**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Cris, arata super ciresul, abia astept sa vad si piramidele tablita este idem cu cea pe care o are si Vladut, dar a reusit sa-i strice creionul Si eu care speram ca o vad si pe Miru in pozici ...
Emo, inca o data iti spun ca arata super camera lui Darius, dar la asa baiat frumos nici nu se putea altfel
Picky, pup eu falcutele ei dulci de fata frumoasa cu cercei le da sa pape la papusi, am o nora pe cinste
Getik, arata super camara ta mi-ai facut pofta de niste castraveciori in otet ala e catelul pe care il alearga Ary? am vazut-o si pe frumusetea mica in decapotabila ei roz
Pup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
ano mancati-as eu talentul tau de "recuperatoare"...ca m-ai ametit....merci merci draga dar degeaba ca tot nu vin sa-ti desenez, piramidele le vezi la semnatura lui cris....eu i-am sugerat sa-i dea o lopata mirunei...sa caute mormantul faraonului, uite asa ne imbogatim...dar nu vrea
anna-mama spune:
Ema, merci de pont , acum am vazut pozicile! tu ai terminat decorarea?
Cris, ti-au iesit super si piramidele si am vazut si motata mica pe scaunel , ii plce scaunelul piuitor? ce mai desenezi acum?
cris_82 spune:
ema fac fata,ce vrei sa-mi aud ca te las flamanda???
ana a mea nu a striat creinul,ci formele alea..adica le dezliupeste magneteiipai are 2 scaune din astea si toata ziua le cara dupa ea si se pune-se scoala,se pune-se scoala..ce mai,distractie totalamomentan am luat o pauza,dar ma incerca chinuitor nicte matze negre in bucatarie ca sa vina babele si sa faca infacr si sa o pun de-o coliva
ema fataaaaaaaa,are lopatele dar nu vrea sa sape ci vrea sa angajeze muncitori si momentan nu are destui bani sa-i plateasca
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Fetelor, eu i-am facut friganele lui Vladut si tare i-au placut. Acum se uita la Mickey. Mie deja mi-e dor de sot numai la gandul ca nu-l vad pana vineri seara dar partea buna e ca ma culc devreme serile astea
Cris, buna tare ideea cu pisicile negre dar sa ma chemi si pe mine la coliva ca tare-mi mai place
anna-mama spune:
Si nu v-am spus ce cuvant are Vladut in vocabular: hotdog de la Mickey i se trage
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Offfffff.....asta cred k e saptamana cu vesti rele.Vin si eu sa ma plang un pic la voi Acum vreo luna,primesc telefon de la o "prietena",ca a auzit ea ca as vrea sa plecam in strainatate si ca ea vrea sa-mi propuna sa venim sa locuim la ea,iar in schimb eu sa am grija de copilul ei cat timp e ea la servici,iar lui Bogdan sa-i gaseasca sotul ei de munca.Am fost deacord,nomal,pentru ca si mama ii gasise lui Bogdan de lucru,dar eu trebuia sa stau acasa si din ce castiga el nu ne-am fi descurcat cu toate cheltuielile.Azi ma suna,si imi zice ca ii pare rau,dar a gasit pe pe cineva,dar ea o sa incerce sa ne ajute.....ce sa zica si ea. La naiba ca imi pusesem atatea sperante in treaba asta............... Scuzati-ma ca m-am descarcat la voi,dar sunt terminata.....asa e cand iti faci vise Razvan si mamy va Poze Razvanel Happy-mamy Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009) |
mai cuscra dumnezeu e sus si vede, poate afost mai bine, asa am patit eu a plecat cez la munca sofer la un ROMAN a zis sa ma ia si pe mine, zis si facut si ama juns acolo am fost 3 luni SLUGA la 5 indivizi, fara nici un cent primit, asa si la mine ei ne-au cautat poate asa a fost mai bine
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
elena_adina spune:
Da fetelor,aveti dreptate,cine stie de unde v-a sari norocul.
Eu maine nu cred ca intru ca vreau sa ma duc la Manastirea Neamt la slujba si sa impartasesc baiatul,iar dupa avem vizite de facut.
Hai sa va povestesc o chestie .Azi,sortam niste hainele albe din cos ca sa le pun la spalat,Razvan era cu mine,luam cate una o puneam jos si ziceam "e murdara".La un moment dat,il vad pe Razvan ca ia si el haine din gramajoara facuta de mine,cate una si zicea "dala,dala",am ramas tablou,imi venea sa-l mananc tot cat era el de scump cum cara cate un prosop si zicea ca-i"dala".
V-am pupat!Ma duc sa ma uit la Ezel
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
getik1 spune:
frate dar voi ati avut limbariraaa
am citit tot dar nu mai pot acu sa si scriu, dupa o zi cu urlatica care nu a mancat decat a urlat, si vreo 3 ore car a dormit am jumulit balariile uscate din gradina, am fiet niste compot de pere, zmeura tarzie, si salata de sfecla. plus ca azi am incput sa pregatim sa culegem via cred ca maine asa c sunt rupata rau si intre picaturii am pus si muraturile care nu le pusesem.
elena imi pare rau pentru prietena ta
emooooooo si pentru tine sa te am mai pus 3 pungi cu ghebe la congelator
lavinia nu am dat cu savo ca sunt acasa tresa plec sa pot da, si ridiche eu 2 luni cat am fost gravida am baut in continu ca eram rupta de racita
si vad ca ary este cam singura care nu este bolnavioara cred ca a facut anticorpi in burat mea, ca doar 5 luni din 8 am fost bolnava
simina cea ai tare nunta asa ceva nu am auzit la mine ear 5 si parca nu aveam chef sa plecam
cris, anna,piky, dana nu mai pot mi se inchid ochii de somn si vad dublu asa ca de voi ma ocup maine dimineata la cafea
poop mamicile si buburuzele
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar