Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata Andreea!
Multumim frumos ca in impartasesti experienta ta. Pentru noi - incepatoarele e bine venit orice sfat, orice parere.
Sa te uiti in caz ca nu te-ai uitat pe gmail si sa ne zici cum ti se par acele tampoane confectionate... ar fi ok ca marime, grosime...?

Irina ~ 28+ cu Patrick Ianis

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

buna dimineata fetelor.In dimineata asta va servesc eu cu cereale cu lapte si cafea(eu nu beau dar va dau voua)
bb_yasmi-am un plus de 8 kg.4 puse pana in sapt 21 si inca 4 pana la 22.

Andreea 22+ cu Medeea

imi cer scuze atunci.
intr-adevar trebuie sa ai mare grija in continuare. si pt ca 8 kg sunt destul de multicele pana in sapt 22 dar mai ales ca ai pus 4 kg intr-o sapt. asta e alarmant.
sa treaca deprimarea!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deea, ce frumoasa burtica....
Shines, alta mamica superba......, si ce nasuc frumos are bebe.....
Vai ma fetelor cand ma gandesc la voi ca in decembrie veti fi deja cu puiutii in brate......., de abia astep sa vad pozici cu bebeii.

Tunde, nu a facut cumva vreun vaccin la scoala? te intreb pentru ca o prietena de-a mea a patit asa: fetita ei a fost dusa cu toata clasa de la scoala la vaccinul antioliomelitic. Fetita era racita dar nu a intrebat nimeni. Dupa vreo trei zile fetita vorbea cu gurita stramba. S-a panicat si a mers la spital, unde i-a facut ceva tratament si a scapat cu bine.
Oricum du-l la medic, mai bine previi ceva decat sa fie mai rau.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

in legatura cu lohiile, tampoanele , etc.

la mine nu au fost o pb lohiile , s au terminat destul de repede, la 4 sapt de la nastere am incercat pt prima oara sa. .... deci erau terminate deja de vreo sapt. tampoane la fel am folosit si eu dinacelea confectionate de mine. nici nu se punea problema de folosit always sau altceva....

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata burtici!

ma duc sa va citesc din urma

o zi frumoasa sa avem!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata burtici si multumesc pt cafea
Tunde, stai linistita imi inchipui ca nu e usor dar mergi si vezi ce spune doctorul, sa speram ca nu e nimic serios.
Maimutica ma bucur ca ai terminat
Deea...cu kg ce sa zic, decat nu te stresa ca nu rezolvi nimic poate ai mancat sarat si retii apa, kg pe care le ai acumulat nu inseamna neaparat grasime, deci incearca sa nu mai mananci sarat..
pup fetele, o saptamana usoara sa aveti toate

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fetele vreau si eu acces la contul comun de mail,irinukaa...tu m ai ajutat si cu contul pe picassa

vreau si eu sa vad tampoanele cum se confectioneaza desi stiu cum ar trebui sa arate pt ca atunci cand am sangerat din astea mi au dat sa mi pun la spital...ca sa vada ei exact cat curge

Multumesc anticipat

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

lucia, ai PM

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata fetelor
o sa incerc sa recuperez si eu din urma sper sa reusesc
nu o sa mai intru cateva zile ..de maine nu o sa am internet asa ca sa nu ma dati disparuta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...vin si eu ca melcul din urma...

Pattricia sper a deja Vladut e mai bine. Cred ca virusul asta l-a avut si Robert cand am stat o saptamana cu el acasa; ce sa-ti zic..aerosolii fac minuni. Nu te panica, daca i-ai facut aerosoli cu flixo sau ventolin, ii va da drumul respiratiei. Ca iti zicea Lili de unguent cu camfor, la noi face minuni pulmex baby, dat pe piept, desfunda ff bine; insa a luat-o in jos viroza, revin la aerosoli. Si da, nu trebuie s aduci singura grijile astea. Pup si sanatate multa.

Doloress imi parre bine ca bebe e ok si vioi, numai ca sa-mi spui cum vei face tu sa stai mai linistita? Sper ca nu-l mai iei in brate pe Patrick, da? Te rog, lasa palcenta aia sa urce, ca previa nu e bun. (mai ales cand ai deja un copil)

Tunde mai..prera diferite opiniile, mult prea dif. N-ar strica o a treia!

Cu ridicatul un pic al saltelei, eu n-am stiut la Robert, dar pediatra mi-a zis sa punc eva (o carte -doua) sub saltea, si-n plus am observat la materniatte ca patuturile de nou nascuti erau usor inclinate. Deci, da

bb yasmi pupici la bebelul frumos, si pune mana si papa- dar nu cantitativ, ci calitativ.

Irinuka mi-ai amintiti de mega-tamponoaie ; eu le facusem asa. Cumperi un pachet de ala imens de vata, iei feshe dela farmacie (nu, nu scrie ca-s sterile, aia e!) si tai bucata fasha impachetezi in vata, lungimea e cam 15-20 cm, iar ca grosime, nu extraordinar de groasa, ca sa o poti "tine"; eu puneam pe chilot un absorbant always, apoi tamponoiul. Hihihi..vad ca ai poze cu problema

Shines nu-ti atinge vata pilea, ca-s in tifon de ala; nici n-ar trebui, ca poti s amai ai si vreo atza ceva pe acolo.

Missmj - carmen bine ai venit la Buburuze! Scrie inca vreo 9 mesaje ca esti moderata si nu te vedem in timp real - doar cele ca mine care vin din urma! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Hai scrie, pov cum te simti...

Tunde m-ai speriat cu faza cu Mario!!! Vezi ce si cum la dr. Nici mie nu-mi palce!

Hai ami de ea la 22 sapt 4 kg si ti se pare mult??? Pai? e jum de sarcina, chiar mai mult, cat voiai sa ai? Staii ca citesc in continuare...sunt perudta rau? 4 kg/sapt? gat, sunt ametita

Merg sa ma delectez cu hainute de bebe roz de Ralu...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput