Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
Alina, intrasem sa intreb de voi. Mai, nu e posibil! E ceva in organismul lui, nu se poate; nu stiu ce sa zic. El ia ceva pt imunizare?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
michella78 spune:
sabina, trupa de fete cucuiete, sa va ocoleasca de acum toate racelile si alte probleme!
legat de viroze am vazut la tv o frantura dintr-un interviu cu un medic care spunea ca toamna aceasta a fost "excesiva" din punctul de vedere al virozelor datorita conditiilor meteo de peste vara. asta asa, ca o explicatie!
cu gradi, noi anul trecut, l-am considerat an de acomodare si am dus-o saptamana da, una nu. a fost ok si in felul acesta, desi cam prindea cate un virus spre sfarsitul saptamanii active, isi revenea in saptamana de stat acasa. din primavara, a mers constant, ca nu s-a mai pus problema racelilor.
michella
bulinuta27 spune:
ia esbetirox si a mai luat isoprinosine...deci nu stiu ce sa mai zic: behaie rau de tot, mucii iar galbeni-verzi iar e ragusit...nu mai stiu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Habar nu am ce naiba sa mai zic... A n-spea parere de la al n-spelea medic???
POZE
anasia spune:
bulinuta, te inteleg....multa sanatate, ca nu mai stiu ce sa mai cred...e bine ca ii curg mucii totusi, elimina mucozitatile;
noi i-am avut "blocati" in spatele nasului si la urechi, am crezut ca a facut otita (se plangea de dureri de urechi); numai ce am terminat sedintele de aerosoli si (in aceeasi zi, duminica) a inceput sa tuseasca; n-au trecut nici 2 saptamani de la antibiotic....deja cand o aud ca tuseste (mai ales noaptea in accese), mi se ....imi vine sa ma urc pe pereti...nu mai inteleg , e inceputul la ceva nou, sfarsitul la ce a fost? sa le la naiba de viroze, ca m-am saturat...m-am saturat de vizite la dr, de "n" siropuri si picaturi....
emiliapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anasia [ e inceputul la ceva nou, sfarsitul la ce a fost? sa le la naiba de viroze, ca m-am saturat...m-am saturat de vizite la dr, de "n" siropuri si picaturi.... anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Ei da si eu la fel e.... si gandeste-te ca la noi chestia asta e inmultita cu 3 ptr. 3 copii si nu se imbolnavesc toti in acelasi timp dar oricum unu incepe, altul termina, unuia nu ii mai trece......
Luni Sara mi-a facut iara 39,1 C, s-a culcat bine mersi la pranz si s-a sculat cu muci si febra si de atunci nimik, niste mucusori firavi se simt prin nas,nu tuseste, de la ce o fi facut febra cine stie. Orelista cica eruptie dentara dar n-a iesit nimik inca, pediatra cica vreo viroza , saptamana trecuta la fel.
Azi noapte tot am pandit-o sa vad daca mai face febra dar era invers pe la 12 noaptea avea 35,9 C in fundulet si vad ca temperatura nu ii mai trece de 37 C in fundulet.De la ce o fi asta cine stie, doctora da din umeri a mirare.
Alex cu gradii iara mister.....de vreo cateva zile nu mai adoarme la pranz ca il vad pe camera, misuna prin clasa ca un soricel dupa ce dispare educatoarea, l-am intrebat si cica "nu pot sa adorm ma ce vrei sa fac?" I-am dar vreo 2 saptamani niste vitamine Multisanastol o fi de la astea?
Doniro nu sunt erou sunt doar mama copiilor un pic cam chinuita...
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
bulinuta27 spune:
am zis ca nu ii mai dau nimic in afara de astea homeopate...asa m-am hotarat...daca nu se inrautateste situatia grav...la mod febra mare sau mai stiu eu nu ii mai dau nici un medicament...ca nu mai stiu...baga catina, lamaie la greu, ceai de macese...
va urez sanatate si voua multa multa
in weekend soctu din dotare lucreaza asa ca, daca rares nu imi face o surpriza de proportii vreau sa il duc undeva la munte...o fi bine? ca parca m-anm tampit nu mai stiu ce decizii sa iau
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
bulinutadu-l; putin aer curat si tare o sa-i faca bine;
emilia, da, daca eu cu unul si simt ca , dar tu cu 3? nu stiu ce-as face....
cu intarziere, (sorry), urez fetelor La multi ani, consi, save, geliza, mamanati!
am auzit de polimod, un sirop din italia pt imunitate...dr imi spune ca trebuie sa fac anumite analize, ca imunitatea nu este chiar la pamant ...
si iar ceva pt imunitate "first defense", de asta n-am intrebat...
doniro spune:
Bulinutza, cred sincer ca ai luat cea mai buna decizie. Asa am zis si eu ca voi face de acum incolo, pt ca prea sarim cu medicamente pe ei... din pacate la noi mai mereu a degenerat din simple raceli in pneumonii/bronsite nasoale si nu am mai avut incotro... ba chiar am ajuns in spital de cele mai multe ori, de parca e a doua casa .
Du-l la munte, clar! Imbracat bine daca e frig (se anunta totusi vreme superba), la aer curat, o sa fie bine sigur! Cred ca daca e doar raceala (daca nu coboara in plamani sau alte prostii din astea) e bine sa ii lasi organismul sa lupte singur impotriva virusilor, pt ca medicamentele in exces nu fac decat sa scada sistemul imunitar. Vorbesc de parca ma pricep... adevarul e ca habar nu am, dar asa mi se pare logic.
Sanatate multa tuturor!
POZE
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anasia numai ce am terminat sedintele de aerosoli si (in aceeasi zi, duminica) a inceput sa tuseasca; n-au trecut nici 2 saptamani de la antibiotic....deja cand o aud ca tuseste (mai ales noaptea in accese), mi se ....imi vine sa ma urc pe pereti...nu mai inteleg , e inceputul la ceva nou, sfarsitul la ce a fost? sa le la naiba de viroze, ca m-am saturat...m-am saturat de vizite la dr, de "n" siropuri si picaturi.... anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Anasia, nu vreau sa te sperii, dar de fiecare data cand Daria sau Victor au avut accese de tuse noaptea (s-a intamplat de 2 ori la Daria si de doua la Victor) a fost ceva la plamani... Ultima data am zis sa nu ma mai duc repede la spital, ca poate nu e ceva grav, poate ii trece. Dar fetele de pe forum m-au sfatuit totusi sa fac o radiografie si m-au pus pe ganduri; am facut si era pneumonie... Asta acum o luna, cand am fost internata cu ea in spital. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca o mai tineam acasa, poate i-ar fi trecut de la sine, dar eu nu am avut curaj sa mai stau...
Si ce e mai rau, e ca la simplul consult nu se auzea nimic din plamani; doctorii ziceau ca respira curat; si totusi radiografia a iesit f prost si era clar ca plamanii erau incarcati ("nu-stiu-ce cu tendinta de condensare", ceea ce inseamna pneumonie serioasa ).
Daria a tot tusit asa, in accese (mai ales noaptea) vreo luna, timp in care doctorii ziceau ca nu e din plamani.
Iarta-ma ca m-am intins cu atatea detalii, dar deja domeniul ma "pasioneaza", devin cunoscatoare
Sanatate, sa va treaca tusea repede!
POZE