**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Mama ce de ati mai scris-am recuperat acum sa vedem ce am retinut!
Deci Dana-bine ai revenit!Chiar ne era dor de tine si de Denis!
Ema-la multi ani sa fii sanatoasa!Scuze de intarziere dar ieri am fost la ciorba de dupa nunta si abia aseara am ajuns acasa!
Lavi-imi pare rau ca Rareselul este iar cu tusea-incearca cu ceai de ceapa si poate poti sa-i dai si lapte cu putina miere.
Anna-super cadoul!Sa-l folosesti sanatoasa.Of si vladut tuseste? sa treaca repede.
Si Andutu a racit(de fapt a luat de la mine si de la mamaia)-ii cam curge nasucul-i-am luat oscillo sper sa-i treaca sa nu se agraveze.
Cris-ce frumoase sunt si piramidele!E mare tablita?Vreau si eu ptr Andu si asta e chiar ok la pret.
Picky-super ca e asa sociabila Stefi!O sa intru sa vad si eu pozele cu cercelusii!Sa-i poarte sanatoasa!
Getik-chiar ca e prea cald 35 de grade dar stiu cum e cu sobele-trebuie sa pui mai mult pe foc ca sa fii cald pana dimineata...........si uite asa se incinge prea tare.E las ca scapati daca puneti centrala!Aaaaaaaaaaaa si m-a impresionat beciul-ai de poate frumos randuite
Va las acum intru mai tarziu sa va povestesc cum a fost la nunta!
Pana la urma i-am luat si pe mamaia si pe Andu cu noi!
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

BUna dragele mele. N-am mai apucat sa intru ieri din lipsa de timp.Rareselul e umpic mai bine, in sensul ca nu mai tuseste asa mult, doar ca respira mai greu din cauza cum s-a fosrtat sa tuseasca.Nu l-am mai dus la dr si nici nu-l duc inca, il tratez babeste si vad ca da rezultate.
Anna i-am dat la Rares ceai de ceapa incepand de ieri si i-am cumparat de la un magazin de naturiste sirop de muguri de pin de la Fares si sa stii ca face minuni, nu mai tuseste asa de mult, iar noaptea a putut dormi linistit.L-am dat si pe piept si pe spate inainte de culcare cu crema Pulmex baby si astfel a fost ok.Incearca si tu siropul de muguri de pin poate-i face bine la Vladut.Multa sanatate va dorim si sper ca sunteti mai bine!
Crisam vazut piramidele, sunt superbe, foarte bine au iesit, acuma ce te apuci sa mai desenezi?ce-o mai creste la tine in casa?...am aruncat deja flaconul cu pulverizator de-mi ziceai mai repede ca doar stii ca-s blonda natural nu vopsita , oi sti data viitoare.Ce mai face MIru?
Getiknasol cu mucegaiul asta, ai reusit sa dai cu Savo?
Picky deja nu mai e luna si bec, normal ca si-a insirat Rares toate jucarioarele de cum am ajuns...eu nu-i pun ser fiziologic decat cand il simt mai infundat umpic...am vazut printesa cu cercei e o scumpa si cerceii sunt f frumosi, sper sa se refaca urechiusa repede si sa nu o doara
Emasunt superba pozicile, nush daca ti-am mai zis, dementiale...si eu ziceam cand eram mai tanara ca daca voi avea baiat ii pun cercel in ureche de cand se nastedeci nu esti singura denaturata
Getikmersi de pontul cu ridichea, am facut si a lasat un siropel pe care o sa-l dau acuma dupa ce papa piticul
Crissa foloseasca sanatoasa Miru noile achizitii...si eu ma gandesc la o tablita
Pickymersi de reteta de sirop de ceapa, mi-am notat
Siminachiar vroiam sa te dau disparuta, dar ai aparut, te astepta sa ne pove
Fetelor va las, merg sa-i dau papa la Rares si sa ies umpic cu el afara ca e foarte frumos/1
gasca

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am pus pe mailul comun tablita pe care i-am cumparat-o sectoristei

simina nu e foarte mare tablita,dar e bine daca e pusa undeva pe perete ca astia mici au tendinta malefica de a se sui pe toate cele si o sa o sparga
lavi ma bucur ca raresul e mai bine eee,data viitoare upriti pulverizatorul si-l puneti bine sa nu ajunga rares la el ce sa mai creasca?minica..o sa apara pisicile negre cred ,dara sta in bucatarie ca atunci cand vin babelein vizita sa inceapa sa sa spuipe in san ca apucatele si eu sa lesin de ras poate o pun si de-o coliva ca sia sa lu al meu ii place miruna alis terorista,tocmai ce si-a luat una ca se urcase pe atstatura de la birou si credea ca bucile ei grase au indemanare in ale tastaului

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana simino
lavi....cand erai mai tanara....eu cand is batrana...deci is clar denaturata cu diploma
cris dupa cate se vede ti-ai luat tablie ca sa te joci, e????? da ai tu impresia ca acu ma pupa zilnic????? o data pe sapt dragaaaaaaaaaa....si nici atunci, deci stiu eu ce-mi doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky vazut picea cu cercei, si imi mai plac falcile ei.
eu ari plecam in oras ca tre sa mer la farmacie ca am de luat niste retete asa ca pe diseara si poate nu mai bate vantu asa rau pe aici

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

S-a culcat si Rares si vreau si eu sa ma pun sa mananc si sa fac ceva de mancare.
Geetiknu stii cate zile pot sa-i dau din siropul care l-a lasat ridichea?
Crisam vazut tablita, foarte faina sa o foloseasca sanatoasa...tare Mirunica cu fundicu pe tastatura
Siminaii dau ceai de ceapa si culmea ca-i place indulcit cu miere si cu lamaie, merge struna, nu mai tuseste asa rau.Sa treaca mucisorii repede si la Andutu
Mai da ce-i cu linistea asta? La toate a venit vremea buna si sunteti afara?
merg sa pap!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, eu sunt prin zona numai ca Vladut nu a dormit deloc azi asa ca nu am avut cum sa recuperez si sa scriu Asa ca maine sper sa ne auzim mai mult. sanatate multa tuturor buburuzelor

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Hai sa va povestesc cum a fost la nunta:mirele si mireasa au fost ciufuti tare in sensul ca de-abia asteptau sa se termine nunta,care de fapt s-a si terminat f repede-la ora 1 plecasera toti invitatii mai putin nasul cu noi si inca o familie.Mirii se retasesera sa numere banii.......nu s-a furat mireasa,nu s-a facut legatoare,tortul a durat maxim 5 minute cu tot cu adus si dus.Noi am fost din partea nasilor-de fapt nasii lu Anducu de botez au cununat.A fost si Anducu la nunta,a fost senzatia serii-m-a uimit chiar si pe mine cat de sociabil a fost si zambaret si dansator........s-a destrabalat in sensul ca a mancat bomboane multe si a baut apa minerala(au avut la marturii bomboane gen rafaello ceva mai ieftine si i-a dat toata lumea).
Ieri a alergat pe afara la aer curat de munte si i-a placut f mult!
Plec acasa!
Va mai povestesc maine!Si pun si poze!
Pa

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu am terminat cu bucatareala,si pana nu vine soata,sa apuc rapid sa postez ca pe urma am de hranit familia,facut baie si bulcat brotac,si nu in ultimul rand..sa-mi violez soata asa ca pana maine nu mai resusesc sa intru ca o sa fiu prea obosita dupa atata activitate
ema pai in cazul asta sigur un pupic pe luna mai capeti de la fi-tu,si ala cu rugaminti,nu asa..;fata,daca-ti spun ca atunci cand am ajuns raionul cu pricina,mi-au picat ochii exact pe ea,si eu desenam de zor si fi-mea se uita cat de zurlie e ma-sa
lavi uite ca nu am fost afara noi,ci m-am bucatarit la greu cu fi-mea ajutor de nadejde
ana lasa ca in seara asta sigur cade la datorie si o sa doarma bine la noapte puiul mic
simina deci,m-am stricat de ras sa mor daca am mai auzit de asa nuntasi mirii..frateeee sa zica merci daca au iesit pe zero cu cheltuielile si nu sunt datori pe acolo ca sa-i opreasca aia sa spele vesela..oricum,te asteptam maine cu mai multe amanunte si poze cu piciul vostru,deliciul serii

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara dragi mamici,

Am recuperat pe diagonala,ca nu aveam sanse...am avut niste zile grele,a murit mama prietenei mele (una din cele doua femei de o infinita bunatate pe care le-am intalnit in viata mea).

Mii de scuze pentru intarziere,LA MULTI ANI din toata inima draga ANNA si EMA!!!

DANIELAAA,bine ai revenit!
(ce misto dormea piticul pe fundul tau)

GETIK,arata super borcanelele alea,m-a apucat rusinea..poate la anul prestez si eu.

PICKY,nu am vazut fata,o sa ma rog de Cris (iar),sa-mi dea parola ca am pierdut-o.

SIMINA,nasol moment cu nunta..bine macar ca s-a distrat Anducu.

CRIS,,esti tare zau,floricelele din living arata super!
(de piramide nu zic nimic)

Va pup pe toate,o noapte usoara.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput