Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal]paaaaaai e liniste.... gabitza si magda sunt pe la prietene.. |
mai sunt si pe la gemeni,tripleti...
salutari tuturor...tocmai am ramas iarasi singura;macar cu cititul sa ma descurc
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
sunshine2009 spune:
Lady, recunosc, sunt absent ...nemotivat. Vremea asta de toata jena, la noi sunt vreo 3-5 grade, ma face sa ma simt ca ...Bacovia.
In rest suntem bine. Jr mananca f bine, numai mancare gatita, si fructe la greu. Saptamana trecuta mi-a topit 1 kg de banane in doua zile...bine ca nu s-a const...pat. In rest, ii creste si lui parul si dintii mai departe, tot la 6 suntem dar acuma se vad aproape complet.
Azi avem program de muzicire, imediat ne pregatim sa plecam.
fulgusorii si mamicile aferente!
harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate
My_Lady0091 spune:
mai avem un sarbatorit azi, deci sa intram AICI si sa ii uram LMA lui Eric...de betty78..si toate cele bune
noi am fost azi la medicul de familie si am facut pentaximul pe care trebuia sa-l facem la 6 luni..dar ne-a decalat cu 2 luni..din lipsa..apoi au aparut bubitele...
si mi-am cantarit moatza...are 10 kg...noi am trecut pe pampers nr.5..ca nr. 4 + o strange la burtica si inghinal...chiar daca nr. 5 incepe cu 12 kg..
nb fete!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Allexa, nasol fara apa o zi intreaga... S-a rezolvat intre timp? Succes lui Razvan la concurs. Sa ne tii la curent!
Roxy, ce mult par are baiatul tau! Te-ai gandit sa-i faci tu tortul?
Sunshine, tu ai spus ca ai inceput sa lucrezi, parca? Mergi in fiecare zi?
Lady, Becca e mai bine acum, au trecut bubitele?
Getik, pai fetita ta vorbeste bine! Cat despre faptul ca abia astepti sa mearga... hmmm, Sophia a inceput sa mearga (cam ca o ratusca, cu poticneli, dar merge singurica), si ma gandesc cu jale ca in curand va incepe sa alerge si sa sara. De ce ma gandesc cu jale? Pai cum mi-a zis o prietena, noi, parintii, in primul an al copiilor nostri ne luptam sa-i invatam sa mearga si sa vorbeasca, ca apoi tot restul vietii lor sa incercam sa-i invatam sa stea jos si sa taca Gluma, gluma, dar zau ca-i adevarat!
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
vias spune:
buna seara...sau buna dimineata..ca nici nu mai stiu...
offff...ca nici nu stiu cu ce sa mai incep, pe cuvant!
am oameni la lucru in casa...din pacate nu cred ca voi reusi sa fac prin casa tot ce mi-am propus...si ce mi-am dorit eu...de mers la servici merg mereu, acasa treaba trebuie sa fac, trebuie sa am grija si de Flavius, trebuie sa pregatesc si petrecerea de sambata...si... trebuie sa pregatesc si ce mai trebuie pt nunta de saptamana viitoare cand vom cununa...trebuie sa rezolv totul pana duminica dimineta...pt ca atunci plecam la C de Arges...
Grele...dar...cu voia lui DD vom reusi!!
Lady multumesc frumos pt site-urile cu meniuri, din pacate nu am timp sa le rasfoiesc...dar zic aici meniul: pinguini din masline, snitele micute din piept de pui cu susan, rosii umplute cu salata de vinete, ardei umpluti cu branzica de vaci si verdeata, sandwichuri aranjate frumos...si cred ca fac din cascaval si branzica...un fel de frigarui asa, cu diverse modele si forme..
Eu voi face bufet suedez...suntem 13 adulti si 4 copilasi.
Dulciuri: inghetata cu fructe si toping de ciocolata, o prajitura (inca nu stiu care) si tort..care nu va avea o forma speciala pt copii..ca-l face o matusa a sotului...il face foarte bun, dar nu se pricepe la ornat animale si mai stiu eu ce.
Am cumparat:confetti (2 tuburi mari ) coifuri cu Micky Mouse, o lumanare super cu cifra 1, pe acre se sprijina Mckey Mouse, baloane, servetele colorate frumos si un sirag mare de litere pe care scrie Happy Birthday!!!
Sper acum sa iasa frumos, Doamne Ajuta!!
Flavius s-a simtit o zi rau, a facut febra..si am ajuns la spital...maine trebuie sa merg iar cu el, pt ca trebuie sa-i repet niste analize...
Va pup...si sper sa mai am timp ca sa va pup asa...in parte, pe fiecare!
Oricum, stiti ca-mi sunteti dragi toae...si va citesc, chiar daca nu apuc sa raspund in perioada asta ...ai auzit Alinus?????
Dar revin eu repede-repede in forta!!!
Va pup!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
camy...sanatate lui Flav...petrecere frumoasa..siiiiiii menajeaza-te si tu...ca vezi ca nu stai prea bine cu sanatatea..mai greveaza sarcini si celorlalti membri!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tiusca spune:
Buna dimineata fetelor!
Imi pare rau ptr.absenta,dar este motivata.Lady-a avut dreptate ,am stat acasa cu 2 feciori din care al mai mare bolnav.Noi plecam azi in provincie sa-i serbam pe pici sambata.Maine e ziua lui Razvanel,deci nu stiu sigur daca o sa pot sa intru pe aici chiar de ziua lui.Asa ca va servesc de azi cu tot ce va pofteste inimioara si fug sa fac bagajele.
Va pup si va urez o zi buna
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Strumful meu implineste 10 luni astazi.Mai ce baiat mare am !
CAMY- spor la treaba, chiar ca aveti prea multe de pregatit,dar , cum ai spus si tu,cu ajutorul lui Dumnezeu le vei aranja pe toate
Laura B - abia aseara a dat sotul drumul la apa,au avut probleme mari cu tevile alea de la baie,ca sunt veghi,robinetii erau ruginiti,reparau intr-o parte si se ivea cate ceva in alta parte,cand terminau ,mergea sotul la subsol sa dea drumul la apa,sa faca proba si...curgea apa,iar venea sus,o luau de la capat,apoi iar la subsol...iar curgea apa,de data asta in alta parte,la final cand au terminat si nu mai curgea apa pe nicaieri...nu mai puteam trage apa la buda.Asta nu a mai facut-o aseara, ca era prea obosit,a ramas sa o repare in dimineata asta...Deci astazi o luam de la capat
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
MADALINA_T spune:
Buna fetele.Ma tot chinui de cateva zile sa scriu si eu ceva pe aici,dar nu apuc niciodata.Hai ca acum am reusit.E din ce in mai greu cu doi copii,Sofia umbla peste tot,a inceput sa mearga si singurica,il urmareste mereu pe David si cum il prinde se catara pe el si nu vrea sa mai plece de pe el.David bineinteles ca se satura de ea si uite asa incepe scandalul.De saptamana trecut au fost amandou putin raciti,daor nasul.Din cauza asta sculat de 3-4 ori pe noapte si aspirat mucisorii Sofiei,frecus non stop. Am incepu si eu sa ma pregatesc pentru turta Sofiei,usor,usor caci mai avem timp pana pe 3 decembrie.
Camy stiu ca e cam greu sa mergi si la servici s ai si bebe mic,dar ce sa faci,asta e,las'ca cresc ei mari.
Mmmm.mai vroiam sa va zic ceva,dar cred ca de incantata ce am fost ca am reusit ssa intru pe forum am uitat tot.
Pupici la mamici si pitici.Sper sa intru si eu un pic mai des.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
My_Lady0091 spune:
azi se sarbatoresc picii lui Rony, Cory_B, Marijan si Danaangie!!
intrati la topic pentru felicitari..