**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mai logoreecelor.....

picky da,am dat-o la pece,dar i-am pus in vedere ca daca mai calca stramb e nasol pentru el..eeeeeee,nu se duce jos ca nu-i place cand ai lui sau altcine stie cand ne ciondanimda..in sfarsit are si ea un motz
getik vezi ca zaharurile la varsta asta sunt de belea..
picky offfff mititicadar acum e o domnisoara cocheta cu cercelusisa ne arati si noua plsce fain ca e sociabila,lasa ca asa trebuie,nu cum am eu o nepoata si la 5 ani era mai salbatica decat mowgli din cartea junglei
ema fata,tu de mic ii pui cercel ca sa vrajesca fetele mai usor,ai??
getic de pe haine,pune vanish si lasa 30 min si apoi le bagi in masina la spalat cu detergent si iese
ana era musai o corectie ca nu se putea altfel

in sfarsit am recuperat..noi am plecat de dimineata in oras si i-am luat o tablita de scris magnetica cu creion si forme si am dat pe ea 40 ron,si inca un scaunel din acela care piuieo sa umplem casa de jucarii

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

iti plac???? ghebe contra desene pe pereti....te bagi???
la mine stii, da, doarme singur....de cand ne-am intors in Belgia, adica de pe 11 aug la aproape 1 an....deci nu-ti fa griji daa asa e marele bai...daca doarme in patutul ei, poti si mai tarziu sa omuti singurica in camera, daca doarme cu voi in pat, e buba atunci, tre sa o iei treptat...intai cu patutul si dupa cu camera...Darius e un copil ce se adapteaza ft usor schimbarilor, asta e marele nostru noroc

gata sefa s-a facut cand incheiem targu???
ary doarme singurica in patutul ei nu suporta sa doarma cu noi, nici macar sa stam in acelasi pat urla cat o tin plamanii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

dau o calda,perfuzabile ,trabuce si virginia slim

trezireeeeaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Cris multam de cafea..decofeinizata ai?

Noi suntem treze de la 5 ca nu a mai avut mandra chef de somn, iar acum da semne ca ii e somn...si ma gandesc daca sa o culc sau nu...

Vad ca ati scris de nici nu-mi ajunge o zi intreaga sa recuperez ...oricum revin ...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Am incercat sa o culc dar nu vrea ...parca e mai bine sa doarme in picioare in timp ce se joaca...

Lavinia hai sa-ti zic si eu reteta de sirop de ceapa care e mult mai buna ca ceaiul de ceapa..ajuta si calmeaza tusea ptr cateva ore. Asta daca vrei sa o faci..eu o folosesc ori de cate ori Stefi tuseste...Iei o ceapa, o tai marunt/fin si o amesteci cu zahar intr-o ceasca/castronel..pui un strat ceapa unul zahar, unul ceapa, unul zahar si apoi amesteci. acoperi vasul cu un capac/farfurioara si lasi timp de o ora sa-si faca siropul. dupa aceea poti sa-i dai 1-2 lingurite la distante de cateva ore. a doua zi faci alt sirop de ceapa, proaspat. sanatate multa puiutului
Getik habar nu am cum scoti mucegaiul din haine ..sorry ca nu tep ot ajuta. cat despre dormitul i camera cu noi, da stefi doarme si sunt seri in care doarme cu noi in pat ..deci nici cu asta nu te pot ajuta
Ema deci ii place camera..super
Cris ma bucur ca at facut pace..;stii ca orice iubire are si astfel de faze...inca mai lucrezi la pereti?! sa se distreze cu placere Miru cu noile ei achiziti..dar sigur va mazgali tablita si nu peretii?
Anna da si noi ne bucuram ca e foarte sociabila dar ma gandesc ca uneori e prea mult, mai ales ca se duce la orice necunoscut si pe viitor nu e un lucru bun..Multumesc de intrebare, durerile persista inca, uite si azi dimineata ma apucase niste intepaturi puternice la burta, exact la operatie..in rest zilele acestea am cam facut abuz de efort, plimbari, pe acasa treaba si au inceput sa fie dureri destul de putrenice si aseara era sa lesin.. mi s-a facut rau ..in fine astept sa mergem la doctor maine si sa vedem ce ne mai zice..

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Cris am pus cateva pozici cu Stefi si cercelusi in album. intri pe mail-ul comun la link-ul meu si te duci la ultima pagina..11 parca si acolo le gasesti

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

crisssssssss gata ne-am trezit si am venit la
piky mama vin acolo si te bat, apoi te leg de pat, ce faci pana la 40 de saptamani????

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ce faceti mandrelor???? somati cu drag si spor???
ano iaca am facut ce faceam zilnic, nic deosebit....doar ca am mancat 1 bucata cutie de 1kg de inghetata
cris imi plac barbatii care au un cercel finut..., da nu ii pun acum, mai tarziu daca o sa vrea
getik au ei o perioada in acre vor sa fie independenti total si da, nu suporta sa stea in pat cu tine, ei vor singuri, vor sa faca totul singuri...mai ai putin pana incepe sa inteleaga ca nu poate totul singurica si atunci tine-te bine, numa dupa tine va fi...atunci va fi si etapa de iubareala cand va vani singurica sa stea langa tin, asa ca calmmmm si rabdare. parerea mea e ca e ft bine ca doarme singurica....stiu ca uneori iti vine sa o iei si sa stea cu tine in pat, sa o strangi in brate....rabdare, vine si erapa aceea
picky ce ti-e si cu plozii astia....si al meu la fel face....sta in cur si cu ochii care ii pica in gura dar nu vrea in pat...offfffffff, abia astept sa ajunga in perioada Mirunei si sa isi ia jucarile si sa se culce singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky a vz frumoasa cu cercei, arata tare bine portiunea, eu zic ca nu va face complicatii si daca nu vrea sa o atingeti acolo, cu atat mai bine, da-i iei tamponel cu alcool sa se stearga incetisor

Mergi la inceput

picky am vazut una bucata puca cercelata..binenteles ca am si decofeinizata cafelutapai nu pot sa am stare si daca tot m-am apucat de pictat 2 pereti,ce-mi e daca pistez totul??,a,tablita e din aceea magnetica si nu poate sa mazgaleasca peretii ca pixul acela special e legat cu un snur de tabla
ema fata,ai grija ce-ti doresti ca daca ajunge bestiuta sa iubesca mai mult jucarelele,o sa-ti cam dea la buci,si daca primesti un pupic la 2 zile sa zici merci

BAZAR

Mergi la inceput