Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
muuh, multa sanatate baietilor!
nici la noi n-a fost sfarsitul, ci inceputul, noroc ca a fost saptamana trecuta vacanta si am stat acasa....ii doar sirop din plante, mai tuseste o tura noaptea (mult mai putin decat inainte) si dimineata; peste zi f putin; problema raman mucii, care vad ca nu curg si totusi i se infunda noaptea nasul si fornaie;
am reusit sa facem si analizele de sange, urina, copro, gat si cateva pe care le-a scris dr orl....sa ajungem la dr sa se uite pe ele;
bulinuta, pt raguseala, homeogene9 (homeopat) si putin nurofen (asa mi-a spus pediatra);
Ioanna81 spune:
Buna seara,
Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
bulinuta27 spune:
am scris ditamai mesajul...si s-a dus
deci pe scurt rares e mai bine...am fost la orl...a zis ca este si pe fond alergic
revin ca nu mai am timp acu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Buna fetele!
mai eu nu stiu ce sa zic tot va citesc si ma doare sufletul de cate boli si raceli si pneumonii si etc. Pupam pisoii bolnaviori si va uram multa sanatate si putere.
Aici e cum zice Michella si astia is mereu cu muci la scoala si etc numai daca au ceva stomach bug tre sai tii acasa inca 48 de ore dupa ultimul scaun/voma.
De plecat si concedii noi nu apucam anul asta, desi ne-am dori da eus tare busy cu scoala, cu banii suntem in gaura deci na stam acasa frumusel.
Fetele is mai bine vad ca s-a dus tusa lui asta mica, speram sa nu apara vreo ceva.
Am tuns-o pe piersicutza pt prima oara. Ii place de numa toata lumea a laudat-o ce bine ii sta asa tunsa, e bob stilul asa sub ureche, trimit un link cu o poza pe mailul comun, daca vreti sa o vedeti.
PS Care aveti cont de Fb dati un pm daca vreti.
Na fug la trebi ca am iar un teanc de proiecte pt unit 2 abia ce scapasem de alt teanc de la unit 1.
Pupam gasca.
michella78 spune:
buna dimineata!
uff, ce saptamana am avut!
buli, sotul meu m-a surprins anul asta, mai ales ca nu ma asteptam caci suntem cu fondurile . pe teodora am lasat-o la mama si noi am petrecut noaptea cu prietenii, intr-un club. la intoarcerea acasa, ma astepta un cos cu flori.... a fost tare frumos pentru mine!
teodora are, de saptamana asta costumasul de balet . o sa trimit o poza pe mailul comun.
pup copilutii bolnaviori, sa treaca mai repede!
michella
bulinuta27 spune:
michelle...super ...ce dragut
misjj spor la invatat
muuh plecam si noi la veliko...abia astept pe 1 decembrie
pup fetele si weekend placut
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Scriu si apoi citesc, altfel risc sa pierd ca si alte dati avantul. Si mai greu cu forumeala la mine 1. ca traversez niste momente in care nu ma simt mamica prea buna pentru momentele in care nu reusesc sa ma inteleg cu Alexa 2. ca minunea a descoperit ca poate fi folosit si calculatorul, nu numai televizorul.
Altfel, pe scurt depre noi, am terminat cu o pneumonie interstitiala si o bronsiolita. Suntem bine de mult dar Alexei ii e mai drag sa stea acasa decat pe la gradi si am pus-o de-o vacanta pe care ne-am hotarat sa o intrerupem maine. I-a placut ca ne-am apucat de facut activitati cu hartie glasata autocolanta si de `jucat` povesti. (Sper sa ajung sa-mi confectionez o scena pentru teatru de papusi ca sa ne pregatim distractia pentru o iarna grea. )
Am fost duminica la piesa de teatru pentru copii a lui Marian Ralea, cam plictiseala, cam plictiseala, ei i-a placut dar trebuie sa mai creasca si sa vrea sa se implice si ea in poveste ca e interactiva piesa. Vreau sa incepem sa mergem mai des pe la teatru, daca se poate ceva interesant si pentru noi cei mari. Astept ceva idei daca ati mers pe undeva.
Dar m-am hotarat sa ma ocup si de mine si pana sa ajung la aerobic m-am inscris la un curs `Cum sa cresti un copil autonom`. Mai fac si eu altceva decat sa stau legata de fimiu. (Care de altfel e super dulce si l-as alapta si pana la 3 ani... dar tare mai vreau sa incep sa dorm si eu noptile! )
Va pup si doresc sanatate la piersicute ca poate dam unii peste altii la vreun spectacol, loc de joaca... ceva!
greiere spune:
Hei Michella, cum e cu baletul? Se descurca, ii place? Si unde mergeti?
MissJJ, e foarte dulce Ari asa mandra de tunoarea ei!
Sabina cume cu disneyland? Ati mai fost? Niste preturi poti da? Oricum o sa astept impresiile de dupa. Mergi cu toate minunile?
Alina, ai un Buli mancacios, foarte bine! A mea cred ca are o problema cu mancarea de acasa, cred ca ar trebui sa o duc la restaurant.
michella78 spune:
greiere, si noi facem des teatru de papusi acasa. si daca nu e teatru de papusi, atunci toti trei suntem personaje din diverse povesti.
cu mersul la teatru, nu ne mobilizam deloc, dar e adevarat ca vine la gradi cel putin o data pe luna si atunci ....
despre balet, pare incantata, vad ca se tot roteste prin casa si ne arata, cand mai facem gimnastica, sau cand isi aduce aminte, in cine stie ce context, diverse miscari. mergem la palatul copiilor pentru balet.
michella
michella78 spune:
ah, am uitat sa iti spun ca, la intrarea in parcul tineretului sunt ponei . prin urmare acolo ne petrecem pauza de vineri dintre balet si germana! ( 10 lei cinci ture sau 50 de lei jumatate de ora, chipurile de lectie de echitatie )
michella