**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 11
elena_adina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela adino fata...sa te ierttt, sa nu te iertttt...ma mai gandesc. asa e cand iti faci vise dar tu alta data percuteaza imediat...nu sta, de o luna tu trebuia sa fi plecata si intrata in "paine"...eu zic sa nu te superi pe fata ca degeabe te superi....pune-te in sit ei putin....tu suni la cineva, zici ca ai nevoie si stai si astepti....nu e normal cand vezi ca nic nu se misca sa faci altceva, sa cauti pe altcineva??? eu zic ca da,la fel as fi facut....Dumnezeu da dar nu baga in desaga...asa ca fruntea sus si specueaza orice |
Fata,dar eu am tinut legatura cu ea.Atunci mi-a zis ca mai dureaza un pic ca avea nu stiu ce probleme,si sa-i gaseasca lui Bogdan.Ne-am sunat,am vorbit pe skype,chiar de vreo doua ori a venit si maicasa ca sa vorbeasca cu ea de la mine.
Dar,normal ca mai aproape sunt rudele.A luat-o pe o verisoara de-a ei.Asta este,eu una m-as fi dus atunci,a doua zi,si faza a fost ca nu eu am sunat-o,ea m-a sunat pe mine ca auzise de la maicasa ca vreau sa plec.
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
Picky_toto spune:
Gata am hranit copila si pe bebe din burtica iar acum fiica mea a dat tonul bombardamentului cu pampers..si l-a luat ca prizonier pe Picky
Adina imi pare rau ca aveti probleme. E greu de trecut peste ptr ca ti-ai facut vise si iluzi..sper sa gasiti pana la urma o solutie
Ema pai in Ro cica..ca la stirile de acolo am vazut
Daniela tu nu ne vizitezi? sau astepti Craciunul?!
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Alic off a ajuns virusul si la voi? insanatosire rapida Nataliei si sa intri sa ne mai spui cum mai e micuta
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
adino am inteles....vina mea e ca plec de la premiza de corectitudine si iaca ca ma lovesc din ce in ce mai des de talambi din astia, gen fata asta.....in fine...imi pare sincer rau...lasa, nu mai fi suparici si da o cana de must
picky macar ma ia pregatita si pe plaiuri natale....si pe la ce ora??? n-au zis??? vai saracul catelllllll
cris_82 spune:
alic multa sanatate sa treaca repede rosul in gat
simina a mers foaret repede treaba cu garantia,a venit omul la masina,a facut niste verificari si in 2 min era gatasa ne aratai si noua tapetul
getik spor la treaba
adina vad ca nici tu nu ai staresi noi avem vie si mi-e groaza ..chiar am vb cu soata ca atunci cand nu or mai fi batranii o scot pe toatasi las pomi fructiferi si gazonsa fie cumva d ela dintisori nosptile astea agitate??vad ca si noua ne-a dat un varf de dintisor azi noapte,dar a dormit mandra mea super bine
picky lasa ca nu numai eu sa am pampersi insirati in toata casacategoric i s-a pus pata pe tablita si toata ziua o mazgalestedar trebuie sa bat vreo 2 cuie in perete mai la nivelul ei si sa i-o agat ca se suie pe ea si o s-ao sparga pana la urma,am luat azi cod si i-am facut teroristei in folie de aluminiu pe gratari-a placut ca a halit juma dintr-unul..ce?al cui sfarsit??fi serioasa....nu am auzit de asa ceva..parca si acum vreo 11 ani cam aceleasi zvonuri panicau lumea..eu zic ca nu e cazul sa te agiti`
adina o singura chestie,fara suparare..data viitoare cum mai e vreo oferta de ceva ok,nu mai stati pe ganduri si actionati ca pe praful asta nu e de stat
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
emanouela spune:
apropos de stirile din Romania, picky, tot acolo au anuntat cu trambite ca laptele praf are Al....adica sa inteleg ca pe noi ne lasa astia sa ne omoram copii si nu ne zic nimic...ticalosiiiii
Picky_toto spune:
Ema pai la stirile de azi-nopate de pe antena..uite un articol www.sfarsitul-lumii.com/2010/10/12/nostradamus-si-vanga-al-treilea-razboi-mondial-incepe-11-noiembrie-2010/" target="_blank">aici..e vb de cel de-al 3 razboi mondial...de aceea am zis ca la mine in casa deja a inceput..
Da, stiu ca aici nu cred ca s-a zis de lapte cu Al in el, dar eu una am unele retineri in ceea ce consta laptele praf...stii doar ca aici nu se face mare tam-tam sa-i dai copilului lapte praf pana la 3 ani ca in tara..aici cel mult pana la 1 an apoi poti sa-i dai lapte normal...oricum era o paranteza....am citit si unele postari ale mamicilor de pe aici, care au avut unele experiente neplacute cu laptele praf incat m-a ingrozit si mai tare..asa ca ...nu mai comentez pe subiectul acesta ca-mi sariti in cap .. Da tu cand pleci in tara? nu pe la sf lui nov? ca eu asa retinusem
Cris da nu ma agit deloc, ca pana la urma toti murim...doar ca daca ar fi sa mor macar sa fiu alaturi de cei pe care-i iubesc cel mai mult..deci si la tine se bombardeaza..ok, deja a venit razboiul ..asa sa faci cu tablita ca e pacat sa o rupa..la cat e de terorista sigur ii va face de petrecanie...buna mancarica da' ti dau un sfat cu aluminiu....nu-l mai folosi asa des..nu prea e sanatos
Va las ca acum fiica mea sta cocotata in brate la mine si nu vrea decat sa merg cu ea pe pat..la tatzi...ca laptic nu vrea
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Buna dragele mele,
incerc sa recuperez, sa vad cat reusesc ...
Elena, condoleante, imi pare tare rau de pierderea suferita. Si eu am senzatia ca numai oamenii buni mor, zilele trecute mi-a murit un al doilea coleg de serviciu, ambii erau oameni extraordinari care puneau suflet in tot ce faceau
Adina, off, te inteleg, este tare greu sa treci peste un vis naruit si peste dezamagirea pe care ti-o produce un prieten. Sper ca in curand sa aveti sansa sa realizati ce va propuneti
Picky, cum esti? Azi ai programarea la doctor? Ce sa-ti fac eu tie ca sa stai linistita! Chiar nu e de glumit cu tensiunea de sarcina, asa ca ai grija de tine Dupa ce trimit mesajul intru sa vad pozele de pe mail, abia astept sa o vad pe Stefi cea dulce
Lavi, ma bucur ca sunteti mai bine, lui Vladut i-a trecut, s-a incalzit si afara, ne-a dat caldura si in casa, asa ca totul e bine
Cris, facusi violul aseara ca nu am simtit, ca am produs si noi un mic cutremur ca mi-a plecat sotul in teambuilding cateva zile si i-a aratat pe cine are acasa, sa nu uite intru acum sa vad pozicile ca nu am deschis inca mail-ul. Nu a dormit bine Vladut aseara ca el daca e prea obosit nu reuseste sa adoarma profund
Ema, tare frumoas arata camera lui Darius super e bine ca primesti pup de la Darius si o data pe luna, al meu e zgarcit la asa ceva. Ai mancat un kg de inghetata fara mine, zgarcito!
Simina, ce frumos ca ati fost toti la nunta si v-ati simtit bine! Super Andutu ca s-a destrabalat Cum se mai simte? Astept maine pozicile! Vladut e bine, mai tuseste fff rar, numai ca nu are pofta de mancare, cred ca iar e o maseluta de vina Cred ca o sa fie frumoasa camera piticului. Mie mi-ar placea sa o decorezi cu tablouase sau stickere cu personaje din desene sau animalute, masinute...ca sa fie ceva mai vesela si colorata!
Alice, sanatate multa, sa treaca repede gatutul!
Getik, mmm, ai pus poze cu bunatatile din camara? poftesc pana sa le vad
Gata, incerc sa vad pozicile de pe mail si revin
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
picky poi ce faci fata???? tu incep mai devreme???? ai dat peste cap prezicerile....ntz, ntz, ntz...cine sare in cap?? s-o vad eu pe aia de sare in cap...eu la cate aberatii am citit aici, la cata exagerare...ma mir cum de mai facem copii, cum de mai traim...nu s-a zis nimic aici, doar in Rom o stire preluata dintr-un ziar de scandal englez...stiu cum e aici cu laptele praf...dar eu ca mama care nu am avut, pt ca oricat de incredibil pare...imi scoteam sangele si lapte ioc....ce fac??? dau lapte de vaca??? nu, normal ca nu. iau in calcul ratiunea mea si sfatul medicului si dau formula. plec pe 1 noiembrieeeeeeeeeeeeeeeeee....prind razboiul acolo
ano stii ceva??? cand ai fost si te-ai dstrabalat cu fetele te-ai gandit si la mine???? nu
cris macar is plini pampersii????
cris_82 spune:
greu tine pasulomul cu voi la ora asta limbarnitoaselor
adina pai in cazul asta,sorry tipa e cam neserioasa..
picky vaiiiii saracul catel....stai sa vezi ca si eu vreau sa tin matza aia mica in casa..dar sa o dau la pace cu soata ca ea nu vrea ..cred ca e mai bine zis Anul Nou
ema uite de aia nu o sa fac si friptura din seara asta tot la folie aluminoasa
picky din punctul meu de vedere..antena si otv sunt cele mai imbarligatoare posturi tvau dat si o sa tot dea mult si bine,o gramada de informatii eronate,si mereu sa agite populatia..cine-ti sare in cap?nu o ai pe puca care-ti joaca tzontzoroiul 24/24 ??fi seriaoasa,fiecare e liber sa faca cum crede ca e mai bine pentru puiul sau...aha,deci tzatzi e de alint
ana ma bucur ca vladut e mai bine si cu chef de joacaeeee ..sigur s-au intalnit undele de soc pe undeva pe autostrada si s-au ciocnit si la noi nu au mai ajuns
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR