Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
michella, anasia sper ca sunt mai bine piticele
noi am fost la cenusareasa la teatrul ion creanga...a fost foarte incantat...va recomand
vremea asta ma
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
La Multi Ani miti!!!!
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buli suntem bine acum!
rares e oricum pasionat de "peatru" din cate imi amintesc!
sper sa ajungem si noi sa vedem piesa!
Teodora este intr-o faza de dragaleala si iubire de nu va pot spune! zilinic ma asteapta cu cate o felicitare desenata sau pictata de ea! sigur ca intr-una din ele eu eram mama cal, ea copilul cal si taca-su mistretul dar ... ma topesc dupa ele!
michella
bulinuta27 spune:
noi...de fapt eu sunt cu nervii la pamant iar...din august si pana acum o tinem langa...aseara m-am dus cu el la dr orlist sa vada cum mai e cu rana aia din gat...aia era ok dar acolo stand am observat ca e molesit...incepuse sa faca febra ...a ajuns la 38, nu stiu ce are...a inceput sa si tuseasca iar...azi-noapte a fost cosmar...frisoane si trmura de sarea patul cu el, senzatie de voma, rau, febra...deci nu mai stiu ce sa fac cu el...azi trebuia sa mearga la gradi...nu stiu cand si daca il mai duc
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta...of, multa sanatate..chiar e un cosmar...de-abia termini cu una si incepe alta...a mai facut febra? Rares, sa va faceti bine....
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 noi...de fapt eu sunt cu nervii la pamant iar...din august si pana acum o tinem langa...aseara m-am dus cu el la dr orlist sa vada cum mai e cu rana aia din gat...aia era ok dar acolo stand am observat ca e molesit...incepuse sa faca febra ...a ajuns la 38, nu stiu ce are...a inceput sa si tuseasca iar...azi-noapte a fost cosmar...frisoane si trmura de sarea patul cu el, senzatie de voma, rau, febra...deci nu mai stiu ce sa fac cu el...azi trebuia sa mearga la gradi...nu stiu cand si daca il mai duc bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Sa-mi bag picioarele! Scuze...
Alina, nici nu stiu ce naiba sa zic. Imi trece prin cap ca poate ar fi bine sa mergi cu el la un medic de renume pt copii, cu teancul de analize, sa isi dea cu parerea. Poate i-ar trebui ceva puternic pt sistemul imunitar, poate ceva natural, habar nu am!!!
Am avut si noi o perioada din asta, numai ca fiind doi, iti dai seama ca a fost mereu la dublu. Nu trecea la unul ceva, ca il lua pe alalalt altceva. Eram ca sedata, simteam ca cineva face misto de noi...
Nu vreau sa te sperii, dar la gradi e de 10 ori mai rau...
Tine-ne la curent si pupa Bulinelul.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
azi-noapte a fost mult mai rau...a venit salvarea, are doua pungi cu puroi in spatele amigdalelor, s-a sufocat...nu mai stiu incotro sa o iau...ne-a dat sa ii facem si moldamin in afara de atb...
Poze noi
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 azi-noapte a fost mult mai rau...a venit salvarea, are doua pungi cu puroi in spatele amigdalelor, s-a sufocat...nu mai stiu incotro sa o iau...ne-a dat sa ii facem si moldamin in afara de atb... bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Alina, bine ca ati aflat care e problema. O sa isi faca tratamentul efectul, trece porcaria si gata.
MissJJ spune:
Miti, Geliza La Multi Ani! sa fiti cat mai fericite alaturi de familie.
Roxana belea aia cu mancatul si bataia.
Sabina ms mult. Felicitari pt primii dintisori si bafta cu diversificarea. Pupam printesele frumoase.
Michella ce dulce e ea cu hello miss , cred ca te topesti cu felicitarile.
Multa sanatate la piersicutzele bolnavioare.
Bulinutza off mai si eu ma gandeam sa mergeti la ceva expert sa faceti totul cap coada desi stiu ca, costa mult ca prea sunteti bolnaviori tot timpul. Pupam pisoiul. E groaznic cu puroiul ala eu am patit asa la 18 ani si am suferit de numa tot cu moldamin, penicilina si am ajuns la bisturiu, speram la voi sa nu fie cazul sa scape puiutul.
Noi suntem ok s-a facut f rece afara trebe manusi si caciula ca iti ingheata urechile. Fetele sunt binisor, Ami tuseste iar si fata mai mare a vecinei unde merge cat sunt eu la scoala are se pare un stomach bug deci ma astept, cu toate ca sper ca nu, sa luamsi noi ca si ea sigur de la scoala la cules. Macar avem o sapt de vacanta si sa enjoy Halloween-ul, ele abia asteapta sa facem pumpkin lanterns.
Ce faceti de Craciun anul asta? Ce le luati cadou la piersicutze? Noi am zis ca nu mai mergem pe ruta jucarii si bla bla ci sa luam carti, puzzeluri, jocuri care le putem juca impreuna, ca avem o tona de jucarii si tre sa mai scapam de ele ca stau acolo si nu se joaca cu ele.
Pupam gasca merg la teme si proiecte ca am o tona.
doniro spune:
Mada, si noi la Daria vom merge pe jocuri interactive, puzzle, carti samd, pt ca o atrag mai mult, iar la Victor masinute, ca sunt viata lui :)