**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ce faceti mandrelor????
eu am somat ieri, stiti????
ne-am plimbat multtttttttttt...am fost intr-un orasel langa Brux care avea o gradina de dalii, sa vad ce foto a facut al meu insa.
La multi ani! Valaduttt, nici eu nu stiam Cris ca azi e Sf Luca...iti face mama un tort de orez si cu glazura de morcovvvvv, o bunanate, nu ano???
bubuta lui Darius a mai trecut ano, e o dunguta insesizabila acum, mov, pe ureche....ii trece pana se insoara.
nu mai tin minte ce ati scris, varsta....va pup insa pe toate
urat ano la noi deja a venit iarnaaaaaaaaaaaaaa, ieri dim erau -1 grad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Am o groaza de treaba insa am zis sa intru putin-am citit tot sa vad ce-mi mai amintesc:
Anna-tre sa fie frumoase desenele cu cars de ati stat pana la 3 noaptea!Ce tare Vladut cum va pune el sa va culcati si sa va sculati!
Cris-naspa fara sot acasa-eu stiu cum e ca al meu e mai mult lipsa in timpul sapt-sta la casa sa terminam odata-dar stii care e faza dura?ca te obisnuiesti-aseara de ex mi-as fi dorit sa fi ramas la casa ca nu am putut sa vad nik la tv ca se uita el la meci-ba chiar m-a si intrebat:nu-i asa ca-ti pare rau ca am venit?Da-mi si mie pm sa-mi zici de unde ai luat tablita ptr Miru ca vreau si eu sa iau ptr Andu.
Getik-deci ai must?Macar iarna te mai linistesti cu treaba in curte? la Ary cea vorbareata!Cum a fost la dansuri?Din pacate nu stiu pe nimeni care sa aiba costume populare sau sa va poata ajuta insa daca aud ceva.....
Danami-ne bucuram ca mai intri sa ne zici de samburelul miscaret dar zi-ne mai multe si despre Bubu.
Picky-cum mai sunteti?Te-ai mai odihnit zilele astea?
Ema- la Dariusica sa treaca buba!
Am vazut ca vorbeati de insirat jucariile prin casa-ptr Andu cea mai mare placere e sa verse cutiile de jucarii-le aduna apoi si iar le varsa.
Va pup!
Mai intru mai tarziu!
Dana te asteptam sa schimbi capitolul!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetfili am venit la
la multi ani vladutttttttttttt,anna sa-ti traiasca sa te bucuri de el
cris nu stiam ca tu folosesti butelie?? cu ce o incarci cu GPL sau de la peco??
emaaaaa si u ai somat ieri??

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

simina da asae iarna ma mai odihnesc,ary are o bebeliceasca si ma imita de imi vine sa o mananc
a fost ff cuminte la spectacol si mascota ansamblului, deabia astept sa mearga in picioare

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

daca tot am avut soata pana la ora asta acasa si disponibil,l-am pus la treaba si acum in sfarsit am terminat cu toate

ema -1 grad???brrrr.....astept foto
simina ei si cu tine,nu-i spune pe direct ca-ti place sa te lafai singura in patia-o si tu mai pe ocolite ca sa nu sufere si orgoliul lui de masculAm luat tablita de la Real cu 40 ron ,cam mult ce-i dreptdar ce nu fac eu pentru fi-measa vad azi in ce chefuri sunt de plimbareala ca e o vereme de tot kk-o afara..si sa-i cumpar la sectorista de incaltat pentru la iarnae,pai e bine daca strange jucariile,a mea are placerea sadica doar de a le insira ca eu sa-mi rup gatul intr-o zi canxcand pe ele
getik cand e nevoie sa incarg butelia,o arunc in portbagaj si o duc la peco in oras,ca stai de pe aicea m-au terminat cu sorurile lor49 ron pe o amarata de butelie incarcata pe jumateasta e hotie..

si azi mai avem pe cineva care-si serbeaza ziua..
LA MULTI ANI DEEA ITI DORIM TOT BINELE DIN LUME,IMPLINIRI SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Deea!

Vladut doarme pt ca e treaz de la 6:00

Ema, dar frig e la voi acum Sa stii ca n-am cobit Ce frumos ca v-ati plimbat in wkd
Cris, offf ce bataie de cap si cu buteliile astea centrala o aveti pe lemne?
Ema, Cris, este sarbatoare cu cruce neagra, Sf Apostol si Evanghelist Luca
Simina, nu ai gasit cablul sa vedem si noi pozele?
Getik, ma bucur ca a iesit bine spectacolul! mascota

Aaa, ieri i-am luat lui Vladut niste jucarele f frumoase, cadou de ziua lui Am gasit o carticica de invatat culorile cu niste magneti colorati in forma de diverse obiecte ce trebuieti potriviti pe paginile cartii in functie de culoare, un arlechin din 4 bucati pe care trebuie sa-l asambleze, se unesc partile corpului usor ca sunt cu magnet si o salvare din lemn cu mai multe piese pe care sa o construiasca el, super toate!

Revin mai tarziu

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce de cadouri a primit vladutsuper!!!arata-ni-le si noua,plstrebuie sa ma intelegeti si pe mine ca eu am calendar doar de la tnuva,si am renuntat la ala popicesc..centrala e pe lemne si cocx,ca pentru din aia pe gaze nu am avut inca 1000 euro,dar e buna ca face cald,am apa calda,si nu trebuie decat sa ies afara la centrala odata la 4-5 ore si sa bag in ea si atat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Cat timp fiica mea e pedepsita in patut si plange pe acolo eu ma bag sa schimb capitolul...si am o mie si una de draci asa ca am inceput saptamana bine

Ce azi e Sf Luca?! Sa traiesti cu numele dragul nostru Luca-Vlad, sa cresti mare, sanatos si mumos

La multi ani Deea

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput