**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici cu pici terorici

haideti la o calda,perfuzabile,trabuce si vougue

getik e mai greu sa primesti costum popular de undeva ca si donatie..ele sunt foarte scumpe in magazin,si cine are acasa le tine bine acolo dosite..nu stiu ce sa zic..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Sunt rupta de somn, m-am culcat azi-noapte dupa ora 3 , am stat cu soata la o vorbapana mai tarziu si apoi ne-am apucat sa ne uitam la desenele Cars, ca nu le vazusem

Getik, cam greu de gasit costume populare pe gratis, decat sa gasiti vreu "sponsor", sa-i placa cum dansati si sa faca donatia respectiva ca binefacere. Sper ca azi e zi de odihna si la voi
Ema, ce mai face buba lui Darius? Nu am plans dupa Vladut ca am avut treaba...nu am apucat sa stau
Picky, au venit copiii? Sper ca te mai odihnesti si tu cat sta Stefi cu ei si sotul va pregateste masa.
Cris, multumesc de cafea, tare nevoie aveam, ca mi-e prea somn sa-mi si fac una. Cum e Miru azi, e pusa pe nazdravanii?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ana momentan a insirat toata cutioaia de lego in living si vad ca nu stie pe unde sa mearga ca o deranjeaza la picioare..valeuuu 3 dimineata??vezi ca atunci cand s-o trezi vladut te ia de buna si vrea joaca..

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, Vladut e treaz ca el mi-a dat trezirea da e destul de cumintel, ma menajeaza
Aaa, si la Vladut in camera e cutia de lego imprastiata, tocmai am calcat pe un gardulet de-mi vinea sa le arunc pe toate la cos

Mergi la inceput

si eu care credeam ca numai fi-mea insira prin toata casa..

mai fetelor???acum unde ati disparut toate??

BAZAR

Mergi la inceput

Eu am sosit acum, am fost prin oras sa-i iau ceva jucarioare lui Vladut. Si stiu ca erati interesate, am vazut la Diverta carioci pt bebei 1+!

Acum l-am bagat pe fi-miu la somn si cand se trezeste trebuie sa mai facem ceva cumparaturi de papa.

Cris, lui Vladut ii place sa-si stranga jucariile, dar de cele mai multe ori trebuie sa-i amintesc. Dar intotdeauna dupa ce se joaca cu taica-su raman toate insirate pe jos de nu mai ai pe unde sa calci In concluzie taica-su merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salutare fetelor
ma bucur ca nu ma-ti dat disparuta azzi de la cafea, am avut spectacil si azi si am plecat devreme de acasa abia am avut timp sa fac bagajele si sa plecam ca atare sunt rupta de somn si ma duc la nani poop

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Neata

Poftiti la , dupa ce va treziti sa inceapa petrecerea!!!!!!!! si muulte bunatati pt ca azi e Il sarbatorim pe Vladut de ziua numelui, "Sf Luca"

Din pacate are diaree, mititelul, offf, sper sa o rezolvam rapid!

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

ana multumim de cafeluta dau eu in continuare
Uite ca nu stiam ca e si Sf.Luca ..multumim de tratatie,banuiesc ca deja ai intrat pe remedii cum e orezul,morcovul fiert si altele ca sa treaca

Pe mine ma lasa buteliatrebuie sa dau o fuga in oras sa o incarc,si e asa de urat afaraaaaaaaaaaaaaaaaa

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Vladut!Sa fii sanatos,sa cresti mare sa o bucuri pe mami!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput