Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Alina imi pare rau, ca Rares e bolnavior. Of. Asa am patit eu cu Alex pana la 1 an si ceva si dupa Septilin s-a potolit. Au inceput sa scada puseele de febra.

nicolica welcome back. F frumu copilasii.

Am pus si eu poze cu trupa pe facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1640422204#!/profile.php?id=100000262491974

dati request ca sa le puteti vedea.

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, nicolica, pumpkin! (cu o mica intarziere, scuze)
bulinuta, imi pare rau ca sunteti bolnaviori; nici nu stii ce sa mai faci multa sanatate piciului!
nicolina, sunteti niste frumosi...cat de mari s-au facut baietii!
doniro, la noi e invers, daca apuca de face febra, nu-i de bine....ne chinuim cu tusea de ceva timp, mai intai usor, i-am dat sirop de plante, apoi humex si am ajuns la aerosoli...la gradi toti tusesc....nici n-am intrat in iarna si deja suntem in focuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, cum e?
Si Daria cred ca raceste. Are nasul un pic infundat si a inceput sa tuseasca. Rar, dar tot ma baga in sperieti cand o aud... La noi nu exista raceala usoara decat fff rar... Sper sa scapam usor macar de data asta, dupa atata Singulair si Luivac . Nu am dus-o la gradi.
Sanatate tuturor!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Anasia, eu sper ca in plina iarna sa nu mai bantuie virusii ca acum... poate ii mai omoara frigul, la naiba...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

e..mai bine cred ...de ieri nu a mai facut febra dar a mai avut scaune moi...azi nu a facut inca...deci eu sper ca e inspre bine...ieri trebuia sa fie prima zi de gradi ...pe care o astepta si el

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

e..mai bine cred ...de ieri nu a mai facut febra dar a mai avut scaune moi...azi nu a facut inca...deci eu sper ca e inspre bine...ieri trebuia sa fie prima zi de gradi ...pe care o astepta si el

va pup

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bravo! Bine ca e mai bine.
Tocmai cand acceptase si el gradinita...
Eu ma imbarbatez singura si imi promit ca daca Doamne fereste incepe Daria din nou cu tuse urata NU O MAI DUC LA SPITAL!!! Acolo, cum mi-o prinde, cum mi-o interneaza si mi-o gaureste. M-am saturat. Ma duc la control la alergoloaga noastra si vad ce zice. Mi-e groazaaaaa!!! Sper (in naivitatea mea) sa scapam doar cu o raceala usoara de data asta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna
Alexandra mea si ea dupa 3 zile de gradi dupa o luna stat acasa a inceput sa tuseasca, apoi sa-i curga mucisori. Am introdus rapid aerosoli si la ea si la cel mic. Ce ziceti de salina artificiala? Nu mai stiu daca a fsot cineva. M-am hotarat sa o duc pe Ale, facem o incercare. Cred ca merg maine ca altfel imi trece . Eu eram incantata ca o dusesem la patinaj si i-a placut foarte tare, eram sigura ca intervine ceva, ca era prea frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

greiere...ce sa mai zic...multa sanatate! noi am fost la salina in vara si acum tot la bronsita am ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Anasia, multumesc mult

Multa sanatate piersicutelor bolnavioare, sa se insanatoseasca repede.

La noi ninge ca in povesti, zapada e de 30 cm si deja am lopatat de doua ori. Abia astept sa vina Philip de la gradi sa iesim la o bulgareala.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sanatate multa piersicutelor...off ca nu mai terminem sa ud ca sunt toti piersicutii sanatosi tun
nicolica ce frumossss

la noi ploua dimineata si acum e soare...si e aprope decembrie...nu mai inteleg vremea asta

Poze noi

Poze

Mergi la inceput