Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
michella78 spune:
pentru toti bolnaviorii!
buli, daca nu la munte, atunci macar intr-o zona de deal cred ca ar fi bine daca mergeti. din cate stiu eu, acum, in zonele de deal/munte poti prinde zile infinit mai frumoase decat la campie. iar aerul curat nu poate decat sa ii faca bine si sa ii intareasca sistemul imunitar.
emilia si de la mine pentru tine si puiuti, sper sa nu mai aveti probleme! se poate ca alex sa fi fost mai energic datorita viatminelor.
vroiam sa intreb, anasia cred ca se pricepe la asta, poate cineva sa actualizeze listuta cu sarbatoritii lunii noiembrie?
la teodora a revenit in maaaare forta de prin august marele DE CE? inclusiv de ce pinguinul e pinguin, de ce curcanul are margele, de ce e fetita, de ce, de ce .....
michella
Piersicutze spune:
doniro, stiu, pai, de fiecare cand tuseste si asa incepe raceala noastra, numai cu tuse, stau cu morcovul...din fericire, am schimbat siropul de plante coughed cu alt sirop, tot de plante, tussinon si n-a mai avut accese noaptea asta; fereasca D-zeu, sa nu mai aud de brosita, pneumonieambele dr mi-au spus ca s-ar putea sa fie ceva rezidual, de la mucii blocati, mai ales ca am terminat aerosolii;
michella, aaa, de ce e la ordinea zilei...azi am luat-o de la gradi si mi-a zis in lift "mami, ce frumoasa esti"; e o smechera, daca incep s-o cert imi spune "mami, te iubesc"....normal ca nu mai tine s-o mai cert...
am uitat sa ies din piersicutze
anasia
michella78 spune:
anasia, sigur ca te topesti!
teodora e nespus de iubitoare in ultima vreme! noi, chiar nu suntem obisnuiti cu dragaleli, imbratisari si declaratii de te iubesc, ce frumoasa esti. asa ca ... profitam la maxim.
michella
Ioana5255 spune:
Noi tocmai ce ne-am intors de la munte cu o indigestie urata. Luni noapte mi-a vomat toata noaptea, ieri a zacut, azi e bine, dar e tot pe regim. Acum sunt cu okii pe astea mici, care iar mucesc. Astea mucesc din burta cred. Nu stiu ce sa mai cred. Si la noi e totul ori 3, si cum zice Emilia, daca ar fi toate odata ar fi bine, dar sunt pe rand. Dje m-am invatat cu 11 mii de nopti nedormite, la Alexandra era parfum.
Tocmai azi ce am aflat de un sirop minune ptr imunizare, mi l-a recomandat o mamica, se numeste rybomunil, cica face minuni, la fel i-a recomandat si ei altcineva, fata era mereu racita si acum de cand ii da asta e super ok. O sa incerc si eu, poate are efect.
Noi mergem weekend de weekend la munte. Fetele se simt excelent acolo, cel putin cele mici imi manaca si urechile. Si mie imi place asa de mult cocotata pe munte incat m-as muta acolo definitiv. Nici la tv nu dau drumul, cand ajung in Bucuresti zici ca sunt reconectata la 2,20. Am ajuns sa urasc orasul asta. M-as muta si maine de aici, dar nu am cu cine sa ma inteleg.
doniro spune:
Moaaa, ce s-a animat subiectul nostru... bravo!
Eu sunt plina de nervi! Dupa ce am tinut-o pe Daria mai bine de o luna acasa (dupa spitalizarea pt pneumonie), tot de teama sa o duc la gradi sa nu ia din nou ceva... azi am dus-o pt ca efectiv nu am avut incotro... Cum am intrat in clasa, singura fetita care ajunsese inaintea noastra tusea ca naiba . M-am luat de ma-sa, am intrebat-o de ce o aduce bolnava la gradi si a zis ca "pai azi dimineata a inceput sa tuseasca, nu a avut nimic pana acum; si oricum sunt multi care tusesc, sa stiti". I-am spus ca sunt sigura ca nu e ea singura inconstienta (parca am exagerat un pic, dar eram nervoasa rau). Adica eu vin dupa o luna de stat in spital si acasa, si in prima zi o duc langa una care isi aduce copilul tusind ca naiba... Deci am morcovul infipt cu tot cu frunze... innnebunesc daca o aud tusind iar
Ma duc sa ma calmez cu o cafea . Pa!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
doniro spune:
P.S. Am uitat sa va spun ca inainte sa plec de la gradi, i-am zis Dariei sa nu stea langa aia mica care tusea. Am iesit din clasa si m-am oprit sa citesc la usa ce mai era pe acolo (Daria nu ma vedea). Si am auzit-o intreband-o pe fetita aia "fetita, pe tine cum te cheama? Dar sa nu vii langa mine. Spune-mi de acolo"
POZE
bulinuta27 spune:
m-am hotarat si plec la munte de maine...
doniro...nu stiu ce sa mai zic ...e incredibil cata nesimtire poate fi
anasia, michelle cunosc senzatia...rares cred ca mi-a prins punctul slab si tot timpul ma flateaza cu cate ceva de mor acolo
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ioana5255 spune:
Roxana eu m-am luat de alea la gradinita de ce primesc copii bolnavi si ele mi-au replicat ca asta este si ca oricum primul an de colectivitate este cu muceala. Cum am mai spus normalitatea asta ma scoate din sarite si nu ii inteleg pe acesti parinti. Eu am 3 copii acasa si zau cami se rupe sufletul cand le vad cum se chinuie si pentru ce, ca asa este normal.
doniro spune:
Asa e, e super aiurea, pt ca noi avem grija de ei ca de ochii din cap sa nu raceasca si din nesimtirea altora au de suferit copiii...
Acum regret ca am dus-o, dar nu prea aveam incotro, nu am avut timp la dispozitie sa aranjez altceva. Ma consolez doar cu ideea ca de cate ori a facut o faza mai nasoala de boala, nu a facut la gradi, culmea... a facut inainte de gradi si in vacanta de vara...
POZE
Ioana5255 spune:
daca acum e asa nu sti cum va fi la scoala. aici mai merge na nu o duc, o duc, o retrag, dar cu scoala ce facem?