Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata

Am sunat la Mures dar din pacate nu e resortul dl dr..el e neurochirurg.trebuie sa-l duc la neuropsihiatrie caci prea tare seamana cu o criza de epilepsie...simt ca o iau razna.mi-a vorbit de o criza focara..parca...nish nu inteleg nimik.
Nu cunosc nici un dr..sunt vreo 5 la neuropsihiatrie copii..merg cu el de zori...maine la prima ora sa fim acolo...

Va rog din suflet sa-mi tineti pumnii

sa aveti copii sanatosi...

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu am avut ieri niste dureri in col, parca, o presiune acolo cumva (nu va zic de ce, rusine mare!); maine merg la dr. si stau pe ghipi sa fie ok, sper s anu fi facut vreo boroboatza.

Tunde tinem, tinem pumnnii, hai ca poate n-o fi decat vreo criza de calciu, magneziu, nimic grav; important e sa mergi s avezi sigur. Si da, nu-i nimic mai important pe lume decat sa fii sanatos, copii, dar si parintii (care-i cresc pe acesti minunati copii)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

multumesc mult ziki...

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

n-ai pentru ce, lucia

tunde, stai linistita si nu te agita prea tare! stiu ca e usor de zis, dar nu te speria si ai incredere ca o sa se rezolve orice ar fi!
multa sanatate, si ai grija de tine sa poti avea grija de toti

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si de la mine

am facut ochi intr-un final. am dormit lemn.
ma apuc acu sa fac o supica cu gaklusti si dupa ne apucam de curatenie cand vine si sotioru aksa ca sunt singurica si nu prea am ce face inafar de a da cu matura si de a lua cu aspiratoru mizeria din colutri si de p margine.

Irina nu cred k terminam in seara asta. sau mai sti.?? sa vad cum ma simt si eu, si cat de repede ne miscam. nu vreau sa ma fortez prea tare sa patesc altceva, ca deja avem 28sapt. si de acu e cam riscant

ma apuc de capitol nou si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 86

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Buna seara fetelor si multumesc de aprecieri.eu m-am cantarit in seara asta si in ultima saptamana am pus 4 kg.sa fiu sincera sunt deprimata.daca o tin in ritmul asta o sa fie foarte nasol...faza este k nu am facut nimic special.dati-mi si mie un sfat cum sa iau mai usurel...

Andreea 22+ cu Medeea

Neata !

Deea nu te infometa. Poti reduce consumul de paine si cartofi si paste. Asta te ajuta. In rest...tot ce ti-e pofta

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput