**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 10
DanaMi spune:
hello
chiar daca va suparati ca intru din an in pasti eu tot o sa va inoportunez cu prezenta mea de cate ori pun nana pe calculator, nu nominalizez pe nimeni ca mi-e somn de mor dar va pup pe toate si se intampla ca uneori cand intru sa apuc doar sa vad ceva poze si nu mai ramane timp pt scris
Picky sper ca esti bine, ai aflat ce e ? ca pe noi ne tine in suspans nu vrea sa ne arate ce are intre picioare , cred ca e pudic/a
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +17
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabile cu nes ,trabuce si vougue
am o leneeeeeeeeeee de a doare,si mai trebuie a plec mai tarziu sa fac garantia la bateria de la masina..si eu care vroiam sa o freac toata ziua la rece..
elena iti las parola chiar acum pe mess of-line ca pe urma uitcondoleante prietenei tale ,multam fain de apreciericu toate ca pe mine ma chinuie talentul de prea mult timp liber se pare
danami bine ai revenitcum te simti??ce face samburelul??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Beau si eu repede cu voi cafeaua si ma bag la munk ca am o groaza de treaba azi!Am facut poze si la casa dar acum am uitat cablul acasa ca sa transfer pozele asa ca ramane pe maine.
Elena-condoleante ptr prietena ta!
Danami-nu ne suparam pe tine si te asteptam oricand poti sa intri sa ne mai povestesti despre Bubu dar si despre bebe pudic.
Cris-spor la treaba azi sa termini repede cu garantia!
Picky-azi parca ai programare la doctor-sa ne povestesti ce ai facut!
Anna-cum mai e Vladut?
Lavi-ma bucur ca e mai bine Raresut.Ce ai gatit?
Getik-cum a fost in oras?
Ema-am vazut pozele cu camera piticului-bestiale.Nu mai zic nimic altceva ca m-ai dat gata.
Sa va zic cum am hotarat sa fac camera piticului meu-o sa un tapet alb pe 3 pereti iar pe cel din fata geamului voi pune tapet albastru cu stelute fosforescente.Ce parere aveti?Vreau sa fac azi comanda pe net si sper sa fac o alegere buna!
Va pup!Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
is fara cafea in bot, deci daca omit, sorry
cris poi eu ce zic mama, ca ti-ai luat jucarie
simina vezi ca stelute se pot cumpara si separat, nu e nev sa iei tapet cu multe zerouri....acu tre sa te gandesti si la geam ce pui si daca pui ceva....daca pui perdeluta din perete in pereteee....nu se mai vede nic, deci degeaba stradania, daca pui doar in fata geamului e super....super nuntaaaaaaaaaa
elena condoleante...mamica scumpa noi tre sa ne impacam cu idea c asta e mersul....stiu ca e greu, dar ma cumplit e sa iti ingropi copilul....mie asta mi se pare groznic, oribil...nici nu am cuvinte....in fine, condoleante
getik ai fujit de acasa????
getik1 spune:
fete neata
am venit sa va salut si fug in gradina ca e cald afara
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
elena_adina spune:
Salut fetele!
LA MULTI ANI,EMA!!!,scuze de intarziere.
Eu zilele astea mai rarut pe aici ca am muuuulta treaba,Ema sa nu-mi pui absent.
Am de cules strugurii si de maturat curtea plus mancare,curatenie,bebe.
Si ca sa-i raspund si eu lui Getik,Razvan doarme cu noi in pat si are cateva nopti de cand doarme tare rau,in genunghi si cu capul pe mine.Am ce muta la el,ca eu nu pot dormi pe spate,avem de lucru noaptea.In patut incerc sa-l pun in fiecare noapte.Il adorm in pat la noi,iar cand il transfer,se trezeste si plange frate de rupe.
La noi e un frigalau si bate vantul.Ma duc sa fac mancare si am plecat la treaba.
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
Picky_toto spune:
Neata
La mine in casa e al 3-lea razboi mondial si mai nou incep sa zboare pampers-urile prin toate colturile..astea-s bombele...dar ce conteaza daca iesim vii din razboi va anunt..
Getik nu mai ma bate si tu ca si asa m-a luat soata la rost aseara ca am iesit cu copila si picky la plimbare cand el mi-a spus sa-l astept si pe el..si m-a prins in parc ca urcam fata in topogan..
Ema, Cris multam de vizionat pozicile ..Da Cris da eu intrebam daca Miru e pasionata de tablita sau tot de pereti?!
Simina multumesc, asa e e foarte sociabila. Super tare nunta , vb lui Cris m-am amuzat teribil, dar uite ca si al tau puiut e sociabil ca a fost in centrul atentiei la nunta mai ceva ca mirii . Astept pozicile maine..da diseara am programare la medic
Lavi ma bucr ca Rares e mai bine, sper sa-i treaca cat mai repede..pai ce ti-am zis eu ca minunea nu tine mult..multam de vizionat pozicile
Getik multam de vizionat pozicile..da are falcute
Anna cred ca a cazut frant de oboseala aseara..te asteptam azi daca ai timp
Gata am culcat una bucata bombardista, era si timpul ca e treaza de la 6:30
Nicuratze ne-a fost dor de tine..imi pare sincer rau ca te-a afectat o asa veste..condoleante prietenie tale si multa putere sa mearga mai departe
Dana bine ai revenit, cum te mai simti? am inteles ca au fost ceva probleme..esti mai bine acum. Tare pudic este bebe mic, de nu vrea sa va arate ce ascunde intre picioruse. Noi inca nu stim, speram ca poate diseara aflam. Apropo sarcina usoara si Anei ca am aflat ca are un samburel in burtica..sper sa intre si pe la noi sa ne dea vestea si sa ne zica mai multe..si pe tine te asteptam mai des sa ne povestesti de Bubu si bebe mic
Simina nu suna rau ideea camerei cu tapetul..cred ca o sa iasa ceva foarte frumos
Adina spor la treaba sa ne trimiti si noua niste must...rau doarme Razvan..
A mea mai nou doarme pe orizontala..cu capul in mine si cu picioarele in tacsu, si-i da la picioare..o mai multam cand unul, cand altul..azi noapte am vrut sa o pun in patut si a avut radar..ca imediat a scos un chitait..nu stiu cum o sa fie cu doi..sper sa reusim sa le terminam si camera lor si sa-i mutam acolo ..dupa care mi s-a pus pata ca ne luam apartament..
Gata ma recuperat..sunt la zi..azi am in plan sa calc, dar mai sunt niste haine scoase afara la uscat, da' cu vremea asta nu cred ca se vor usca, asa ca mai tarziu le bag la masina...trebuie sa-i fac si papica fetei de pranz..da nu stiu ce...idei ceva aveti?!
Apropo ati auzit ca pe 11 nov 2010 vine sfarsitul lumii?! eu deja i-am zis sotului sa-si ia liber de la munca, daca e sa murim, macar sa fim impreuna
Hai v-am pupat, merg sa vad ca-i fac fetei de papica
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
elena_adina spune:
Offfffff.....asta cred k e saptamana cu vesti rele.Vin si eu sa ma plang un pic la voi
Acum vreo luna,primesc telefon de la o "prietena",ca a auzit ea ca as vrea sa plecam in strainatate si ca ea vrea sa-mi propuna sa venim sa locuim la ea,iar in schimb eu sa am grija de copilul ei cat timp e ea la servici,iar lui Bogdan sa-i gaseasca sotul ei de munca.Am fost deacord,nomal,pentru ca si mama ii gasise lui Bogdan de lucru,dar eu trebuia sa stau acasa si din ce castiga el nu ne-am fi descurcat cu toate cheltuielile.Azi ma suna,si imi zice ca ii pare rau,dar a gasit pe pe cineva,dar ea o sa incerce sa ne ajute.....ce sa zica si ea.
La naiba ca imi pusesem atatea sperante in treaba asta...............
Scuzati-ma ca m-am descarcat la voi,dar sunt terminata.....asa e cand iti faci vise
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
emanouela spune:
getik spor la trebi
picky oare o sa vina si in Romania???? offfff, cu nebunii astia care nu au ce face...deci supravietuisi razboiului???
adino fata...sa te ierttt, sa nu te iertttt...ma mai gandesc. asa e cand iti faci vise dar tu alta data percuteaza imediat...nu sta, de o luna tu trebuia sa fi plecata si intrata in "paine"...eu zic sa nu te superi pe fata ca degeabe te superi....pune-te in sit ei putin....tu suni la cineva, zici ca ai nevoie si stai si astepti....nu e normal cand vezi ca nic nu se misca sa faci altceva, sa cauti pe altcineva??? eu zic ca da,la fel as fi facut....Dumnezeu da dar nu baga in desaga...asa ca fruntea sus si specueaza orice
alic spune:
fetelor va pup! nu mai stau mai mult fiindca am un copil bolnavior si plangacios, cu rosu in gat
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro