**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 7
Picky_toto spune:
Getik ai putea sa-i dai dulceata facuta de tine in casa, ptr ca nu are e-uri, dar eu zic sa mai astepti cu dulcele, are zahar...lasa-o sa mai creasca putin si apoi sa-i dai..bine putin sa guste nu-i bai, dar nu zi de zi ..parerea mea
35 grade in casa??!!! e mult ..noi facem in living 23 grade cand e f frig afara si in dormitor 18-19 grade...acum centrala e oprita ca e soare afara
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
picky sa poarte cu placere cercelusii si fara complicatii...asa ma bate si pe mine gandul sa-i pun unul...mama nebunaaaa. vezi speculeaza cand au evreii reduceri, cica scot de vreo 2 ori pe an la reduceri mari bijuterii cu sai fara diamante...anul trecut aveau in oct reduceri si primavara fac...siiiiiiiiiii targuieste-te cu ei, ca merge....noi am fost cu un evreu dupa noi ca nici eu nici al meu nu suntem genul sa ne targuim, cand am luat verighetele si de la 1200 erau reduse la 650 si noi le-am luat cu 450 dupa ce ne-am targuit. el a intrebat si de reduceri si asa am aflat
Picky_toto spune:
Ema vizionat pozicile..te-ai intrecut pe tine..camera e mortala si colorata imi place tare mult. Apropo care e reactia lui Darius cand si-a vazut prieteni pe pereti?! ii place?
Da stiu ca te poti targui cu ei, dar nu toti lasa din pret..oricum cand vom aveam mai multi baniti investesc in bijuterii Si m-am bucurat ca nu ne-am vazut verghetele pe aici..noi avem verghete luate din ro si aici nu am vazut modelul asta..si-mi place....
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
picky merci, merci; daaaa, ii placeee, sta cu mainile pe ele, vb cu ele daca nu lasa unul la pret pleci si mergi mai departe...nici la noi initial nu vroiau sa lase. au zis ca deja sunt reduse si am zis, ok, mergem mai departe, cu toate ca imi placeu teribil, si nici eu in alta parte nu vazusem asa, atunci au schimbat foaia si au intrebat daca le vrem, eu am zis da, le vreau ca imi plac dar nu am la bataie decat 450....atunci au zis ok...si au 18 carate si a mea are diamant 5 puncte(nu ma intreba ce inseamna ca nu stiu stiu doar ca e un punctaj ft bun)...18 gr ambele....deci super pret am obtinut....lasa ei, trebe insa sa fii ft convingatoare. daaa, e o investitie bune...si eu vreau sa fac asta dar sa ne mai revenim putin ca stii bine cat papa o casa nouaaaaa
getik1 spune:
fetelor stiuuuuuuuuuuuuuuuu ca este prea mult dar am soba de teracota si pe asta nu pot sa o controlez cand se incinge se incinge, centrala este in asteptarea gazelor care tre sa le bagam, am demarat actele acu asteptam ,si daca las usa deschisa se face prea frig daca o tin inchissa prea cald
avetii idee cum sa scot mucegaiu dupa haine?? mia mucegait un pic o lenjerie in baie ca este ff frig si umezeala in cosu de rufe, mai pot sa scot fata??
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
LA MULTI ANI EMAAAA!Sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de pitic si cei dragi tie.Sa ramai la fel de vesela si plina de umor mereu. Te pupacim si eu si Rareselu
Fetelor tre sa fug dupa laptele puiului, revin cand doarme el.Apropo tuseste iar rau, i-am facut ceai de ceapa si merg si in piata sa iau o ridiche neagra, dar nu mai stiu ce sa pun in ea...ma ajutati pls?
la toate si la buburuze
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavinia.p LA MULTI ANI EMAAAA!Sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de pitic si cei dragi tie.Sa ramai la fel de vesela si plina de umor mereu. Te pupacim si eu si Rareselu Fetelor tre sa fug dupa laptele puiului, revin cand doarme el.Apropo tuseste iar rau, i-am facut ceai de ceapa si merg si in piata sa iau o ridiche neagra, dar nu mai stiu ce sa pun in ea...ma ajutati pls? la toate si la buburuze Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009 |
ridichea neagra o scobesti dar nu sa ajungi in partea opusa, unde este codita de la frunze iar in interior pui zahar si o pui intr-o cana cu partea cealalta si o lasi pana se face sirop.
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
ema sunt superbeeeeeeeee vreau si eu,
piky felicitarii pentru cercelusii sa ii poarte sanatoasa si fara bubitze
fetelor buburuzele voastre dorm in camera cu voii???
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
iti plac???? ghebe contra desene pe pereti....te bagi???
la mine stii, da, doarme singur....de cand ne-am intors in Belgia, adica de pe 11 aug la aproape 1 an....deci nu-ti fa griji daa asa e marele bai...daca doarme in patutul ei, poti si mai tarziu sa omuti singurica in camera, daca doarme cu voi in pat, e buba atunci, tre sa o iei treptat...intai cu patutul si dupa cu camera...Darius e un copil ce se adapteaza ft usor schimbarilor, asta e marele nostru noroc
anna-mama spune:
Buna,
Vladut inca are probleme cu tusea, offf, nici sa doarma nu-l lasa
Lavi, off, si voi iar al meu nu prea vrea sa ia siropuri, am Stodal, Eurespal si Tantum verde spray (asta il folosesc mai mult ca pe celelalte le scuipa) si ii mai dau cand cere apa ceai caldut de ceapa cu menta, si-l mai calmeaza, dar noaptea nu pot sa-i dau nimic
Ema, cum petreci azi? ceva planuri?
Picky, felicitari lui Stefi pt cercelusi, fetita mare si curajoasa! Ce norocosi sunteti ca e asa sociabila Cum te mai simti?? burtica?
Cris, imi pare rau ca te-ai ciondanit cu soata, dar daca merita o corectie brava ca ai aplicat-o
Getik, ffff cald la voi, eu cand erau asta vara 30 grade in casa il tineam pe fi-miu numai in pampers si si asa era prea imbracat
Dano, gata? ai dat o tura pe la noi si crezi ca ne-a ajuns? sau acum recuperezi tot ce am scris? vazut pozicile, tare mult ti-a mai crescut teroristul si s-a facut tare frumusel
Acum am scris din amintiri ca mi-a fost frica sa nu se trezeasca fi-miu...daca mai era ceva sa-mi amintit si sper ca nu am omis pe nimeni
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR