**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
moama da ce bate vantuil aicea.......
getik e o poveste mai veche si tocmai de aia aseara i-am dat la buci si nici nu i-am facut sa manance..trebuie sa invete sa-si cunosca limitele si sa percuteze odata ca nu sta de vorba cu colegii lui de munca sau prieteni ca cu mine nu-i merge
mada cred ca ti se trage de la avrtismentul ala de atuncealasa ca scapi tu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
lavinia.p spune:
Buna seara fetele
Acuma seara ne-am repatriat si noi acasa.Dupa ziua de ieri de smotru si dat cu solutie anti-mucegai(mersi Cris, a mers super cu Savo) isi merita toti banii,deci dupa ziua de ieri am ramas sa dormim la mami fiindca mirosea foarte tare solutia si seara supa ce toata ziua au fost deschise toate geamurile.Azi am fost la piata de dimi cu mami si seara am iesit din nou pe centru la festival. Am impresia ca pe Rares iar l-a apucat tusa seaca de care abia am scapat si am observat ca iar muceste bine, sper sa nu fie ca randul trecut si iar sa trecem la prednison, nush ce sa ma mai fac cu el.Inca nu merg la dr, ii dau ceva sirop de tuse si dc nu-si revine pana miercuri merg iar la dr.
Fetelor am o curatenie in casa luna si bec
Criscum stai cu piramidele?Pozici cand ne pui?
Ia te uite cine a aparut Danooooce faci fata? Doamne ce dor mi-a fost de tine, ma bucur ca nu ne-ai abandonat de tot, ce faceti? cum sunteti? Denis?
Emaam vazut desenele sunt SUPERBE dar sa stii ca si eu ma apuc de saptamana viitoarenu ma las la voi...ati fost pana la urma la zoo?
Daniela multumesc...sa nu-mi spui ca si tu ai probleme cu fierea?sper ca nu...iti trimit si tie vointa cum nu...mersi de raspunsul cu mucegaiul, am dat cu Savo pana la urma
Annadistractie placuta in oras cu fetele...apropo cum merge scula noua? ...ce sirop de tuse-i dau la Vladut ca vad ca si pe Rares l-a apucat din nou?...mersi da o sa aiba cu cine se juca, pe cine prosti...bine a fost pi centru si buna bericica
Getikam supravietuit smotrului dar a fost de lucru nu gluma, bine ca am terminat
Danielafelicitari pt kg date jos ...am vazut si pozicile cu Denis, care e la fel de frumos si scump cum il stiam doar ca a crescut si e un baietel in toata regula, iar poza asta mi-a placut la nebunie http://picasaweb.google.com/daniellaene/Mare2010#5491966480699248594 defapt toate mi-au placut
cand ati fost la munte a fost si turta finutei ca ai pus aceleasi poze, sau eu m-am incurcat in atatea?
Getikvazut pozicile, super ti-ai facut
Crsiam terminat, ara super, nici nu-mi vine sa cred ce eficient este, miercuri mai reiau odata sa fiu sigura ca am scapat si gata
Gagicile merg si eu sa vizionez un film si apoi la somnic! Va pupacesc si va doresc o noapte buna!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o [ calda,perfuzabile cu ness,trabuce si vougue pentru danuta
LA MULTI ANI EMA sa fi fericita si iubita,sa ai parte numai de bucurii alaturi de sot si Dariusica,si sa ne faci cinste azi fata ca nu-ti urez aici degeaba
lavi ma bucur ca ati scapat de mucegai,dar la vara sa izolezi musai ca altfel o sa-ti reaparadar am pus poze,sunt la semnaturaapropos,vezi ca poti sa iei rezerva de savo si costa mai putin cu 5-6 lei,numai sa opresti capul ala pulverizator de la prima doza..lavi,vezi ca pentru intarirea sistemului imunitar sunt o gramada de produse naturiste care chiar ajuta,vorbeste cu dr. si stabiliti o schema pentru lunile reci
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
LA MULTI ANI EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SA FI FERICITA,SANATOASE SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE ALATURI DE SOT SI PITIK
neata fetelor am nevoie cred ca de o tona de cafea sa imi revin nu am dormit toata noaptea, asa ca buna cris. am fcauta seara focu in casa si erau pe la 3 :35 de grade si acu am o durere de cap.
lavi si mie m-ia apararut mucegaiu in canera sa vad cum fac sa plec o noapte la maam sa dau si eu cu savo. bv ca ai reusit sa faci bec
cris frumoase piramideeeeeeee vreau si eu, nu vi si la mine sa desenezi???
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, EMA! SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI FRUMOS IN LUMEA ASTA, SA FII SANATOASA SI FERICITA!
Pupam sarbatorita si asteptam sa faca cinste
Revin mai tarziu...
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Neata
La multi ani Ema, sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei mai importanti oameni din viata ta
Slaba activitate weekend-ul acesta se pare ca ....
Dana ti-am vazut pozicile cu Denis...ce mare s-a facut si tot blond easte...da' am vazut ca l-ai tuns? nu ti-a fost mila de parul lui?! Am vazut ca v-ati distrat frumos in lunile in care ati disparut de pe forum..la mare, la munte..iar tu arati super bine, felicitari ptr kg date jos.. mi-au placut toate pozicile dar in special cele de la finuta si mare..vad ca nu avea nicio treaba cu nisipul era la puta goala si smecher tare.
Getik la kg sta foarte bine, deci nu ai de ce sa-ti faci griji ..ti-am vazut proviziile de iarna..ai uc ce trece iarna
Cris ce sa dosesc caodul ca ii ia is tacsu unul ei ..ca tare mult i-a placut basculanta si te-ai impacat cu soata? ii faci in seara asta de mancare sau iar il culci flamand...sau il trimiti la masa jos sa-i dea de mancare?
Mada ce esti moderanta? chiar nu am observat si nu ai nici un avertisment..eu zic sa intrebi moderatori prin pm sa vezi care e problema
Lavi ma bucur ca ai casa bec..da' cat o sa tina? nu si-a isirat Rares jucariile pe jos? Off pui mic iar l-a intors raceala? Apropi tu ii pui ser fiziologic in nasuc chiar daca nu are mucisori? eu ii pun dimineata si seara...sper sa nu fie ca data trecuta..sanatate multa
Cris vazut pozici super frumoase, da mai mult mi-au placut cele cu motzu lu' fita ...are motz uraaaaa, in sfarsit
Ema imediat intru sa vad si pozicile tale
Getik dar de ce nu ai dormit?
Anna cum te-ai distrat cu prietenele?
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
piky nu ma dormit de calduraaaaaaaaaaaaaaaaa erau 35 de grade in camera
fimea era in body cu maneca scurta si o pereche de pantalonasii subtiri a dormit mititica dar eu ioc ma duc sa fac supa de vacuta lu ari si branzica reteta a la ema.
P.S. pot sa ii dau dulceata facuta de mine in casa???
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Si acum sa ne laudam si noi putin...
Avem CERCEI de ieri...Am fost la plimbare in Anvers pe la magazinele de bijuterii..de abia am gasit un evreu care facea gauri la copii asa mici.. a plans mititica si tot ne zicea buba, dar i-a trecut, numai ca nu ne lasa sa punem mana la urechiuse. Trebuie sa poarte cercei acestia speciali timp de 3 luni iar apoi putem sa-i punem ce cercei vrem. Mi s-a spus cam o data la 2-3 ore sa dezinfectez cu alcool medicinal din farmacie iar daca se inroseste si se umfla sa nu-i scot ci sa merg la pediatru ca e o infectie..pana acum sunt ok, nu mai e rosie si nici umflata, asa ca sper sa nu pateasca nimic
Apoi ne-am plimbat pe centru si ne-am oprit la o pizzerie italieneasca unde Stefi a fost deliciul tuturor , s-a jucat cu o ospatarita, a "comunicat" cu alti clienti de la mese, a comentat, a strigat dupa ospatari, a papat masline, pizza, a baut suc de portocale proaspat cu paiul ..ce mai o iesire de milioane, mai ales ca si vremea a fost frumoasa ..asa ca am zis ca o sa mai avem astfel de duminici
La ziua baietelului la fel, Stefi a fost in centrul atentiei, foarte prietenoasa si sociabila cu toti invitati chiar daca nu-i vazuse in viata ei..la toti se ducea in brate. A interactionat si cu copii de pe acolo, chiar si cu sarbatoritul, dar baietelul e cam salbatic, a apucat-o de vreo 2 ori de fata si de ochisori..Dintre jucariile primite de baietel, ei i-a placut chiar masina luata de noi, cea pe care a vazut-o acasa si dupa care a plans..s-a jucat cu ea pe acolo si nu a lasat niciun copil sa puna mana pe masina..foarte egoista a fost a fost la faza asta. In rest, s-a distrat de minune, de nu mai vroia sa plece...am pacalit-o ca sa reusim sa plecam acasa...
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
deci back....multumesc mult fetele, ce-mi doriti voi mie asta va doresc si eu voua
getikmama draga, vezi ce faceti cu temp in camera.....e infiorator de cald si pt voi si pt pitica....aici se recomanda 22 grade maxim... si in Rom la fel...daca o tineti la asa caldura ii dezvoltati sensibilitate, ii afecteaza si caile respiratorii, iar acum ca vine frigul....va fi un soc termic pt ea....de la 30 la -10....asa ca mare atentie. mai asteapta cu dulceata....macar sa faca 11 lunite, eu te-as sfatui 1 an dar si eu i-am picurat cate putintel pe la 11 luni asa caaaa....si nu dess i nu multa, are zahar....dupa 1 anisor poti sa ii dai mai des
lavi n-am mai fost la zoo....am fost prin oras la plimbare...e, data viitoare...la primavara adica cand va fi si flora toata in toi
cris; picky, anna va pup si merci mult de urari