Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(84*)
Raspunsuri - Pagina 9
pishko spune:
Asa e, m-a delectat fi-miu mai devreme cu o criza de nervi de toata frumusetea de-mi venea sa-mi smulg parul din cap... ca vroia sa stea pe jos si e cam frig pe-aici nu am chef de surprize... si daca nu l-am lasat a urlat pana a adormit... minunat Si apoi a tot oftat in somn.
pishko +18
si mihai 28.10.2009
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Asa e, m-a delectat fi-miu mai devreme cu o criza de nervi de toata frumusetea de-mi venea sa-mi smulg parul din cap... ca vroia sa stea pe jos si e cam frig pe-aici nu am chef de surprize... si daca nu l-am lasat a urlat pana a adormit... minunat Si apoi a tot oftat in somn. pishko +18 si mihai 28.10.2009 |
lasa-l dom'le ca e baiat mare..pai cum sa nu se crizeze el daca mami e rea si nu il lasa sa exploreze.
mihai chiar daca dormi, uite, iti fac eu dreptate...
pishko
na!sa-ti ajunga....
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Mey, Lauriciu a inceput ea oficial serviciul, dar tot oficial e in concediu de odihna pentru 2 saptamani.
Pana atunci incerc sa fac ce nu am reusit in 12 luni, sau ma rog, ce mi-a mai ramas restant...
Cel mai recent proiect, la care ma apuc acum sa lucrez: o pelerina albastru roial, cu o fata plusata si una rezistenta la apa si vant, pentru (scaunelul lui) Diana. Cri-cri-cri, toamna gri...
In incheiere va transcriu o bucatica din ce imi spune Sophia acum:
Be-ba-da-da-daaaa! A va madaaaahh!
De de de deee? Baaaaa ba ba da daaaa!!!
Asa ma tine de 5 minute. Oare ce o vrea sa zica, ca tare cu foc le striga????
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
bb_yasmi spune:
buna dimi
caut sa cumpar pompa de san avent. daca are cineva astept un mesaj pe PM>
multumesc.
mami x2 , de printesica si printisor s 22
getik1 spune:
lady ce rezumat facu-si tu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
neat a fetele dau eu in dimineata asta
laura belea cu picea, iti trebuie decodor pentru ce bebeliceste ea
plec sa culc urlatica ca ma omorat cu plansu
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
roxyaly spune:
Neata am aparut la cafea
lady imi merge calculatorul cum nu? da nu am mai scris ca nu am noutati si ce sa va zic?
caut model de tort pentru pitic si nu prea gasesc cofetarie in Bv care sa faca ceva special
in rest suntem ok.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Si daca tot am intrat va las o poza sa va distrati de freza baiatului meu. aici : http://picasaweb.google.com/grozeaalina1/Matei10Luni#5530029713159467666
va pupam
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
pishko spune:
Pai statuse golanul si se jucase vreo juma` de ora, ce crezi? Si inghetase de ziceai ca l-am scos din frigider. Ca daca-l puneam in tarc era si mai mare tragedia. Desi are un tarc f mare si spatiu la greu tot afara e mai interesant.
pishko +18
si mihai 28.10.2009
allexa06 spune:
Buna dimineata !
De fapt era dimineata cand am vrut eu sa scriu mesajul prima data...dar nu am mai reusitStefanut este cuminte,multumim lui Dumnezeu,nu prea ne necajeste,dar ieri s-a apucat sotul meu sa schimbe bateriile peste tot,adica doua la baie si una la bucatarie,si aseara a plesnit / crapat una la baie...am aporit apa,sa nu inundam...si de azi dimineata umbla cu un instalator si tot face ture magazin-casa,magazin -casa si tot cumpara piese,,schimba tevi,concluzia e ca apa tot nu am acum astept sa termine ei si sa dea drumul la apa, ca mor !
Si noi avem o nepotica care pe 31 implineste 1 an ,asa ca si noi intram in febra actiunii" petrecere de 1 an " si abia astept.Noi mai asteptam pana pe 21 decembrie. Camy va fi prima care ne va povesti despre asta .Aaaaaa,Camy e ocupata si nu mai intra seara ca pune parchet in sufragerie, parca .Camy - spor la treaba !!!
La Razvan la gradinita are loc un concurs european pt prescolari si educatoarele ne-au spus sa-l inscriem si pe Razvan, ca este un copil istet,ca-i merge mintea....si l-am inscris.Acum va avea loc proba pe tara.Trebuie sa comande cate o revista pt fiecare copilas care participa si din revista respectiva ,au de rezolvat pe o pagina probleme pt varsta lor si de colorat .Abia astept sa vina revistele si sa aiba loc concursul,mai , ce baiat mare am
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor