Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
bulinuta27 spune:
michelle multumim de info...
rares a fost sambata cu fratele meu la indagra...la animale unde au stat toata ziua ( fratele meu e dr veterinar si e pasionat de animale)...mai fetelor cum miroseau cand au venit...cum mirosea masina mea ...deci grajdul nu e nimic...mirosea parul lui rares...nu am cuvinte...si nu vroia sa faca baie la cap ...a zis ca sunt mama lui si trebuie sa il iubesc oricum
mi-a zis mamai eu te iubesc pana la capatul cerului...dar stii ca nu exista capatul cerului, nu? deci iti dai seama cat te iubesc?...m-a terminat
PS l-am pacalit pana la urma si i-am facut baie ca nu am vrut sa ma culc cu oaia in pat
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 michelle multumim de info... rares a fost sambata cu fratele meu la indagra...la animale unde au stat toata ziua ( fratele meu e dr veterinar si e pasionat de animale)...mai fetelor cum miroseau cand au venit...cum mirosea masina mea ...deci grajdul nu e nimic...mirosea parul lui rares...nu am cuvinte...si nu vroia sa faca baie la cap ...a zis ca sunt mama lui si trebuie sa il iubesc oricum mi-a zis mamai eu te iubesc pana la capatul cerului...dar stii ca nu exista capatul cerului, nu? deci iti dai seama cat te iubesc?...m-a terminat PS l-am pacalit pana la urma si i-am facut baie ca nu am vrut sa ma culc cu oaia in pat bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
michella78 spune:
buli
sa nu va induc in eroare, poneii sunt la intrarea in parc dinspre palatul copiilor!
michella
nicolica spune:
Salutam piersicutele intr-o alta locatie. Doamne ce copii mari avem deja!
Imbratisam pe toata lumea si ne cerem scuze ca nu am mai dat pe aici.
Splendorile mele sunt sanatoase momentan si imi doresc sa o tina asa peste iarna. Am avut o perioada grea cu Philip, 3 saptamani a facut febra 39-40 chiar si cu antibiotic, spunand ca-l doare doar capul. Cica ar fi avut boala sarutului, foarte rar intalnita la copii. Acum e bine si merge vesel la gradi. Marc a facut si el bronsite dese si e suspect de astm. Saptamana viitoare mergem la o adoua opinie, la un pneumolog. A inceput sa vorbeasca si e innebunit dupa Kiki. Vrea si el sa stea la gradi sa se joace acolo, e fascinat de copii. Anul viitor ii voi duce pe amandoi desi vor fi in grupe diferite, dar Philip il poate vizita pe Marc la cresa ca e in aceeasi cladire.
Incerc sa mai pun o poza , doua mai recente si vreau sa intru mai des, m-a cuprins nostalgia...
Multa sanatate tuturor.
bulinuta27 spune:
nicolica sunt
michelle cred ca sambata mergem...nu am reusit sa ajung inca
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Nicolica, bine ai revenit! M-am uitat la poze. Ii stiam pe baietii tai frumosi, dar in pozele alea chiar exagereaza . Sunt perfecti! Sa va traiasca. Ce familie frumoasa... si ce mari au crescut!
Daria a fost ieri la circ cu gradinita (cu toata gradinita ), a fost super incantata. Trebuie sa o mai ducem si noi.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
incepem iar ...aseara a inceput sa faca febra, azi-noapte cosmar febra mare si frisoane ...dimineata diareee...nu mai suporttt
Poze noi
Poze
doniro spune:
Alina, imi pare rau... Din nou .
Ref febra, nu stiu ce sa zic. Stiu ca e aiurea sa zic asta, dar pe mine m-ar bucura un pic febra, pt ca stii ca e semn ca organismul lui lupta, anticorpii functioneaza. La noi de obicei nu apara febra si mereu sunt complicatii. Nu trece fara antibiotic. Deci anticorpi lipsa!
Sanatate, sa ii treaca repede cu paine prajita, paste etc.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE