**Buburuze de 2009 in actiune (30)**
Raspunsuri - Pagina 16
emanouela spune:
picky bad girl...ia fetita si lasa naibii curatenia, ai grija de tine si nu fa prostia sa iti minti sotul......e ft grav daca faci as ceva....ia pune-te tu in locul lui si vezi, ti-ar placea sa fii mintita?????? nu, garantat nu. ia tu si ai grija de tie si ai sa vezi ca nu o sa iti mai fie rau....nu degeaba iti recomanda medicul repaos...si tu ce faci??? dai cu aspiratorul????
alic spune:
salutare fetelor!
o aiu de la capata, ca dupa ce aporpae terminasem mesajul, tot eu am inchis pagina
daca ieri a avut maraton de 14 ore fara sa stea intr-un loc, acum deja doarme mica, spre surprinderea mea binenteles ca n-am ratata sarbatorile, vorba Emei, e fain la inghesuiala ..a fost frumos, ne-am plimbat, a si fost o zi superba, insorita cum n-a fost demult...i-am cumparat lui Naty un mult ravnit balon si o bagheta chicioasa de la tigani, ocazia cu care mi-am dat seama ce piata de desfacere grozava reprecinta princhindeii, nu era unul care sa nu care ceva dupa el
ne-am batait la concertul lui velea si oleaca din iris, din pacate la artificii n-am mai rezistat, doar le-am auzit
Picki, Anna...si celelalte mamici care m-ati intrebat... multumim pt grija! Naty se pare c-ar fi mai bine, azi a avut un scaun mai legat de unde deuc ca se indreapta lucrurile e vioaie si pusa pe sotii,asa ca am si eu un moral mai bun...
Picky, ma bucur ca samburica e ok! poate te linistesti si tu oleaca, ca am impresia ca te cam joci cu focul...hai lasa-le pe celelalte si ai grija de voi, este timp pentru toate
Getik, am mai auzit de copii care mananca varul de pe pereti Naty suge servetelele umede...
Ema, iti pun la pastrare turat dulce? sau s-a ocupat deja cumatra?
aa..sa stii ca i-am prezentat sotului figura de neckermann a lui Dariusca!
Cris, tu cu doua scaunele nu faci cumva a pereche?
Dani, tu unde umbli coana?
Lavi, ce face Rareselul?
hai va pup, si am poze noi, sunt printre ele si de ieri sa vedeti ce buluceala
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
am uitat pozele
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
Picky_toto spune:
Am revenit,
Cum va spuneam doar cateva minutele a vrut tatzi apoi "bebe tatzi papa"
Cris multe ai avut de cumparat de ai ajuns asa tarziu acasa..frigiderul e imbracat acum, nu? Pai o sa ai de munca cu fiita cand va fi mai mare si o sa vrea totul din magazine ..strange cureau de pe acum si pune bani ptr zile negre
Anna stiu ca si eu astept sa treaca lunile nu cele 3 sapt ..oau tu ai aflat ce ai ascuns in burtica numai la nastere?! sa stii ca e placut asa, dar si curiozitatea e mare. Initial la inceput nu am vrut sa stiu ce ascunde burtica, ma refer la Stefi, dar am inceput sa ma uit de hainute si foarte putine erau neutre si mai era si problema cartilor de nastere, trebuia sa le alegem din timp sa le dam comanda...asa ca am hotarat sa ni se spuna..sa speram ca si la bebe mic vom afla...ca sa-i gasim un nume..ca sunt in pana de nume Cred ca-ti trebuie multa atentie sa intelegi ce vrea sa zica Vladut, e greu cu bebeluseasca asta.si pe Stefi o apuca sa zica fraze in limba ei is cand se pune la turuit nu o mai opresti..tacsu aseaza zicea ca avem nevoie de dopuri in ureche ..dar greu inteleg ce vrea..bine ca imi arata prin semne si asa deduc ce ar vrea.. Cred ca iti e greu fara sot, bine ca in seara asta vine acasa
Simina mamica 24 din 24 pe ziua de ieri...si noi asteptam pozicile, ia intreaba-l pe Andu, poate se indupleca si iti spune unde a ascuns-o....si centrala e ok? nu scapa gaze pe conducte? nu curg caloriferele? cum zic si fetele, nu e o regula in ceea ce priveste dintisori..deci inarmeaza-te cu nervi de otel si rabdare
Ema deci vina e o maseluta...sa-i iasa cat mai repede si fara prea mari dureri deci tati i-a mai clmat durerea
Adinama bucur ca v-ati ismtit bine la slujba si ca v-ati distrat la prieteni
Getik si eu sunt curioasa
Simina sa stii ca nu mai snt maniaca dupa curatenie, inainte pana sa am copilul faceam de 2 ori pe saptamana, acum 1 data, iar acum cu sarcina fac din joi in paste..dar totusi trebuei sa mai dau cu un aspirator sa mai sterg pe jos mai ales ca stefi arunca tot ce pride pe jos si mai vine si picky pe sus..deci..trebuie..
Ma chinui la mesajul asta de cand l-am trimis pe celalat, intre timp mi-am facut nervi cu fata, am hranit-o si in sfarsit am culcat-o, da a trebuit sa-i tin sticla de lapte in gurita si sa stau langa ea pana adoarme...titzi nu a vrut..deloc...
Simina Ema a fost o gluma cu faptul ca o sa-l mint pe al meu..nu o luati ca atare..stiu are dreptate dar cum mai ziceam nu e usor sa stai acasa cu Stefi care vrea ba una ba alta..
Alicma bucur ca v-ati distrat la sarbatoare, si ca Nati e bine..apropo tu ai scris la albinute de masline? ca le-ai gasit nedigerate in scaun?! la fel gasesc si eu la Stefi, masline, struguri, bucati de visine din gem, dar tot ii dau si nu a patit nimic pana acum..nu le digera, le elimina .. Pozele sunt mortale , cea cu bebelusi imi plac foarte mult, dar si cele in care dormea, si cele in care isi arata talentul de artista..si cand hranea proumbei..toate sunt foarte frumoase iar Nati e o scumpica si o mumoasa..si i-a crescut parul
Gata am recuperat..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 16+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Alice, ma bucur ca sunteti mai bine! Am vazut pozele, e tare dulce domnisorica , se vede ca a crescut! M-a uimit cat de frumos tinea pixul in manuta
Picky, te imbratisez cu drag si vreau sa va fie bine, sa stii ca un pic de praf nu face rau asa ca lasa aspiratul! pup mamica, burtica si puca mica
Cris, ce tare Miru la cumparaturi , da si tu ai avut nervi de otel, eu cred ca abandonam de mult
Emo, asa e cu dormitul, imi trebuie ceva nopti sa ma obisnuiesc sa dorm
Getik,te anunt daca se lasa cu cutremur sa te ancorezi bine ce face mezina noastra?
Adina, ma bucur ca ati petrecut frumos la prietenii vostri!
Stiti cum l-am convins pe Vladut sa se culce acum? i-am zis ca dupa ce face nani vine tati si s-a bagat imediat la nani
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Picky, ce bine ca se intarca singura Stefi, e fetita mare si a inteles si nu e deloc traumatizant pt ea, super hihi, si Stefi turuie pe limba ei? ce tare, vorbesc cu atata convingere incat ajungem noi sa ne simtim prosti ca nu intelegem ce zic
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
alic am deja la pastrare turta dulce, sarumana ce-a zis sotul??? mama nebuna, e???? am vz bulucealaaaaaaaa
picky m-am ambalat degeaba, ma ierti???? da, e greuuu, dar promite ca ai mai multa grija de tine o fi maseluta, cine stie...azi e in forma, e copilul meu cu nebuniile lui...care a picat de pa canapea ca o placinta...nu stiu cum ca doar le urca si coboara fara nici o jena, nu s-a lovit...era foarte nedumerit, ca si mine
anoazi iti vine sotul, e??? hai ca ai sa dormi bineeee
eumada spune:
Picky ,iubita io vin cu .Stai blanda ca e pacat de bebe mic.II esti datoare sufletului ce creste in tine asaca stai linistita si mult a fost putin mai este.Acus sunt gata saptamanile si ai si bebe boy....vezi si stefi e intelegatoare..ii lasa lapte lui bebe mic.Si chiar stai te rog linistita ca tu in spital..ce faci cu stefi si cu sotul?Stai si fa repaus si toate se rezolva pana la urma.
Uite si Eva te roaga sa ai grija de puiul mic mic....
va pup si mai vin io...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#
Simina1980 spune:
Eu plec acasa ca am o stare tare naspa-am racit si imi vajaie capul,ochii ma ustura-sper sa nu ia si piticul de la mine.
Va pup pe toate cu tot cu buburuze!
Mai intru luni!
Week-end placut si sa scrieti mult!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
limbarnitoaselor.......tastaturoaselorrrrrrr..aveti cumva mancarimi?????are lumea treaba juma de zi si voi va faceti de cap fara mine???
cea mai de kk-o dupa-amiaza am avuttelefoanele sunau si inca suna la ora asta,dar acum le dau la buci ca nu le raspundca a trecut ora 8le-am taiat netul si hop-tzup au sarit ca arsi ca nu au bani dar vor mocadrept urmare m-am facut rea si le-am zis ca daca nu da banul la timp,nu le dau decat praf in ochi..asa..m-am suparat..
picky sa mor de nu vrei bataitalasa naibi aspiratorul ca o sa pun o vorba buna sa se strice,si nu-l mai minti pe nicu ca nu e bine...ce-ti spusei eu ca puca ta o sa se intarce singurica,ai????stie ea ca trebuie sa lase si pentru bebe
adina si eu am intarziat la miruna cu vaccinul de 1 anisor,prima data pe motiv financiar ca a trebuit sa dam pe vaccin 180 ron,si a doua oara ca a avut un pic de rosu in gat..dar nu e bai,merge si cu intarziere facut
alic ce fain ca ati iesit la plimbare,chiar nice pozele si se vede ca lu' naty i-a placut....ce pereche??tu,fi serioasa ca ma protezez bine,cu de toate..nu trebuie sa se mai prinda nimica ca nu mai fac fata nervii mei..am luat 2 scaunele ca eu sunt mai zurlie si ma joc cu fi-mea la masuta
picky ma crezi ca nu mai stiam cum sa le inghesui pe toate cele prin frigider si in dulap??ce..vrea shopping??pai sa puna mana si sa invete de pe acuma cum trebuie dandul la bara
ana nu a fost foarte nasol doar cu ea,obositor da,dar sa stii ca fiind numai eu cu fi-mea ne-am si facut oleaca de cap si ne-am amuzatmoamaaaaaaaaaaa ,,nu minti baiatul ca daca te perinde cu matza in sac,ai pus-o mai tarziu
ema fataaaa,saraca bestiuta e ok? sper ca nu s-a lovit tare
simina cum ai reusit sa racesti???doftoriceste-te si luni te vrem freshvezi sa nu fi darnica acasa si sa lasi baiatul in pace sa nu-i dai raceala
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR