corfu nu este nici foarte scumpa, chiar accesibila as putea spune, daca te intereseaza mai multe iti stau la dispozitie caci am fost īn Corfu chiar in august
www.celina-bianca.blogspot.com