**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 17
getik1 spune:
fetele mele poop ca sunt rupta am citit dar nu am priceput nik asa ca dimineata recuperez promit acu ma duc
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Noapte buna si de la noi, ai mei dorm de rup asa ca ma bag si eu la nani
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
al meu are o lucrare pe fibra si pana la 3 nu vine ca sta sa termineasa ca eu inca mai bantui cu o cana de ceai fierbinte..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
DanaMi spune:
helloo dragelor
eu doar pe la ore din astea apuc sa intru putin si atunci nu mai e nimeni, dar Bubu adoarme pe la 22-22.30 dupa aia bag repede putina curatenie si apoi 30 minute maxim o ora la calc ca mai mult nu rezist
Asa ca mai intru sa va citesc si daca mai apuc sa mai si spun cateva vorbe daca nu....sunt multumita ca am citit
P.S. s-a trezit si samburel si da din cracanele de zor.,..Doamne ce senzatie minunata..... imi era dor sa mai simt
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +17
AM IMPLINIT 1 ANISOR
DanaMi spune:
cred ca uitasem sa mai modific semnatura si din cauza asta ma bumbacea
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +18
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
neata gagici cu pici mici si terorici
haideti la o ,perfuzabile ,trabuce si vougue hai danutaaaaaaa... [fum
la mine casa inca doarmedar si eu sunt cam demolata ca soata a aterizat la 6 fara 10 acasa,si m-am sucit si m-am invartit in pat fara el ..era prea gol si mare..ba ma batea gandul sa ma arunc in patut cu pufuloasa asta sectorista dar, una ca nu ma tinea si pe mine patutul,si doi..nu suporta frate pe nimeni langa ea cand se culca decat pe domn soarece si pe iepurila
danami ma bucur ca ai intrathihi..si deja ai ajuns la jumatatea drumului se pare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Vladut se uita la Mickey, sotul inca doarma si eu am zis sa va salut
Cris, multumim de cafea. stiu cum e sa nu poti sa dormi cand esti singur in pat, obisnuinta asta
Dana, sarcina usoara in continuare, ma bucur ca ne mai zici si nou cate ceva de voi din cand in cand
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Neata
Am terminat de hranit copilul si pe bebe din burtica, am mai adunat cate una si alta de la bucatarie si acum ma relaxez la pc cat ma lasa Stefi..soata e la munca ...
Mada multam de acele cuvinte..m-au durut..dar meritam, nu?! Trimtie un mesaj la moderatori si intreaba-i de ce inca iti sunt moderate mesajele
Simina insanatosire rapida si sa nu ia si piciul..ai grija
Cris asa sa faci..sa o inveti de mica cum se castiga banutul pe care vrea sa-l cheltuie.. ce naspa ca soata nu ti-a venit toata nopatea acasa..are des astfel de nopti?!
Getik te asteptam la cafea
Dana tu la ora aia faci treaba?! cum de rezisti? ...aha uite de aceea era treaz/a..ptr ca nu schimbase mami semnatura ..ca doar a crescut... Bia stie de bebe din burtica?! apropo ai intarcat-o? can u mai tin minte daca da sau nu..
Cris, Anna si s-au trezit restul casei acum?! au fost tare obositi, mai ales soti vostrii, nu?!
Ema tu ce faci? nu dai semen de cafea? e soata acasa?!
Fiica mea ma solilicita de zor, tot langa mine sta...
Va las acum..merg sa ma ocup de printesuca mica
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
neata am venit la cam tarziu dar asta e asae acu cu tati acasa
annamie mi -au trebuit 6 luni sa ajung la programu de dinainte de servicii +sarcina,ca sa dorm de la 23 la 7
simina cum afost sa fi mamica 24 din 24. sincer nu stiu cat o sa mi pot dar asta e ieri dimineata ii zic lu cez te duci la magazin sa iei paine, hranesti animalele, faci cafeaua si eu ii fac lu ari treburile de dimineata, el la mine pai atatea si ii zic dar eu singura zilnik cum le fac?? a plecat fara sa mai comenteze, si am bagat si ieri de numai puteam aseara citeam pe diagonala, asa ca acum recuperez ca doarme picea,in concluzie nu prea mai pot.
si cu dinti ies cand vor ei nu dupa carte lu ari i-au eisit incisivi laterali ianintea incisivilor centrali
ema corect eu eram mai mare,dar il mosteneste pe tacsu el rodea inclusiv tencuiala dupa pereti nu numai varu
cris imi inchipui cum erai cu terorici
adinuto te destrabalezi ai fara mine rusine, dar sac ma destrabalez si eu diseara la spectacol cu copii de la dansurii.
piky of cu contractiile aste nnu este a buna, stai cuminte ca te bat vin pana acolo si te si dupa te, si sa iti minti sotu nu este o solutie, cum esti u cu curatenia u poti sa ii spui n-am facut nimik toata ziua dar casa sa luceasaca, crezi ca nu vede nu se prinde de figura, si este bine ca stefii incearac sa se intarce singura o sa fie bine stai linistita,
alic este bine ca va-ti distrat, si iai cumparat lui naty balon, aveam si eu damblaua sa iii iau lu ary un balon umflat cu heliu sa il gat la patut, am dat 16 lei pe el si intr-o saptaman era desumflat, asa ca acum mia trecut,si naty este o dulce,ce frumos dormea ea su iepurasu langa, si ce statea in picioare pe masinuta cumva vrea sa se faca casacador
piky ma bucur sa aud ca nu mai este maniaca dupa curatenie si incerci sa te protejezi pana nasti o sa reusesti
anna mezina noastra a inceput cu bebeluseasaca cana acu erau chitaieli acu ii turuie gura: ca-ca, pfuuu,bvuu,plus multe alte, care nu pot sa le descriu, ii zic ary ai facut pipi ia face la mi pi-pi,ai fcaut caca pute ea la mine pfuuu,este delicioasa. si am mutat patutu sa nu mai aibe acces la perete
mada ai dreptae in ceea ce o priveste pe piky,
simin a sa te faci bine pana luni sa nu ii dai si lu anducu
cris de acord cu tine ca au limbarita vezi si fara mine ma pune la recuperat 2 pag
danuta este bine ca macar ne citesti ai grija de samburila
cris si ary este la fel ca miru nu suporta pe nimeni langa ea decat gradina zoo pe care o calareste, si cu patu sunt decaord cu tine ca este prea mare si gol
piky eu de o ora jumate citesc si scriu asa ca am venit la ca aseara eram rupta dupa culesul viei picea cu ale ei plus o gradina curatat de buruian pregatita de sapatu de toamna
gata am ajuns la zi sau sper ca da daca nu mai comtinui
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
mama cat m-am intins cat o pomana tiganeasca
poop mamicile buburuzelele si ne mai auzim
getik mamika de