**Buburuze de 2009 in actiune (30)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
picky, da e soata acasa si ma doare si capul de mor
cris...e bine, doar ca s-a lovit la urechiusa si are o dunga mov
fetili, rein eu cand o sa treac tartacuta, va pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

neata
picky, da e soata acasa si ma doare si capul de mor
cris...e bine, doar ca s-a lovit la urechiusa si are o dunga mov
fetili, rein eu cand o sa treac tartacuta, va pupppp

saracu puiut sper ca e bine
si daca vrei sa schimbi tarta cuta te ajut eu ca am o multime in gradina

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

PICKY nu te supara pe mine dar eu am trecut prin ceva similar i de cate ori vad minunica mea ca rade si ma pupa cu bale multe sau cand sta botoasa si ciufutqa sau doarme ma gandesc ca daca nu renuntam la aproape tot pentru ea..si nu sacrificam..silueta fund care ma durea de la injectii de mergeam pe coate de durere,si multe altele se ducea guritza mea..asa acum am cea mai mare satisfactie..si daca ar fri s-o iau de la capat stiind ce am sa patimesc as lua-o fara sa ezit.Merita iubita ai sa vezi.Te pupa si Eva cu bale multe...acu` zgandare ecranul la emoticoane si le cearta...

pup pufosii botosii si pe mamici.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

limbarnitoaselorrr,stati asa sa va ajung si eu din urma

ana da,e chiar aiurea senzatia..m-am trezit toata noaptea ca nu aveam de cine sa ma lovesc in pat
picky din fericire,nu sunt dese noptile in care lucreaza,dar cand te obisnuiesti cu el la spate sa-ti tina de cald...

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Sotul cu Vladut au plecat in vizita la bunici, cand au ajuns acolo ma suna sotul ca fi-miu bazaia dupa mine
Eu m-am apucat de calcat, dar am facut o mica pauza sa vad ce mai ziceti

Picky, sa te odihnesti in ekd-ul asta! Stiu cum e cu copil dependent de mama, al meu nu face nimic fara mine, daca eu nu merg cu el sa se joace sta calare pe mine unde sunt eu Sa vezi, aseara se juca cu mine si cu taica-su ca cu niste papusi: ne punea sa ne culcam, apoi sa ne ridicam, apoi iar sa facem nani..apoi ne dadea de mancare...
Getik, ai recuperat, nu gluma Scumpa tare Ary, o sa vorbeasca repede, ai noroc ca repeta dupa tine al meu nu repeta nici nu imita orice as face, e tare incapatanat, zice si face numai cand vrea el Bine ca ai mutat patutul sa nu o mai tenteze zidul pe dulcica mica
Ema, pup bestiuta sa treaca repede buba si pe tine sa treaca durerea de cap
Cris, trebuia sa iei si tu un maimutoi de la Miru ca sa-l simti la spate in pat

Ma intorc la calcat

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

ana pai sunt doua situatii imposibile:
1).fi-mea ii tine pe amandoi strans in brate si nu am sanse sa-i iau nici macar unul..
2).nu mi-ar ajunge nici macar la o buca sa ma incalzesca

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Eu inca imi astept sata sa vina de la munca si apoi sa mergem repede la cumparaturi iar mai tarziu sa mearga sa-si ia copii, ca ar fi vrut sa-i ia de aseara dar nu a vrut Emmy..
Ale doarme pe pat in doritor si eu ma duc din cand in cand sa o verific...

Getik off saracuta cata treaba ai...auzi ia baga-te la "schimb de mame" si atunci sa vada sotul ce greu e fara tine acasa...cand nu mai esti tu sa le faci pe toate..f bine ca ai mutat patutul..sa manance mancare nu pereti, nu?!
Ema durerea de cap a aparut din cauza ca soata iti e acasa..sau de la vremea asta urata si ploioasa?!
Mada imi pare rau ca ai trecut prin greutati cu sarcina si stiu ca ai mare dreptate..uite de aceea mi-au dat si lacrimile cand am citit...si sa stii ca nu m-am suparat pe tine
Cris asa e..daca nu e soba langa tine..e frig in pat
Anna spor la calact..nu vii sa-mi calci si mie ca am si eu un cos plin? Pai e de inteles ca nu sta Vladut fara tine, e dependent de mami a lui..

Pupici ptr toate mamicile de buburuze si in special ptr buburuze

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

back cu o durere mai suportabila
nu stiu de la ce ...posibil ca m-am trezit de N ori asnoapte...trece ea
picky il trimit pe al meu sa iti calce....tocmai isi calca cateva camasi din alea peste 100 care are
ano spor la calcat....nu ai plans dupa Vladut?
getik nu dau eu fata draga tartacuta mea ....e unica, frumoasa, desteapta si modesta da mai, nu mi-am imaginat ca s-a lovit chiar.....a cazut, eu eram in bucatrie, dar nu a plans, oricum am venit imediat...era tare dezorientat...e, in fine ii trece
cris dae faci fata?? sapi dupa mormantul faronului????

Mergi la inceput

ema fata,nu-ti spusei odata ca o sa angajeze fi-mea muncitori sa sape???binenteles ca abera atunci cand si-o perfectiona si dansul la bara
picky si unde pui ca nici nu dadusem drumul la centrala aseara..brrrrrrrr..deci inghetasemspor la shopping

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor salut am citit tot
piky nu [pot sa ama duc la schimb de mame fara ary sunt termin ata

vreau sa va rog ceva: avetii idee de unde sa fac si eu rost de costume populare?? ca ne trebuie la ansamblu si nu avem si cautam ceva de genu cine ne da sa fie un fel de donatie
sunt obosita si scriu cam ca dracu asa ca dimineata daca am timp explic mai mult

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput