**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 5
getik1 spune:
nu ma mai joc acu cand termin treaba voi ati plecat care incotro.
azi am facut clatite ca doar am pe aici pe la voi asa ca m-am conformat pentru nepoatamea si pt mine dar mai putin ca deabia am slabit un pik.
anna felicitari pentru cadou asta da, distractie placuta in oras
piky are 8500de gr, si da manaca supa de legume cu carnita zilnik la pranz, piure de fructe nu prea o pacalesc, dar ii pun mai multe legume in ciorbita, si manca zilnic o masa de fructe cu biscuiti, deobicei la 5 dupamiaza. mi se pare ca este cam slabuta dar nici obeza nu o vreau.
laavi cum merge cu smotru??
dana imi pare bine de cunostinta,pai in curand o sa ma bati ca eu sunt cel putin de 2 ori pe sapt cu bucatareala mai amanuntita, si sincer nu stiu cu cine seamana ary la ochi o combinatie intre tacsu si eu
emo i-am facut branzica cu smantana si marar a iesit un deliciu, si branzica din lapte si iaurt a iesit bestialaas manca si eu.
mada eu te dadusem disparuta, felicitarii pentru vorbareata si mersu singuriga, apropo azi niste copilasi imi zic getik dar tu i-ai dat apa din clopot lu ary sa bea?? am lesinat de ras ca se spune ca vb mai repede
adina si fimea vrea nu mai afara ca daca eu ies pe usa ea sta in camera in premergator si ma vede si isi face moarte pana vin in casa asa ca sa ne inarmam cu multa rabdare.
cris vreau sa vad poze cu piramidele.
azi ary a alergat-o pe paty cu premergatoru de biata catea a ramas traumatizata o sa pun poze cu paty mai incolo pe seara.
si eu care credeam ca daca este week nu este asa agitatie pe aici dar m-am inselat
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
dani3lla spune:
Sa va zic si despre noi cate ceva...Denis creste bine mersi fara nici un stres,are 4 dinti sus,2 jos si 3 masele,pe zi ce trece se perfectioneaza in tainele terorismului de performanta,nu are un vocabular tocmai vast in...romana...zice doar mama,tata,papa,caca,apa,tachi(taci),ala(alo),aia(maria),pooo(ploua),oooo(ou) si ...in chirchiza zice cam asa iapi,iapi,japi,japi,pia,pia,acidichisimmmmmmmm etc
Despre masa...am mai slabit putin,am ajuns la 78 de kg dar stau extraordinar de prost la nivel de creieras...
Avem poze pentru doritori
de la tara
de la mare
de la 1 an incoa
de la munte
turta finuta
emanouela spune:
dano asa si crezi ca noi plecm undeva pana face fiitu 18 ani???? nu draga, asa ca baga mare iaca ca nu am plecat
la plimbare, plec acusica la shopping; vezi ca recuperatul cica face ft bine la creieras, si asa te plangi
ano destrabalare maxima....la mine e soare, da????
getik ai vz??? intradevar iese super bun si e mult mai sanatos
mi-a inflorit copacullllllllll.......ma duc sa mai iau ceva de pus in el si va bag pozici
getik1 spune:
corect ema
dana frumos fitu, imi place de el,moaaaaa si ce blond e
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
am cautat ce vroiam darrr costaaaa mult asa ca va pun deocamdat niste foto pe contul comun cu starea actuala a camerei piticaniei...caut niste casute pt pasarele de pus in copac
getik1 spune:
fete am reusit sa fac curat in becii uitatii cum a iesit
+poze cu paty
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Diverse#
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
dragele mele sunt rupta de obosita, am zis ca azi stau mai usor cu treburile dar odata incepute unele am continuat cu altele ca a stat nepoata mea cu ary si am bagat la greu asa ca va pup dulce mamici+buburuze
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata,haideti la o calda,parfuzabile cu nes ,trabuce si virginia slim
bag seama ca aveti mancarimi la degete..pai lasa ca va dau eu de lucru..
mada mie imi apar foarte tarziu postarile tale,esti moderataoricum,felicitari pentru mica vorbareata si mergatoare tzop-tzop
lavi cred ca ai terminat treaba nu???cum arata acum peretii??e ok?
picky moamaaa,e belea maredata viitoare sa dositi bine cadoul
danuto vezi ca pana la carciun e sf.nicolaeasa ca foloseste carnea cu moderatie ca sa ajunga
ema pai ia sa vad cum te racoresti tu la cu un ceai cu gheatza de craciun sub copacul tau infrunzitca al meu e chel..doar flori de elhai,sa te vad cu pozeeeeeeeeeeeeeeeeee
uite asa mancam carnati inainte de sarbatori de la danuta..nu mai balii la clatite,vezi ca ti-am trimis reteta pe mess
ana romanticilorrrr
deci nu mai esti suparata pe el,nu?dec i e superrrr meseriasa "jucaria" pe care ai primit-o vreau si euuuuum-am ciondanit cu soata,asa ca ma cam doare in cot de ce spune el
getik se pare ca si pe tine te-am virusat cu clatitelestai asa sa le fac foto la piramide si le pun
danooooo pai fata,tu ii pui matura in brate la baiatsi l-ai tunssss?? vad ca ti-ai facut de cap cat ai fost lipsa la apeloooo meseriasa noua masina sta ce marca e??
[b]ema fata,te-ai intrecut pe tine insatisuperrrrr
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
neata, am venit la facuta de cris este irezistibila.
acu ma duc sa beau o cafea reala cu soata mea care este la animale azi am scapat de frig.
cris dc te ai ciondanit cu soata??
piky isteata rau printesa, acu cred ca tre sa iei la dublu cadourile in caz ca mai descpera ea ceva
poop plec la cafea realaaaaaaaa
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
eumada spune:
Cris asa e sunt moderata dar nici ca-mi pasa......
Fetelor si Eva a refuzat laptele de la 10 luni la un an....
apoi a reinceput sa bea si bea acu` e pe junior1+...cere ate ate ...
deci nu trebuie sa va faceti probleme eu ma bucur ca bea din nou lapte ca e necesar pentru cresterea ei...din alimente nu-si ia toate vitaminele si mineralele....si in sfarsit e mai bine la putzica..sper sa-i treaca.
pup fetele si mai vin io...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#